Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PALUU ARKEEN + KLASSINEN ASU

05.08.2019 6 kommenttia

“Lomat loppu”, “arki on täällä” ja “takaisin sorvin ääreen” -lausahduksilta ei ole voinut välttyä tänä aamuna avatessaan somen. Ja tottahan se on, monilla alkaa tänään työt ja sitä myötä normaalimpi arki tekee paluun. Niin meilläkin. Lapset palaavat takaisin päiväkotiin kesäloman jälkeen ja me vanhemmat palaamme töihin. Täytyy kyllä sanoa, että on todella kiva palata taas arkeen ja töiden ääreen. Kesäloma oli ihanan rentouttava, akkuja lataava ja pieni breikki teki todella koko meidän perheelle.

Vaikka arki tekee paluun, en kuitenkaan olisi vielä valmis luopumaan kesästä. Elokuussa voi tehdä vielä paljon kesäjuttuja, samalla kun pikkuhiljaa totuttelee taas normaalimpaan arkeen ja tulevaan syksyyn. Elokuu tuntuu vähän sellaiselta “siirtymäkuukaudelta” syksyyn. Onko kenelläkään sama fiilis?

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Arjen alkamisen puitteissa halusin jakaa asun, jolla tepastelin loman jälkeen ensimmäiseen tapaamiseen. Tuntui hieman hassulta pitkän loman jälkeen pukeutua taas kauluspaitaan, mutta silkkihameen parina yhdistelmä oli minusta ihanan raikas ja kevyt. Kiedoin vielä kauluspaidan helman pienelle solmulle, joka toi kesäistä leikkisyyttä muuten hyvin klassiseen asuun. Silkkihameet ovat muuten ihan suosikkejani, niin monikäyttöisiä, sillä ne voi pukea moniin eri tilaisuuksiin stailaamalla ne eri tavoin. Kauluspaidan kanssa silkkihame käy mielestäni hyvin työkäyttöön, sillä klassinen kauluspaita tuo huolitellulla ja tyylikkäällä tavalla aavistuksen arkisuutta juhlavamman hameen pariksi. Silkkihameita olen yhdistänyt arkikäytössä myös esimerkiksi poolopaitojen sekä erilaisten paksumpien neuleiden parina (mm. tässä ja tässä esimerkkiasuja viime syksyltä) Silkkihame on myös mitä osuvin vaihtoehto juhliin tai erilaisiin illanviettoihin. Siro toppi silkkihameen kanssa on tyylikäs valinta tilaisuuteen jos toiseen.

Photos: Kristina Pendonen / edit by me

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Veera

  Aaah mikä asu <3 Niin kaunis ja klassinen!

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Veera! <3

 2. Elin

  Hei Metti! Onko sinulla kokemuksia hyvästä ompelimosta Helsingissä?🙂

  • Metti Forssell

   Moikka! Valitettavasti ei… Itsellänikin olisi iso tarve hyvälle ompelijalle Helsingissä eli jos joku lukee tämän ja osaa auttaa asiassa niin mielellään saa kommentoida 🙂

 3. Kira

  Oot niin uskomattoman tyylikäs! Saan susta valtavasti inspoo omaan pukeutumiseen! 🙂

 4. M

  Pakko kysyä, miltä tuntuu kun lehdet kirjoittelee susta tai perheestäsi aika “turhiakin” uutisia? (Kuten tietty muistakin julkisuuden henkilöistä) Esimerkiksi tää laukku uutinen. Ajatteletko koskaan, että hohhoijaa pitikö tuostakin nyt tehdä uutinen? Tai se seiskan yksinäinen hortonomi juttu 😀 Tulee välillä mietittyä tällaisia asioita, kun lukee uutisia siitä kuinka joku on käynyt kaupassa ja toinen postissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä