Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SYYSTRENDIT 2019: SQUARE TOE BOOTS

10.10.2019 1 kommentti

Find here: 1. Jimmy Choo / 2. Wandler / 3. *&Other Stories / 4.  Zara / 5. Zara

Muistan vieläkin ne äidin korkokengät, joita ihastelin päivä toisensa jälkeen hänen vaatehuoneessaan. Kengät olivat mustaa kiiltonahkaa ja niissä oli suora, neliönmuotoinen kärki. Ne olivat niin ihanat. Missä lie kengät tällä hetkellä ovatkaan, mutta jos ne käsiini saisin pukisin päälleni välittömästi. Muotihan kiertää kehää ja nyt tällaiset 90-luvun neliökärkiset jalkineet ovat kuuminta muotia.

Olen tosiaan etsiskellyt itselleni täksi syksyksi suorakärkisiä nilkkureita. Etsinnässä ovat mustat nahkakengät, joissa neliökärjen lisäksi olisi paksu, maltillinen korko. Jos olen työni puolesta liikkeellä, kävelen yleensä paljon. Siksi olisi tärkeää löytää erinomaisesti jalkaan istuvat kengät, joilla jaksaisi köpötellä pitkiäkin matkoja. Nettikaupoista olen löytänyt muutamia aivan ihania jalkineita, mutta tällä kertaa netistä tilaaminen hieman arveluttaa. Olisi nimittäin ihanteellista päästä sovittamaan kenkiä ennen ostoa, sillä nettikauppojen palautusrumba ei houkuttele nyt kiireisen syksyn keskellä. Kollaasin &Other Storiesin nilkkurit ovat tähän asti löytämistäni kengistä ehdottomat suosikkini.

Iskeekö trendikkäät neliökärkiset jalkineet sinuun?

Mainos alkaa
Mainos päättyy
*adlink

 

  1. Mirri

    Iskee. Ostin mustat ATP Atelierin neliökärkiset nilkkurit. Aivan ihanat ja todella mukavat matalahkoine korkoineen. Vaatehuoneesta löytyy pitkät saappaat ja parit kengät joissa on neliönmuotoinen kärki. Suoraan 90-luvulta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä