Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

TURKOOSI PALLOMEKKO

23.07.2019 3 kommenttia

Kesäloma-modessa mennään ja heinäkuun ajan blogissa onkin vähän hiljaisempaa. Ihana kun Suomessakin on taas helle ja kesä parhaimmillaan. Ajoimme tänään landelle ja vietämme täällä yhden yön. Ihanaa tulla taas mökin rauhaan perheen kanssa. Tänään illalla luvassa saunomista ja grillailua = parasta! Tällä kertaa oma lande-visiittini jää kuitenkin verrattain lyhyeksi, sillä huomenna minä karkaan takaisin kaupunkiin, sillä illalla olen menossa Ed Sheeranin keikalle – jee! Varasimme liput jo viime syksynä, joten tätä konserttia on odotettu. Ihan mahtavaa, että on luvattu niin mahtavaa ilmaakin vielä.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Sain valtavasti kyselyitä tästä lomalla päälläni nähdystä turkoosista pallomekosta. Dm-viestiboxi kävi kuumana ja välitin tietoa mistä mekko on hankittu. Nyt vihdoin sain bloginkin puolelle muutaman lisäkuvan ladattua mekosta. Kiitos jälleen kerran miehelleni, joka nappasi parin minuutin ajan (samalla kun lapset juoksivat ympärillämme hippaa 😀 ) muutaman kuvan minusta. En valita, mutta tällä kertaa kameranrullalle ei kuitenkaan sattunut tallentumaan ainuttakaan koko kuvaa asustani. No ei se mitään, päälläni olivat tässä asussa nämä  ihanat valkoiset H&M.n kesäiset sandaalit.

 

 

 1. Elin

  Hei, onko sinulla linkkiä mekkoon tai mekon nimeä?😊 ja mikä koko sinulla on?

  • Metti Forssell

   Hei! Valitettavasti ei. Yritin nimittäin etsiä mekkoa uudelleen Asoksen sivuilta, mutta tuloksetta. Ehkä tämä tuote on mahdollisesti myyty loppuun…

 2. K

  Kysyn tässä samalla, mistähän mahtaa olla lomalla pitämäsi mustavalkoinen mekko? Kiitos, jos ehdit vastata!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä