Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

VALKOINEN NAPPIMEKKO

06.03.2019 4 kommenttia

Siis wau mitä auringonlaskuja täällä on! Joka ikinen ilta noin puoli seitsemän aikaan aurinko laskee maalaten taivaanrannan mitä upeimmilla väreillään. Yhtenä iltana lähdimme juuri  upean auringonlaskun aikaan syömään ja sain kuin sainkin ikuistettua muutaman kuvan tästä upeasta näkymästä! Varsinkin auringonlaskun aikaan täällä saisi upeita kuvia, mutta valitettavasti kahden lapsen kanssa aikaa kuville ei oikeastaan ole. Eikä minulla kyllä ole ketään kuka oikein minusta kuvia ottaisikaan… Olen yrittänyt äidilleni opettaa hieman järjestelmäkameran käyttöä ja hän onkin muutaman kuvan minusta yrittänyt ottaa, mutta ei siitä oikein ole tullut mitään… En tiedä onko vaatimustasoni liian korkealla vai onko äitini vain (kaikella kunnioituksella) surkea ottamaan kuvia? 😀 No päädyimme heti alusta asti siihen, että otetaan muutamia kuvia kännykän kameralla ja sillä ollaan koko loma menty! Toisaalta tekee minullekin ihan hyvää välillä ottaa hieman rennommin ja keskittyä tämän viikon ajan vain lomailuun.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Asos Dress (*find here)

Sain todella paljon kysymyksiä tästä valkoisesta napillisesta mekosta kun se aikaisemmin tänään vilahti instagrammissani. Täydellinen valkoinen kesämekko, jossa on ihanasti pitkät hihat, mutta lyhyt helma. Juuri ne mittasuhteet, joista itse erityisesti tykkään! Mekon etuosassa on myös ihanat pienet laskokset, jotka tuovat hieman muotoa mekkoon. I love it!

 1. Sini

  Mä en voi käsittää miten oot noin kaunis, wau! Toi mekkokin on kyllä aivan upee, vaikka toisaalta, sulla näyttäis varmaan jätesäkkikin hyvältä 😄

 2. Mona

  Voisitko tehdä postauksen tulevan kevään ja kesän aurinkolasi trendeistä? 🙂

 3. Katja

  Hei, upeita kuvia! 😍 millä muokkaat kuvat?

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon! Käytän Lightroomia kuvieni muokkausta varten! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä