Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ORGANZAA SEN OLLA PITÄÄ

06.08.2019 2 kommenttia

Find here: 1. Maggie Marilyn2. Beaufille (on sale!) / 3. Adoore / 4. Zara / 5. Maje (in sale!) / 6. Zara

Kuka muu rakastaa näyttäviä hihoja? Entäpä hienostunutta läpinäkyvyyttä? Jos vastasit kyllä, olet varmasti innoissasi tällä hetkellä suuresti esillä olevasta organza-trendistä? Organza on silkinohut aavistuksen jämäkkä materiaali, joka sopii erityisen hyvin hieman juhlavampaan pukeutumiseen. Olen aina rakastanut korostettuja olkapäitä, olivatpa ne sitten saatu aikaan olkatoppauksin tai puhvihihoin. Olen siis erittäin innoissani myös tästä organza-trendistä ja erityisesti hihoista, joissa ollaan käytetty kevyttä organza-kangasta. Varsinkin Zaran valikoimassa on näkynyt paljon organzaa pitkin kesää sekä myös nyt alkusyksyn mallistoissa. Organza mielletään yleisesti juuri juhlapukeutumiseen mihin se soveltuukin erinomaisesti, mutta itse pukisin mielelläni organza topin yhteen korkeavyötäröisten farkkujen kanssa.

(Parempia kuvia kollaasissa päälläni näkyvästä mustasta mekosta organza-hihoilla löydät täältä!)

Mainos alkaa
Mainos päättyy
  1. Minttu

    Hei! Päälläsi näkyvä musta asu näyttää olevan 100 % polyesteria. Mitä mieltä ylipäätänsä olet keinokuiduista? Polyester ei juuri päällä hengitä ja sitten on tietysti ekologiset näkökulmat. Esim. Zalandolla on lyhyessä ajassa yhä enenevässä määrin “kestävän kehityksen” leimalla varustettuja tuotteita, joissa päämateriaali on pellava, puuvilla tai puuvillajohdannainen tmv. Kuulisin mieluusti blogikirjoituksen verran materiaalipohdintoja.

  2. Niina

    Miten olisi postaus, että kävisit parissa ”perus” vaateliikkeessä esim. Hm, vila, veromoda. Ja kokoat sieltä jonkun syksyisen asukokonaisuuden. Kaipaisin niin jotain inspistä ja sulla löytyy silmää! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä