Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KORSETTITOPPI

05.11.2019 2 kommenttia

Uskomatonta, että mennään jo näin pitkällä syksyssä. Vai voiko tässä kohtaa vuotta oikeastaan puhuakaan enää syksystä? Oli miten oli, marraskuu on jo kovassa vauhdissa ja katseessa siintää kiireinen loppuvuosi. Laskeskelin juuri, että viimeiset seitsemän aikaisempaa marraskuuta olemmekin viettäneet hieman lämpimimmissä olosuhteissa – nimittäin Espanjan auringon alla. Tänä vuonna kuitenkin marraskuu on niin työntäyteinen ja kiireinen, että emme kerkeä Espanjaan tällä kertaa suuntaamaan. Marraskuu on ollut aina ollut mielestäni ihan täydellinen lomakuukausi, sillä silloin Suomessa on niin kovin synkkää ja koleaa. Sitten kun on saapunut takaisin Suomeen marraskuun lopussa, on voinut aloittaa heti jouluvalmistelut ja joulun fiilistelyn. Pitää varmaankin aloittaa siis joulun valmistelemisen jo hyvissä ajoin tässä kuussa, jotta saa selätettyä tämän raskaan kaamoksen. Milloin on ok pystyttää joulukuusi? 😀

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Photos: Kristina Pendonen

 

  1. Saara

    Moikka Metti! Ei liity tähän postaukseen, mutta mikä sävy sulla on siitä diorin glow meikkivoiteesta? 🙂

    Vastaa

    • Metti Forssell

      Moikka! Mulla on sävy 2N! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä