Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

UIMAPUKUJA JA BIKINEITÄ

08.03.2019 3 kommenttia

Find here: 1. &Other Stories / 2. &Other Stories / 3. Solid & Striped / 4. H&M / 5. Na-kd / 6. H&M / 7. H&M / 8. &Other Stories

Sain paljon kyselyitä eri uimapuvuista ja bikineistä, jotka näkyivät päälläni lomamme aikana. Valitettavasti kaikista ig-storeissa näkyneistä uima-asusta ei ole kuvia, mutta tässä muutamia. Valitettavasti monet päälläni olleista uimapuvuista ja bikineistä on hankittu viime kesänä, jonka vuoksi kokosinkin postauksen kollaasiin (ylempänä) suosikki uima-asuja tämän hetkisistä nettikauppojen valikoimasta. Kurkkaan aina joka vuosi ainakin H&M.n, Lindexin, Asoksen ja &Other Storiesin bikinivalinnat, sillä heillä on aina valikoimissaan kivoja uimapukuja ja bikineitä.

Minun on itse asiassa erittäin vaikea löytää hyvinistuvia uima-asuja (varsinkin bikinejä) sillä tarvitsisin suurhekon kuppikoon, mutta ympärysmitta täytyisi olla puolestaan pieni. Parhaiten minulle sopisivat rintaliivimäiset vuoratut bikinikupit, mutta riittävän isossa kuppikoossa ympärysmitta menee itselläni aivan liian suureksi. Täydellistä olisikin löytää bikinimalli, jossa olisi kunnon rintaliivimäiset kupit, mutta säädettävä narukiinnitys. Sattuuko kukaan tietämään onko millään merkillä tällaisia bikineitä valikoimassaan? Toisaalta tällä hetkellä olenkin hankkinut itselleni bikinien sijaan uimapukuja, joissa tätä kuppiongelmaa ei niinkään ole. Kumpaa te suositte, uimapukua vai bikinejä?

 

 1. Dunia Toropainen

  Kesä siintää selmissä, kun katsoaa uimapukumallistoja. Ihanaa, kun uimapukujen suosio on noussut ja niistä on tehty kivoja. Varsinkin tuollaiset röyhelöiset ja mielenkiintoiset leikkaukset uimapuvuissa ovat ihanan raikkaita uutuksia.

  Kesän odotusta! Toivottavasti tulee ihanan lämmin kesä.

  https://duniatoropainen.blogspot.com/

 2. Helena

  Kiitos tästä postauksesta, helpottaa kivojen uikkareiden löytämistä 🙂
  Kertoisitko vielä mistä olet ostanut tuon mekon (tai mikä se on) tuossa bikinikuvassa yllä?

 3. Helen

  Change swimwear, itselleni on löytynyt sieltä hyvät biksut, joissa kuppikoko on riittävä ja ympärysmitta sopiva (tarpeeksi pieni).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä