Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

VAALEANPUNAISTA JA RUUSUJA

07.08.2019 Ei kommentteja

Kirjoitin eilen blogissa organza-trendistä. Organzaa on näkynyt valtavasti (ja ehkä hieman poikkeuksellisesti) kuluneen kesän aikana, eikä trendin voittokululle näy loppua. Organzaa on voinut bongata lukuisien designereiden tulvan syksyn mallistoista. Juhlapukeutumisessa tätä kevyttä materiaalia on käytetty klassisesti jo pitkään, mutta nyt tämä juhlava materiaali tuodaan osaksi arkipukeutumista. Itse ihastuin tähän hempeän vaaleanpunaiseen yläosaan, jonka huomasin Majen liikkeessä. Paita on malliltaan hyvin klassinen, mutta juuri tuo erikoisempi materiaali tuo siihen mielenkiintoa. Vaaleanpunainen väri sopii mielestäni ihanasti vaalean farkun parina. Organzan läpinäkyvyys tuo tyylikästä seksikkyyttä asukokonaisuuksiin. Mitä mieltä olette?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Huom! Tarkkasilmäisimmät saattoivat ehkä huomata, että eilisessä postauksessa tämä paita jo vilahtikin kokoamassani kollaasissa. Huomasin juuri, että paita on nyt -50% alessa, eli mikäli yläosa kiinnostaa, suoran linkin paitaan löydät tämän postauksen alta.

Kuvat: Kristina Pendonen / edit be me

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä