Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

GIRLS TRIP!

10.04.2019 2 kommenttia

Terkut Espanjasta! Eilen ig-storyn puolella tuskastelin tyhjien matkalaukkujen kanssa. Aamuyöllä oli herätys lentokentälle, mutta kaksi matkalaukkua ammottivat vielä tyhjyyttään.  Mikä siinä onkaan, että pakkaaminen pitää aina jättää viime tinkaan? Säästyisin paljolta stressiltä, jos joskus saisin pakattua laukkuni hyvissä ajoin. Noh, ehkä ensi kerralla.

Monet teistä laittoivatkin jo eilen viestiä kysellen minne perheemme on tällä kertaa suuntaamassa lomalle? Mutta itse asiassa (en voi uskoa tätä todeksi?!) tällä kertaa kyseessä ei olekaan perheloma vaan girls trip! Jee! En muista milloin viimeksi olisin ollut tyttökavereideni kanssa lomalla – varmaan joskus vuosia sitten ennen lapsia? Nyt oli siis  korkea aika korjata tämä vääryys, napata muutama hyvä ystävä kainaloon ja suunnata rentouttavalle tyttöjen reissulle Espanjan auringon alle. Täydellistä! Ja sattuipa Helsingissä alkamaan vielä kunnon takatalvi (niin perus…) juuri tähän samaan aikaan, joten ei olisi voinut meidän reissu parempaan ajankohtaan sattua.

Seuraavina päivinä siis luvassa rentoa hengailua, aurinkoa, hyvää ruokaa ja tietysti myös töitä – koska eihän nyt Espanjaan voi vain tulla hengailemaan vaan täytyyhän täällä päästä myös kuvailemaan! 🙂

 1. ida ihana

  Ihanaa lomaa!!:)

  ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä