Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LOPPUKESÄN ASU

25.08.2019 Ei kommentteja

Elokuu on ihanaa aikaa kun voi vielä pukeutua kesäisiin asuihin, kunhan yhdistelee niitä hieman syksyisempien vaatteiden kanssa. Tällä kertaa valkoinen kesämekkoni saikin kaverikseen syksyisemmän villableiserin. Rakastan tätä ylisuurta bleiseriä, jonka hankin viime vuonna &other stories liikkeestä. Olen käyttänyt bleiseriä todella paljon erilaisissa asuissa (katso asuinspistä bleiserin kanssa esim. täältä, täältä tai täältä!) Bleiseri myytiin viime vuonna nopeasti loppuun, mutta huomasin juuri, että nyt samaa takkia on taas saatavilla. Kannattaa siis toimia nopeasti, mikäli olet ylisuuren takkitrendin fani.

Tässä suora linkki bleiseriin!*

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Photos: Kristina Pendonen / edit by me
*adlink

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä