Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

VAIKUTTEITA BOHOTYYLISTÄ

15.05.2019 5 kommenttia

Jos minun pitää kuvailla tyyliäni muutamalla sanalla, kuvailen yleensä sitä aina näin: “Tyylini on klassinen ja naisellinen, jota maustan hetken suosikkitrendeillä”. MUTTA, rehellisesti sanottuna on paljon muitakin tyylejä, joita rakastan ja joista otan vaikutteita pukeutumiseeni. Ihailen esimerkiksi bohotyyliä valtavasti. Katseeni kiinnittyy aina ihmisiin, jotka osaavat tyylikkäällä tavalla yhdistää rentoa bohomaisuutta arkityyliinsä kokonaislookin menemättä kuitenkaan liian hipahtavaksi.

Ulkomailla ollessani, varsinkin Espanjassa, huomaan ottavani pukeutumiseni erityisen paljon vaikutteita rennommasta bohotyylistä. Käytän paljon löysiä mekkoja, pitsiä, mokkaa, bootseja ja esimerkiksi monenlaisia hattuja, joita Suomessa käytän suhteellisen harvoin. Outoa sanoa, mutta tuntuu, että en tunne bohotyyliä lainkaan omakseni kaupungissa, mutta etelän lämmössä se on melkeinpä ykkösvalintani. Koen, että kaupungissa tunnen oloni kotoisammaksi ryhdikkäissä bleisereissä, hyvin istuvissa farkuissa ja naisellisissa hameissa ja mekoissa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Nämä asukuvat on otettu taannoisella Espanjanreissulla. Yhdistin valkoisen pitsimekon pariksi käärmebootsit ja päähän heitin huopahatun. Asusteina boheemit korvakorut sekä punottu vyö. Asukokonaisuus on minusta aivan ihana ja sopii täydellisesti porottavan kuuman Espanjan auringon alle, mutta en silti tiedä lähtisinkö tässä lookissa köpöttelemään pitkin Helsingin katuja? Toisaalta miksipä ei. Mitä mieltä te olette? Pitäisikö minun alkaa rohkeammin soveltamaan bohotyyliä jokapäiväiseen tyyliini? 

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

 

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Mia

  Hei,
  mikä näiden aurinkolasien mallin nimi on? Muistelen että sen joskus aikasemminkin jo kerroit, mutta en muista missä postauksessa 🙂

 2. omenakanelinen

  Heippa! Oon katsellut tätä Zaran mekkoa (oletan että siis tämän kevään collectionista?) ja mietin että sopiiko se just tuolla tavalla vyön kanssa. Itsellä on isohko etumus ja pelotti tilata mekko kun pelkäsin että se näyttää ihan teltalta, mutta toimiiko sun mielestä toi vyö hyvin siihen että mekkoon saa vähän ryhdikkyyttä ja muotoa?

 3. ida ihana

  Tämä on just sellainen tyyli, josta tykkään, vaikka aina en rohkene (tai käytännönsyistä pysty/tarkene :D) niin pukeutuakaan. Ihana pitsiunelma yhdistettynä vähän intiaanityylisiin koruihin ja hattuun, sopii sullekin mielettömän hyvin! Täydet 10 pistettä ehdottomasti 😉

  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

 4. Jade

  Aivan ihana tyyli! Ja kyllä,ehdottomasti sinun pitäisi soveltaa enemmän tätä myös arkityyliisi. Varsinkin näin kesällä se olisi enemmän kuin bueno 🥰 Ehkä me muutkin täällä Suomessa sitten uskaltaisimme pukeutua tähän ihanaan bohotyyliin kun sinä muoti ikonina näytät meille mallia 😊

 5. Tyylimanuaali

  Kaunis asu, sopii sinulle. Minä en sitten osaa tuota boho-tyyliä. Ja kun siinä on juuri se vaara, että se menee liiallisuuksiin tai näyttää muuten vain oudolta. Minusta boho-tyyliin kuuluu rennot hiukset, tai ylipäätään se, että hiukset ovat auki, ja minua rupeaa ärsyttämään se, että hiukseni ovat auki 😄

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä