Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SE TÄYDELLINEN KESÄMEKKO

16.04.2019 2 kommenttia

Instagramin dm-boxini suorastaan räjähti, kun julkaisin kuvan tästä kuvissa näkyvästä valkoisesta röyhelömekosta muutama päivä sitten. Mekko on yhden suosikkimerkkini, Self-Portraitin, käsialaa. Self-Portrait tunnetaan muun muassa erityisen imartelevista leikkauksistaan, kauniista pitseistään sekä naisellisista röyhelöistään. Merkin vaatteissa hillitty läpinäkyvyys on myös varsin yleistä. Merkki on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta paljon suosiota. Itse tutustuin merkkiin noin neljä-viisi vuotta sitten, kun lehden kuvasta bongasin yhden uskomattoman kauniin pitsimekon. Mekon tyyli ja leikkaus kolahti omaan makuuni sen verran kovaa, että oli heti pakko tarkistaa mikä merkki kyseessä. Nyt vuosia myöhemmin vaatekaappiini onkin kerääntynyt Self-Portraitin tuotteita tasaiseen tahtiin. Minulta löytyy heiltä paljon erilaisia mekkoja sekä muutamia kauniita neuleita ja toppeja. Self-Portraitin tuotteista huokuu upea designer-tunnelma, mutta tuotteista ei kuitenkaan tarvitse pulittaa tuhansia euroja. Tuotteet ovat hyvin naisellisia ja tyylikkäitä ja kestävät aikaa. Kaikki heiltä ostamani tuotteet roikkuvat edelleen kiltisti vaatehuoneeni henkareilla. Tykkään, tykkään paljon <3

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

 

 

 

 

 

 

 

  1. Taina

    Hei, mistä on sun aurinkolasit? 🙂

    • Metti Forssell

      Nämä ovat Saint Laurentin! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä