Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SININEN SHORTSIHAALARI

11.07.2019 6 kommenttia

Ranskan lomamme aikana shoppailuun ei kulutettu paljoa aikaa. Jotenkin ei vaan ollut fiilistä kierrellä kaupoissa vaan halusi kuluttaa aikaa kaikkeen muuhun. Mieheni ei välitä kierrellä kaupoissa yhtään, joten en sitten yksinkään jaksanut kaupoissa kovin pitkään pyöriä. Halusin käydä kuitenkin muutamissa suosikkiliikkeissäni, joita Suomessa ei ole. Tein ensimmäisenä päivänä pikavisiitin Majeen ja Sandroon, jotka  sattuivat sijaitsemaan aivan yhden lounasravintolamme vieressä. Majessa oli vaikka mitä ihanaa ja mukaan lähtikin kaksi vaatetta. Toinen ostokseni oli tämä kuvissa näkyvä sininen shortsihaalari. Ihastuin palavasti tähän upeaan sinisen sävyyn, joka oli itse asiassa ensimmäinen asia, johon kiinnitin huomioni kaupassa. Sovituskopissa totesin, että haalari istui minulle täydellisesti. Kun huomasin hintalapusta haalarin olevan vielä -50%, olihan se pakko kotiuttaa.

Vaikka shoppailuun kulutettiin suhteellisen vähän aikaa, ei se tarkoita, että shoppailut olisivat ihan vähälle jääneet. Tein nimittäin muutaman “täsmäisku” visiitin pariin designer-liikkeisiin tiettyjen asioiden löytämisen toivossa. Ja muutama aika kiva juttu sieltä löytyikin…

Kiinnostaisiko teitä tietää mitä muuta Cannesista lähti mukaan? 😉

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Jenna

  Olisi kiva kuulla, mitä löytöjä teit. Kaunis haalari.

 2. Henna

  Tietty. Antaa palaa!!! Ihana asu ja sopii sulle täydellisesti 💙

 3. Ann

  Todellakin kiinnostaisi nähdä!

 4. Jenni

  Ensisilmäyksellä en heti tykännyt tuosta haalarista mutta kuitenkin nyt hetken silmäiltyäni sitä ja tosiaan vielä tuo aivan ihana väri huomioon ottaen on kyllä erittäin kaunis haalari! :)) Sopii sinulle ihan älyttömän hyvin! Ps. olen miettinyt, että miten jaksat aina kävellä koroilla? Onko salaisuutena vain todella hyvä lesti vai vaatiiko se myös jalan tottumista? Tämä saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta koska en itse käytä ikinä korkoja, niin tämä kysymys kiinnostaa minua 🙂

 5. Petra

  Joo, ehdottomasti uudet hankinnat esittelyyn. Tuo haalari on ihana ja sopii sulle ihan täydellisesti. 💞

 6. pauliina

  Todellakin! 💙😍🤩

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä