Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SININEN SHORTSIHAALARI

11.07.2019 16 kommenttia

Ranskan lomamme aikana shoppailuun ei kulutettu paljoa aikaa. Jotenkin ei vaan ollut fiilistä kierrellä kaupoissa vaan halusi kuluttaa aikaa kaikkeen muuhun. Mieheni ei välitä kierrellä kaupoissa yhtään, joten en sitten yksinkään jaksanut kaupoissa kovin pitkään pyöriä. Halusin käydä kuitenkin muutamissa suosikkiliikkeissäni, joita Suomessa ei ole. Tein ensimmäisenä päivänä pikavisiitin Majeen ja Sandroon, jotka  sattuivat sijaitsemaan aivan yhden lounasravintolamme vieressä. Majessa oli vaikka mitä ihanaa ja mukaan lähtikin kaksi vaatetta. Toinen ostokseni oli tämä kuvissa näkyvä sininen shortsihaalari. Ihastuin palavasti tähän upeaan sinisen sävyyn, joka oli itse asiassa ensimmäinen asia, johon kiinnitin huomioni kaupassa. Sovituskopissa totesin, että haalari istui minulle täydellisesti. Kun huomasin hintalapusta haalarin olevan vielä -50%, olihan se pakko kotiuttaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vaikka shoppailuun kulutettiin suhteellisen vähän aikaa, ei se tarkoita, että shoppailut olisivat ihan vähälle jääneet. Tein nimittäin muutaman “täsmäisku” visiitin pariin designer-liikkeisiin tiettyjen asioiden löytämisen toivossa. Ja muutama aika kiva juttu sieltä löytyikin…

Kiinnostaisiko teitä tietää mitä muuta Cannesista lähti mukaan? 😉

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Jenna

  Olisi kiva kuulla, mitä löytöjä teit. Kaunis haalari.

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Jenna <3 Rakastui tähän kauniiseen sinisen sävyyn <3

 2. Henna

  Tietty. Antaa palaa!!! Ihana asu ja sopii sulle täydellisesti 💙

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Henna! <3

 3. Ann

  Todellakin kiinnostaisi nähdä!

  • Metti Forssell

   Jes mahtavaa! 🙂

 4. Jenni

  Ensisilmäyksellä en heti tykännyt tuosta haalarista mutta kuitenkin nyt hetken silmäiltyäni sitä ja tosiaan vielä tuo aivan ihana väri huomioon ottaen on kyllä erittäin kaunis haalari! :)) Sopii sinulle ihan älyttömän hyvin! Ps. olen miettinyt, että miten jaksat aina kävellä koroilla? Onko salaisuutena vain todella hyvä lesti vai vaatiiko se myös jalan tottumista? Tämä saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta koska en itse käytä ikinä korkoja, niin tämä kysymys kiinnostaa minua 🙂

  • Metti Forssell

   Kiitos! Joskus silmä vaatii vähän tottumista, itsellänikin on käynyt monien vaatteiden (ja trendien) kohdalla näin. Toki sitten on taas niitä vaatteita ja trendejä, jotka eivät sytytä pitkänkään totuttelun jälkeen 😀 Itse tosiaan ihastuin palavasti juuri tähän mielestäni upeaan sinisen sävyyn <3

   Ja korkoihin liittyen.. en oikein muuta osaa sanoa kuin, että harjoitus tekee mestarin 😀 Itse olen kävellyt koroilla aina lukio ajoista lähtien, sillä yksinkertaisesti rakastan korkoja. Mutta vuosien varrella tullut paljon kriittisemmäksi siinä suhteessa minkälaisilla koroilla kävelen. Jos ne eivät istu jalkaa heti/tunnu hyville, silloin ne saavat jäädä kauppaan olivatpa ne kuinka kauniit tahansa. Korotkin voivat olla mukavat 🙂

 5. Petra

  Joo, ehdottomasti uudet hankinnat esittelyyn. Tuo haalari on ihana ja sopii sulle ihan täydellisesti. 💞

  • Metti Forssell

   Kiitos tuhannesti Petra! <3

 6. pauliina

  Todellakin! 💙😍🤩

  • Metti Forssell

   Jee! 🙂 <3

 7. Tyylimanuaali

  Tämä taitaa olla kaunein shortsihaalari mitä minä oon nähnyt.

  • Metti Forssell

   Oi kiitos paljon ihanasta kommentista! <3

 8. Päivi

  Aivan ihana shortsiasu, enpä ole aiemmmin yhtä kaunista nähnyt. Sopii sinulle paremmin kuin mallille heidän sivuillaan. 🙂

  • Metti Forssell

   Voi kiitos paljon kauniista kommentistasi <3 Ihastui palavasti tähän upeaan sinisen sävyyn <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä