Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KAUNIS PÄIVETYS YMPÄRI VUODEN

20.03.2019 340 kommenttia

*Kaupallinen yhteistyö Vita Liberata

Täydellinen päivetys mihin tahansa aikaan vuodesta ei ole ongelma. Tykkään, että ihoni hehkuu kaunista päivitystä ympäri vuoden. Luonnollista rusketusta ei ole mahdollista saada (ainakaan täällä Suomessa) ympäri vuoden, eikä liiallinen auringonotto kovin terveellistä ihmisille muutenkaan ole, joten ainakin itse haluan saada kauniin päivetykseni mieluiten purkista. Olen käyttänyt pitkään itseruskettavia tuotteita ja omaksi suosikikseni ovat nousseet Vita Liberatan laadukkaat ja monipuoliset itseruskettavat. Olinkin erittäin iloinen, kun pääsin nyt yhteistyön tiimoilta kertomaan teille omista suosikeistani.

Saan todella paljon kysymyksiä mitä itseruskettavia käytän. Itseruskettavia on monia erilaisia; on voiteita, suihkeita, geelejä, seerumeita, nesteitä ja vaahtoja. Tässä postauksessa tuon esille omat suosikkini Vita Liberatan valikoimasta, joka koostuu useista laadukkaista ja monipuolisista tuotteista. Tykkään erityisesti Vita Liberatan tuotteista, sillä ne antavat kauniinsävyisen ja pitkäkestoisen rusketuksen tuotteilla, jotka samalla myös hoitavat ihoa. Jokaiselle löytyy varmasti omat suosikit ja sellaiset tuotteet, jotka kokee parhaimmiksi ja helppokäyttöisimmiksi juuri itselleen. Minä olen käyttänyt pääsääntöisesti kolmea seuraavaa tuotetta jo useampien vuosien ajan, enkä hevillä tule niitä vaihtamaan…

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Vita Liberata Phenomenal Mousse

Vita Liberata – Self Tanning Gradual Lotion

Vartalollani olen kokeillut useita itseruskettavia, mutta luottotuotteikseni ovat nousseet erityisesti kaksi Vita Liberatan tuotetta: Phenomenal Mousse sekä Gradual Lotion. Tutustuin noin vuosi sitten ensimmäistä kertaa Vita Liberatan moussemaiseen itseruskettavaan ja rakastuin välittömästi tähän ihanaan, minulle uudenlaiseen, tuotteeseen. Kyseessä on siis itseruskettava vaahto, joka levitetään iholle levityskintaan avulla. Tuote on erittäin helppokäyttöinen, sillä vaahtomainen koostumus levittyy iholle helposti ja tasaisesti. Helppokäyttöisyyden lisäsi rakastan tuotetta erityisesti siksi, että vaahto antaa iholle välittömästi syvän ja pitkäkestoisen rusketuksen. Tämä tuote on pelastanut itseni monet kerrat, kun olen halunnut nopeasti esimerkiksi sääriini päivetyksen ennen juhlia, mutta edellisinä päivinä en ole kerennyt itseruskettavaa laittaa. Kyseessä on aivan uskomattoman hyvä tuote, jonka avulla saa syvän rusketuksen – nopeasti!

Jälkimmäistä mainittua Self Tanning Gradual Lotionia olen käyttänyt vielä vaahtoakin pidempään. Kyseessä on erinomainen ja helppo, asteittain ruskettava tuote. Tämä tuote sopii mielestäni erinomaisesti päivetyksen ylläpitoon. Voide on tavallisen vartalovoiteen tavoin ihanasti kosteuttava ja ihoa pehmentävä ja siksi erittäin ihana käyttää iholla esimerkiksi iltaisin.

Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum

Kasvojen iho on huomattavasti muuta vartalon ihoa ohuempi ja kasvoilla tulisikin aina käyttää nimenomaan kasvoille tarkoitettuja tuotteita. Kasvoille ehdoton luottotuotteeni on Vita Liberatan Self Tanning Anti Age Serum. Tuotetta voi sekoittaa kosteusvoiteen joukkoon tai käyttää seerumin tavoin suoraan iholle. Itse tykkään sekoittaa muutaman tipan joka ilta yövoiteeni joukkoon, jolloin kasvoillani on jatkuvasti pieni päivetys. Jos joskus haluan hieman intensiivisempää päivetystä (esimerkiksi jotain tilaisuutta varten), käytän seerumia suoraan iholle. Tykkään seerumista todella paljon, sillä se ei ainoastaan tuo iholle kaunista hehkua, vaan tuote myös ihanasti kosteuttaa ihoa ja häivyttää juonteita. Tuote levittyy helposti ja tasaisesti iholle, myös kulmakarvojen ympärysiholle sekä hiusrajaan, jotka yleisesti ovat hankalia kohtia itseruskettavan kanssa. Tuote saa paljon plussaa myöskin sen riittoisuudesta!

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

Saan ilokseni arpoa yhdelle onnekkaalle testiin kaikki nämä kolme suosikkituottettani Vita Liberatalta. Arvontaan osallistut kommentoimalla tämän postauksen kommenttikenttään, mikä on sinun ultimaattinen suosikki itseruskettava? Aikaa arvontaan osallistumiselle on 28.3.19, klo 20, jonka jälkeen olen henkilökohtaisesti yhteydessä voittajaan.

Onnea arvontaan!

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Kati

  Itse olen käyttänyt vain Doven kevyesti päivettävää voidetta, mutta Vita Liberatan tuotteet kiinnostavat ja haluaisin päästä kokeilemaan niitä. 🙂

  • Elina

   Vita liberatan moussea olen käyttänyt vuoden verran satunnaisesti ja se on kyllä ollut ihan super hyvä tuote. Kasvoille en ole kokeillut mitään erillistä tuotetta, joten tuota seerumia täytyy kyllä päästä ehdottomasti testaamaan.:)

  • Aleksandra Gurejev

   Vita liberatan Seerumi ja suihkurusketus salongissa 😊👍🏼

 2. Siina

  Biothermin itseruskettava kasvovesi on ollut mun suosikki. Olisi kiva testata näitä tuotteita, varsinkin seerumi kuulostaa hyvältä!

 3. Mari

  Oma suosikki itseruskettavani on myös Vita Liberatan pHenomenal mousse! Tätä tuotetta on tullut kulutettua jo pidemmän aikaa ja pidän erityisesti siitä että rusketus todella kestää pidempään verrattuna useimpiin muihin merkkeihin. Tämä itseruskettava myös kuivuu heti ja kuluu tasaisesti pois mikä on ehdoton plussa. Olisi mahtava päästä kokeilemaan merkin muitakin tuotteita!

 4. Aura

  Olen niin laiska että en jaksa käyttää säännöllisesti itseruskettavaa ja tuotekin vaihtuu aina kun yksi purkki loppuu. Nyt kuitenkin kevään kynnyksellä olisi ihana saada vähän väriä pintaan ja noista Vita Liberatan tuotteista olen kuullut paljon hyvää!

 5. Katariina

  Oon tykännyt ruskettavista voiteista niiden helppokäyttöisyyden vuoksi!

 6. Päivi

  Seerumi olis varmaan hyvä tuote minulle. 😘 Käytössäni tällä hetkellä on Jet Set sun, kätevä suihkutettava tuote.

  • Emma

   Oma suosikkini on myös Phenomenal Mousse, aivan ihana tuote! Ja hyvä vinkki tuo lotionin käyttäminen rusketusta ylläpitävänä tuotteena.

 7. Seija

  Self Tanning Anti Age Seerumi. Hoitanee päivetyksen lisäksi ikääntymisen merkkejä.

 8. Roosa

  Oi ihana arvonta! Viime aikoina en ole itseruskettavia käyttänyt, mutta tämän postauksen takia kiinnostus heräsi taas. Olisi ihana kokeilla varsinkin tota Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum – tuotetta, katselinkin äsken netistä hintoja ja muita tietoja siitä. Ihan huippu arvonta <3

 9. Marja-Liisa

  Mistä näitä saa? Tuntuisi olevan mielenkiintoisia.

 10. Miia

  Harmaat kasvot ja dekoltee – ei kiitos enää. Pieni päivetys saa kasvot hehkumaan ja näyttämään paljon, paljon terveemmältä ja freesimmältä. Olisi niin kiva testata tuotteet.

 11. Marja-Liisa

  Mistä näitä saa? Tuntuvat mielenkiintoisilta.

 12. Pat

  Ei ole vielä löytynyt suosikituotetta, joten olisi ihana päästä kokeilemaan näitä!

 13. Jenna Koskinen

  Olen käyttänyt Kicksin itseruskettavia niiden loistavan hintalaatusuhteen ansiosta.
  Olen aina halunnut kokeilla Vita Liberataa, mutta koska se on arvokkaampi tuote haluaisin saada ensin sen kokeiluun, jolloin olisin valmiimpi maksamaan siitä kun saan kokemuksen sen laadukkuudesta 😊

  • Anne Riihelä

   Vita Liberata seerumi ihan paras,omani juuri loppumassa…

 14. Hanna

  En ole löytänyt suosikkia koska usein itseruskettavissa on joko epäillyttävä inchi-lista tai haju on liian vahva. Silti haluaisin kevyttä päivetystä iholle varsinkin talvisin. Jos arpaonni suosii niin mielelläni kokeilisin näitä tuotteita. Mukana siis arvonnassa.

 15. Susanne

  Olen käyttänyt James Readin, Yves Roscherin ja St Tropezin tuotteita. Moni ihan ok, mutta tälle rintamalle ei vielä ole löytynyt ehdotonta suosikkia.

 16. Sohovaperna

  En ole käyttänyt itseruskettavaa. Olisi ihana, kun pääsisi kokeilemaan.

 17. S

  Tulisi enemmän kuin tarpeeseen tämä voitto, kun aurinko alkaa taas näyttäytyä enemmän ja olen kuin kalkkilaivan kapteeni! Olen pitkään yrittänyt löytää sopivaa itseruskettavaa, mutta tuntuu, että aina joku mättää. Inhottavia raitoja tai kamala haju! Lempparini on ollut tähän mennessä NKD preshower, mutta mua eritoten kiinnostaisi tuo kasvojen seerumi Vita Liberatalta.

 18. Nina

  Tällä hetkellä käytössä St Tropezin suihkutettava ir!!! Ei mitenkään erityisen toimiva joten TÄSSÄ ois hyvä kolmikko testiin!:)

 19. Reetta

  Mun lemppari on vita liberatan se itserusketusvesi!

 20. Tinja

  Oma suosikkini on ollut St Tropezin tuotteet !

 21. Reetta

  Vanha kunnon Dove ja sitten St. Moritzin moussea on tullut käytettyä viimeiset kymmenen vuotta.

 22. Nina

  Moikka, käytän myös itseruskettavaa vuoden ympäri, välillä enemmän välillä vähemmän. Se tuo mielestäni itsevarmuutta omaan olemukseen. Ehdoton oma suosikkisarjani on myös juurikin Vita Liberata! Tuotteet maksavat kuitenkin melkoisesti ja välillä on kausia, jolloin itseruskettavaa ei käytä ihan vain siksi, koska purkkia ei raaski ostaa – siksipä tämä arvontapalkinto olisi mulle oiva tilaisuus laittaa nämä varastot kuntoon, onhan kevät ja kesäkin jo ihan korvilla! 🙂 Tuota kasvovoidetta en ole vielä kokeillutkaan, joten sitä testaisin erityisen mielelläni!

  Aurinkoista viikon jatkoa 🙂

 23. Veera Hentilä

  Vita Liberatan Invisi tan water on ollut tähän asti suosikki 🙂

 24. Janita

  Juurikin Vita Liberatan Phenomenal Mousse itseruskettava on yksi suosikeistani! 🙂

 25. Jenni

  Minun ehdoton suosikkini on myöskin tuo Vitaliberatan phenomenal mousse, voiko täydellisempää itseruskettavaa edes olla!? Ei. Tämä tuote on ollut minulla käytössä jo vuosia juurikin sen nopean vaikutuksen ansiosta! Pidän myös siitä kuinka luonnollisen rusketuksen siitä saa eli ei tarvitse loikoilla auringossa tuntikausia.. 🙂 lisäksi hirmuisesti kiinnostaa tuo kasvoille tarkoitettu seerumi, varmasti ihan yhtä loistava. Nämä piristäisivät niin paljon tulevaa kevättä ja kesää!

 26. Elina

  Luotto tuotteina pitkään ollut Vita Liberatan asteittan päivettävä voide sekä Clarinsin itseruskettavat tipat sekoitettuna kasvovoiteeseen. Tekisi mieli kokeilla jotakin uutta, joten nämäpäs kuulostaakin hyvälle!

 27. Anni

  Olen käyttänyt jotain Lumenen itseruskettavaa voidetta ja se oli mielestäni toimiva. Nyt kiinnostaisi kehujesi perusteella testata kaikkia yllämainitsemiasi tuotteita!

 28. Riikka

  En ole löytänyt vielä suosikki itseruskettavaa, Vita Liberatan tuotteista olen lulenut paljon hyvää, joten olisi ihanaa päästä testaamaan niitä! 🙂

 29. Jutta

  Oma suoski on myös Vita Liberatan pHenomenal mousse, joka on itseasiassa päässyt loppumaan mutta onneksi ollut hyvä tilanne ja päivetys haettu Dudain auringon alta. Nyt päivetyksen yllä pitoon tarvisin kyllä uuden purkin 😍

 30. Siiri

  Doven päivettävä voide ja Clarinsin rusketustiiviste ovat suosikkejani, mutta on pitkään pitänyt testata Vita Liberataa! Niin moni sitä kehuu.

 31. Anu

  Olisipa niin huippua päästä testaamaan näitä tuotteita. Doven itseruskettava ollut nyt satunnaisessa käytössä.

 32. Sabina

  Mun lemppari itseruskettava on myös Vita Liberatalta! Mutta kuitenkin Invinsi Foaming Tan Water! Noita tuotteita en olekaan koittanut niin mielelläni myös niitä saisin kokeiluun😍 🙂

 33. Anniina

  Oma suosikkini on ehdottomasti tuo Vita Liberatan lotion voide. Olisi kiva päästä testaamaan tuota mousseakin. 🙂

 34. Satu B.

  Tällä hetkellä käytössä NKD- sarjan tuotteet, mutta haluisin ottaa testiin myös nämä Vita Liberatan itseruskettavat! 🙂

 35. Anna

  Olen jämähtänyt Doven Summer Revived asteittain päivettävään kosteusvoiteeseen. En ole kuivan ihoni kanssa uskaltautunut vielä kokeilemaan ns. oikeita IR:iä levitysraitojen/porkkanavärin pelossa.. Olisi mahtavaa päästä aloittamaan kokeilut heti alkuun hyviksi havaituista tuotteista!

 36. Emilia Pasanen

  Kerran yhden purkin pääsin kokeilemaan ja on aivan paras tuote tuo mousse😍 Opiskelijan lompakolla noita ei usein vaan osteta😅

 37. Pia

  Olen käyttänyt Nkd Skn -tuotteita, ovat ihan hyviä 😊

  • Sari

   Eipä ole aikoihin tullut käytettyä mitään itseruskettavaa (aiemmat kokemukset liian tummasta sävystä rajoineen vieläkin mielessä), vaikka en auringossa rusketu ollenkaan enkä kyllä edes tykkää ottaa aurinkoa. Näitä olis kiva kokeilla! Vaikuttavat laadukkailta ja helppokäyttöisiltä!

 38. Anna-Maria Mettin

  Olen käyttänyt paljon Biothermin tuotteita, mutta tämä menisi seuraavaksi kokeiluun!

  • Anu Lång

   Tykkään itse myös vita liberatan tuotteista. Gradual lotion ja mousset ovat todella hyviä tuotteita. 👍

 39. Piia

  Tällä hetkellä käytössä on St. Tropezin suihkussa käytettävä tuote. Ihan jees, mutta voisin mieluusti kokeilla muitakin merkkejä 😊 Ihanaa päivää, just sulle ❤️

  • Jasmine

   Suosikki itseruskettava on ollut juuri tuo Vita Liberatan voide kosteuttavuutensa vuoksi. Voide on myös helppo levittää, ja aina tulee tasainen lopputulos. 🙂

  • Mari Väisänen-Kaislasuo

   Oma suosikkini löytyy Lorealilta, mutta ovat ilmeisesti lopettamassa sitä tuotetta, pöh. Välillä jos haluan panostaa kunnolla, käyn vita liberatan suihkurusketuksessa. 🙂

   • Tiina

    Mun suosikki itseruskettava on kasvoille Atopik itseruskettava kasvovesi ja vartalolle st moriz mousse. 🙂

 40. Johanna

  Olen aiemmin käyttänyt vain L’Orealin ja Doven isteruksettavia. Kävin kuitenkin rielu kuukausi sitten Blue Lagoonissa suihkuruskteuksessa jossa käytettiin Vita Liberatan tuotteita. Tulos olis mielestäni todella hyvä ja vakuutuin merkistä. Tämän postauksen tiimoilta mielipiteeni on vain vahvistunut ja aionkin ehdottomasti kipaista kaupoilla hankkimaan Vita Liberatan tuotteita kotiin!

 41. Vilma

  Vita Liberata on ihan ykkönen! Sen löydettyäni en ole enää muita edes kokeillut.

 42. Viola Helynranta

  Itse aloitin nyt Vita Liberatan Invisi Foaming Tan Water käytön kesän häitä ajatellen (valkoinen mekko ja ruskettunut iho perfect combination!) ja olen tähän asti tykännyt siitä. Itsekin tykkään päivittyneestä ihosta ja olisi ihana päästä testaamaan Vita Liberatan muitakin tuotteita!

 43. Vivian Lindholm

  Vartalolle L’Oréalin Sublime bronze silky lotion-voide ja kasvoille Saint Tropezin Self tan classic bronzing lotion -voide ovat olleet käytössä jo pitkään, mutta haluaisin kokeilla myös uusia vaihtoehtoja 🙂

 44. Sj

  Olen myös käyttänyt Vita Liberatan Phenomenal Mousse ja se on yksinkertaisesti heittämällä paras itseruskettava!:)

 45. Johanna

  Juurikin tuo Vita Liberatan Phenomenal Mousse 😍👌🏼

 46. Tiina Paronen

  Tilaukseen heti

 47. Camilla

  Olen kokeillut erilaisia itseruskettavia. Viimeisin ostos oli Vita Liberatan Invisi Foaming Tan Water. Mielelläni kokeilisin näitä muitakin, joten mukana arvonnassa!

 48. Minna

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan 😍 erityisesti seerumi kiinnostaa 🙂

 49. Jutta

  Oon tykännyt Isabella Löwengripin itseruskettavista tipoista kasvoille 🙂

 50. Annemari

  Vita Liberata – Self Tanning Anti Age Serum on paras, mutta hieman hintava. Rakastan tätä tuotetta ! 🙂

 51. Katariina

  Käytän kosteusvoiteeseen sekoitettavia Clarinsin itseruskettavia tippoja. Toimii hyvin, mutta olisi kiva päästä testaamaan näitäkin 🙂

 52. Loviisa

  Mukana! Jo jonkin aikaa olen yrittänyt perehtyä itseruskettaviin mikä olisi paras vaihtoehto itselleni, joten mielellään ottaisin testiin tämän kombon 😊

 53. Jenni Parkkinen

  Sellaista Doven kevyesti päivettävää voidetta on tullut joskus käytettyä. Näitä olisi ihana päästä kokeilemaan! 🤩 Nyt peukut pystyyn, että arpaonni suosii! 👍🏻

 54. Riikka

  Oi miten kauniita kuvia! Olen itse käyttänyt epäsäännöllisen säännöllisesti muutamia muita itseruskettavia ja ollut tyytyväinen tulokseen. Kuitenkin itseruskettavat ovat ainut vauhtoehto iholleni sillä olen nuorena palanut niin monta kertaa että tavallinen auringonotto ouo nykyään aivan liian suuren riskin sairastua melanoomaan… 🙁
  Olisipa kiva saada vita libertan tuotteita testiin!

 55. Jenna

  Oma suosikkini on juurikin Vita Liberatan Phenomenal Mousse. Mousse antaa luonnollisen rusketuksen ja sitä levittäessä näkee helposti mihin tuotetta on jo laittanut. Mousse ei myöskään tahraa vaatteita, mikä on kiireisenä kotiäitinä vain plussaa. Muita Vita Liberatan tuotteita en ole vielä kokeillut, joten nyt ainakin niitä pääsisi testaamaan. 😊

 56. Lotta

  Vita Liberata ja Bondi Sands! Pakko kokeilla seuraavaksi tota seerumia😍

 57. shst

  Vita liberatan uusi Invisible foaming tan!

 58. Jonna

  Olen käyttänyt tähän asti Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Booster itseruskettavaa. Olisi mukavaa päästä testaamaan Vita Liberatan tuotteita. Erityisesti Self Tanning Anti Age Serum jäi kiinnostamaan! 😍

 59. Sara Kuusisto

  Ehdottomasti Vita Liberata phenomenal mousse!! Melkein päivittäisessä käytössä aina. Seerumia olisi ihana kokeilla kuivaan talvi-ihoon ❤️

 60. Laura

  Oon käyttäny kasvoille Swissclinicsin tuotteita, mutta vartalolle en oo löytäny vielä mitään sopivaa tuotetta. Näitä olis kiva päästä kokeileen!

 61. Jenni Solin

  Vaahto toimii parhaiten mutta kasvoilleni en ole löytäny mitään sopivaa joten nyt saisin ehkä uuden luottotuotteen kasvoilleni jos voittaisin 😍

 62. Jenni

  Itse käytän juurikin Vita liberatan moussea. Ihan paras tuote!

 63. Helmiina

  Itseasiassa en ole vielä löytänyt ultimate lempparia enkä ole raaskinut vielä ostaa Vita Liberataa vaikka onkin saanut valtavasti kehuja. Siksi olisikin ihana päästä testaamaan näitä paljon hypetettyä itseruskettavia 🙂

 64. henna malinen

  olen vielä uusi itseruskettavien kanssa ja käytössä ollut vain st.tropezin tuotteita, mutta olen halunnut kokeilla vita liberatan invisi vaahtoa !

 65. Anne

  Kaikkien aikojen lemppari on ollut yksinkertaisesti doven päivettävä rasva. Mulla on tosi herkkä atooppinen iho ja doven olen kokenut hyväksi ihotyypilleni. Kosteuttaa eikä ärsytä! Mielelläni silti aina kokeilen uusia tuttavuuksia 🙂

 66. Olivia

  Itse olen vasta aloittanut käyttämään itseruskettavia ja Nkd Skn – tuotteet ovat olleet tämän hetkisiä lemppareita! Kesällä en rusketu juuri ollenkaan ja pahimmassa tapauksessa ihoni vain palaa auringossa, niinpä olen päättänyt ajatella ihoni parasta ja siirtyä kokeilemaan itseruskettavia. 🙂

 67. Maaju

  Itseruskettavien kokeilu on jäänyt täysin pois, sillä lapsuudessani (noin 12v) yritin salaa käyttää äitini itseruskettavaa tietämättä yhtään kuinka sen kanssa kuuluisi menetellä. Lopputulos oli kamala :DD Ois siis siistiä päästä nyt aikuisiällä testaamaan josko IR käyttö onnistuisi nykyään paremmin.

 68. Katja

  Doven on ollut vuosia käytössä, mutta nämä tuotteet kiinnostaisivat paljon 😍 Mistä nämä ovat ostettavissa jos onnetar ei suosi tälläkertaa?

 69. Hanna

  Mahdoton kysymys vastattavaksi, koska en ole käyttänyt mitään itseruskettavaa tuotetta. 🙂 Nyt olisi kiva kokeilla, joten olen arvonnassa mukana.

 70. Sanni

  Naked skin on ollut käytössä muutaman vuoden ajan silloin tällöin, mutta olisi ihanaa saada jokin uusi kokeiluun!

 71. Saralina

  Itse olen hiukan arka käyttämään itseruskettavia, tästä syystä Doven päivettävä voide onkin ollu oikeastaan ainut mitä olen käyttänyt. Olisi kuitenkin kiva päästä kokeilemaan näitä Vita Liberatan tuotteita, josko tästä löytyisi itsellekin sopiva itseruskettava! 🙂

 72. Elli

  ”Rusketusliinat” tai mikskä niitä sanotaan on ollu helppokäyttöisiä, josta yllätyin suuresti 😊

 73. Kirsi

  Käytössäni on ollut tuo kasvoille tarkoitettu seerumi. Se on ehdoton täällä pohjolan pimeydessä! Olisi todella ihanaa kokeilla myös muita tuotteita, joista toisilla on hyviä kokemuksia. Itse olen ollut arka kokeilemaan, johtuen ehkä vanhoista huonoista kokemuksista itseruskettavien parissa muutama vuosikymmen sitten. Silloin ne pääasiassa tekivät ihon oranssiksi ja jättivät ihmeellisiä raitoja…..

 74. Sini

  En ole vielä löytänyt hyvää itseruskettavaa, tätä olisi ihana kokeilla!

 75. Anna

  Viimeksi olen kokeillut NKD:tä. Mistä näitä tuotteita saa? Olisi kiva kokeilla.

 76. Kirsi

  Käytössäni on ollut tuo kasvoille tarkoitettu seerumi. Se on hyvä ja tarpeellinen täällä pohjolan pimeydessä. Olisi mukava päästä kokeilemaan myös muita tuotteita, joista toisilla on jo hyviä kokemuksia. Itse olen ollut arka kokeilemaan vartalolle tarkoitettavia itseruskettavia, johtuen ehkä huonoista kokemuksista joskus muutama vuosikymmen sitten. Silloin tuloksena oli raidallinen oranssi iho, joka täytyi sitten peittää vaatteilla….

 77. Sofia Kujala

  Vitaliberata self tanning gradual lotion on ehdoton suosikkini 😊

  • Maaret Turtinen

   Olen käyttänyt EcoSonyan face tan wateria kasvoille. Olisi kiva testata noita tuotteita.

 78. Margita

  En ole koskaan käyttänyt itseruskettavia. Ystäväni oli kerran laittanut ja lopputulos oli aivan hirvee. Sen jälkeen en ole “uskaltanut” kokeilla. Olisi ihana päästä kokeilemaan laadukkaita tuoteitta ja samalla pääsisin pelosta käyttää itseruskettavia 😀.

 79. VVenla

  Hei minulla ei ole suosikkia vaan haluiasinkin kokeilla olisiko tämä minulle se oikea itseruskettava. 🙂

 80. Eija

  En ole vielä uskaltanut kokeilla mitään epäonnistumisen pelossa, vaikka mieli on tehnyt ☺️
  Tämä tuote kuulostaa mielenkiintoiselta ja kiinnostaisi kokeilla.

 81. Ancelmi

  Viime kesänä tutustuin kyseiseen sarjaan. Lotion voidetta käytin👌 Tuote oli hyvin levittyvä ja lopputulos luonnollinen. Levityskinnas oli myös todella hyvä ”tuttavuus”🙏

 82. Nina

  Itse olen kokeillut myös vita liberataa ja se on ollut parhain itseruskettava 😊

 83. Emilia

  Vita Liberatan ruskettava suihke! Niin paras

 84. Iitu

  Suosikkini on juurikin tuo mainitsemasi Vita Liberatan Phenomenal mousse. Levittyy ihanasti ja antaa väriä nopeasti 🙂 Muita Vita Liberatan tuotteita en ole vielä kokeillut.

 85. Leena

  En ole käyttänyt mitään itseruskettavia tuotteita vielä, joten olisi kiva testata näitä!

 86. Maarit

  Itseruskettavat ovat olleet mun inhokkeja ikävän tuoksun vuoksi, mutta nyt olisin valmis kokeilemaan uudestaan uusilla tuotteilla.

 87. Roosa

  Käytän itsekin itseruskettavaa ympäri vuoden ja suosikkejani on esimerkiksi bondin tuotteet ja lorealin seerumi, mutta vita liberataa ei ihme kyllä ole tullut koitettua!

 88. Ilona

  Mulla on ollut käytössä St. Tropezin Gradual Tan viime aikoina ja se on ainakin vaikuttanut hyvältä! Vita Liberasta olen myös kuullut hyvää 🙂

 89. Petra Suokorpi

  Vita liberata moussea olen itsekin käyttänyt, olisi ihana päästä testaamaan muut suosittelemasi. 🙂

 90. Marianne

  St.Tropezin mussea olen kesäisin käyttänyt, mutta näitä kohta kolmen lapsen kiireisenä äitinä haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan. ❤️

 91. Katariina

  En ole aiemmin käyttänyt itseruskettavaa. Muistan kun niitä alkoi tulemaan ja kaikilla oli hirveät rajat ja kädet ruskeana. Tuotteet ovat varmasti kehittyneet. Olen miettinyt että nyt voisi uskaltaa jo kokeilla.

 92. Lenni

  Vaihtelemalla itseruskettavien merkkejä saa parhaan lopputuloksen, mun mielipide. Mukana arvonnassa!

 93. Pauliina

  Täällä myöskin vannoutunut Vita Liberata -fani! Oma suosikkini on Invisi foaming tan water, joka antaa kauniin ja luonnollisen rusketuksen.

 94. Henna

  Tämän hetkinen suosikki itseruskettavani on Vitaliberatan voidemainen tuote. Olen miettinyt pitkään kokeilevani moussea. 🙂

 95. Henriikka

  Oma lemppari on varmaan for all my eternityn mousse, mutta mielelläni testaisin näitäkin 🙂

 96. Maria

  Vita Liberatan Gradual Tan on paras ja helpoin tuote arkeen/jatkuvaan käyttöön. Se sopii hyvin myös kasvoille.

 97. Lara

  Tällä hetkellä itselläni on käytössä Swiss Clinicin helppokäyttöiset itseruskettavat laput ja tipat.

 98. Julia

  Nämä tuotteet kuulostavat ihanilta ja haluan ehdottomasti osallistua arvontaan! En ole vielä löytänyt omaa suosikkiani itseruskettavien joukosta, mutta ehkä suurimmassa käytössä on ollut Doven asteittain ruskehtava voide.

 99. Maria Tuohimaa

  Tämä olis kyllä hyvä paketti. Ollut etsinnässä hyvä ruskettava.

 100. SatuS

  käytössä on ollut vita liberatan body blur, josta tykkään tosi paljon. Pitäis ehkä uskaltautua kokeilemaan myös muita heidän tuotteitaan

 101. tiina

  St moritz !<3

 102. Anni

  Moi, mun ehdoton suosikki on se Vita Liberatan uusi Invisible vaahto 🙂 väritön levitettäessä mut ihana sävy tulee!

 103. hansssu

  Vita Liberatan fabulous tinted mousse on ollut käytössä ja todettu hyväksi 🙂 olisikin mielenkiintoista päästä kokeilemaan muita kyseisen brändin tuotteita.

 104. Noora

  En ole ikinä oikein päässyt itseruskettavien maailmaan, vaan käyttänyt satunnaisesti asteittain päivettäviä vartalovoiteita luonnonkosmetiikan puolelta. Olisi kuitenkin ihana saada iholle hehkua ruskettavilla tuotteilla! Erityisesti Vita Liberatan päivettävä mousse kiinnostaa😍

 105. Aino

  Olen jo monen vuoden ajan käyttänyt Bondi sands ruskettavaa. Olisi kiva kokeilla vaihteeksi jotain muuta! 🙂

 106. Jonna

  En käytä itseruskettavia säännöllisesti, mutta suosittelusi kolahti talvenkalpeaan naiseen 🙋🏼‍♀️ Mukana huippuarvonnassa!

 107. Eeva

  Tytyy nyt tunnustaa,etten ole käyttänyt oikeasti mitään itseruskettavaa.Tuoksu näissä tuotteissa on etova. Tätä olis siis kiva kokeilla.

 108. Iida

  Vita Liberatan self tanning tinted mousse on ihan ykkönen! Toinen luotto tuote heiltä on Body Blur sävyssä Latte 🙂

 109. Asta

  Hei,
  Oma suosikkini on Vita Liberata myös, mutta se öljymäinen versio ja muuttuu iholla vaahdoksi en muista nimeä.😊

 110. Mari

  Olen aina käyttänyt St tropezin itseruskettavia niin olisi kiva päästä kokeilemaan vaihteeksi Vita Liberatan tuotteita!

 111. Jenni

  St. Morizt on lemppari hinta-laatusuhteen vuoksi 🙂

 112. Mia

  Eco By Sonja:n asteittain ruskettava kasvovesi on ihanan helppo sivellä vanulapulla kasvoille. Vartalolla olen käyttänyt aina doven asteittain ruskettavaa voidetta. Ainut miinus molemmissa tuotteissa on niiden hieman epämiellyttävä haju 🙁

 113. Emma K

  Harvemmin tulee käytettyä kotona itseruskettavia. Suihkurusketuksessa käyn siellä, missä käytössä on Vita Liberatan tuotteet. Olisipa arpaonnea saada myös kotiin nämä tuotteet testiin! 🙂

 114. Johanna

  Ooh, seerumi kuulostaa kyllä siltä, että pakko ottaa testiin! En oo juurikaan itseruskettavia käyttäny, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla!

 115. Alisa

  Eco by Sonyan itseruskettava kasvovesi!

 116. Carolina

  Ehdottomasti suosikki on Vita Liberatan mousse ! 🥰

 117. Carolina

  Ehdottomasti suosikki on Vita Liberatan mousse!

 118. Heidi

  Ihana olisi kokeilla näitä! En ole vielä löytänyt hyvää itseruskettavaa tuotetta mikä harmittaa. Monissa tuotteissa haju häiritsee. Miltä nämä tuoksuvat?
  Tällä hetkellä vannon ulkoilun nimeen luonnollisen päivetyksen saamiseksi iho aina suojaten tietenkin!

 119. Sonja

  Käytän tällä hetkellä Laveran itseruskettavaa ja pidän siitä kovasti, mutta kiinnostaisi todella paljon kokeilla näitä Vita Liberatan tuotteita! 😍

 120. Sanna

  Kasvoseerumia en ole koskaan testannut, kuulostaa niin hyvältä! Olisi ihana saada vähän väriä todella vaalealle iholleni! 🤩

 121. Elina

  Vita liberatan moussea olen käyttänyt aina silloin tällöin ja se on kyllä ollut ihan super hyvä tuote 😍 Kasvoille en ole erikseen mitään itseruskettavaa käyttänyt joten tuota seerumia täytyy päästä ehdottomasti kokeilemaan.😎

 122. Suvi

  Curasanon self tanning sprayta tullut viimeksi käytettyä, tykkäsin.
  Tätä Vita liberataa täytyykin testata seuraavaksi.

 123. MARI

  Chanelin itseruskettavaa kasvorasvaa olen käyttänyt. Vita Liberata tuotteet kiinnostavat, sillä hintakin tuntuu olevan kohtuullinen. 👍👌☀️

 124. Katariina

  Omia suosikkeja on Clarinsin Golden Glow Booster kasvoille ja vartalolle Vita Liberatan ja Nkd Skin mousset ja Nkd Skin asteittain päivettävä voide. Olisi ihana päästä testaamaan myös noita muita Vita Liberatan tuotteita! 😍

 125. Saara Peltola

  Olen tykännt Doven kevyesti päivettävästä voiteesta. Olisi mahtavaa kokeilla noita tuotteita!

 126. Mimmi Pekurinen

  Olen käyttänyt vain Doven tuotteita, mutta näitä olisi ihana päästä testaamaan, varsinkin nyt reissusta päivettyneenä tultua.

 127. Veera H

  Vita Liberatan Rapid Tan Mousse!

 128. aada

  olisipa mukava kokeilla jotain toisen hyväksi kokemaa! 🙂

 129. Mira

  En ole vielä löytänyt suosikkia, ehkä joku noista 😍😍😍

 130. Karoliina Saarinen

  Toi vaahto on munki lemppari! Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tota seerumia, kuulostaa super hyvältä! 😍

 131. Satu

  Suosikki on Vita Liberatan Invisi. Olisi kiva kokeilla näitä muitakin 🖤

 132. Marjo

  En ole koskaan käyttänyt itseruskettavia tuotteita. Vaaleaihoisena on epäilyttänyt onko lopputulos liian “näkyvä”. Kiinnostaisi kyllä!

 133. Paula Eteläperä-Saari

  Clarinsin kasvotipat!

 134. Kiira

  En ole vielä löytänyt itselleni parasta tuotetta, vaikka montaa testannut olenkin…ehkäpä se olisi joku näistä?😉

 135. Anna

  Suosikkini on Eco By Sonyan itseruskettava kasvovesi. Olen kyllä pitkään halunnut kokeilla myös Vita Liberatan tuotteita!

 136. Miia

  Oi, mahtava arvonta 😊 Minulla on ollut Doven ja Acon päivettävät voiteet jo pidemmän aikaa käytössä, mutta näiden tilalle olisi mukava löytää uudempia haastajia. Vita Liberatan tuotteet kuulostaa ihanalta, erityisesti mousse ja tuo seerumi! Ehdottomasti voisi ottaa kokeiluun 😍

 137. Jasmin

  Acon Sun Kissed kasvoille tarkoitettu itseruskettava on huippu!

 138. Marika

  Harvoin tulee käytettyä, mutta Dovea ja Sunkissed tuotteita olen kokeillut. Olisi huippua päästä testaamaan💛

 139. JohannaN

  Doven itseruskettavaa olen joskus kokeillut, mutta ihan muutaman kerran vain. Ja se jäi lyhyeen. Olenkin kaivannut jotain tuotetta, mutta hyvää ei ole vielä löytynyt. Nyt olisi huikeaa päästä kokeilemaan tätä paljon kehuttua Vita Liberata. 🙂

 140. Vilkku

  Vita Liberatan itseruskettavaa vaahtoa käytän kesäisin. 🙂

 141. LJ

  En ole juurikaan itseruskettavia käyttänyt, joskus käytin Hawaiian tropicin itseruskettavaa ja se oli niin tujua, että itseruskettavakokeiluni ovat jääneet siihen. Rakastan ruskettunutta ihoa, joten voisin uskaltaa testata näitä, sillä ne kuulostaa hyvältä 🙂

 142. Mari

  Estee Lauderin tipat yövoiteeseen. Voi nyt kyllä kiinnostuin näistä Liberatan tuotteista siinä määrin että pitää kokeilla. Tuo seerumi ja mousse erityisesti 😍

 143. Jenni

  Acon sun kissed kasvoille on lemppari😊!

 144. Sonja T

  Olen käyttänyt yhden purkin verran Vita liberatan voidemaista itseruskettavaa, haaveilen tästä phenomenal moussesta, mutta kovemman hinnan vuoksi jättänyt toistaiseksi hyllyyn 😊

 145. Sonja

  Ehdottomasto myös Vita Liberata Phenomenal Mousse – I love it <3

 146. Johanna

  En ole käyttänyt itseruskettavia pitkään aikaan, mutta joitakin vuosia sitten käytin niitä melko usein. Silloin pidin Doven asteittain ruskettavasta voiteesta, joka toi väriä kevyesti ja pikku hiljaa, eikä tarvinnut pelätä epäluonnollisen näköistä tulosta. Nyt voisi olla aika taas aktivoitua itseruskettavien käytön suhteen.

 147. RL

  Olen käyttänyt ainoastaan Doven päivettävää voidetta, mutta olen jo pitkään halunnut kokeilla Vita Liberatan tuotteita, koska olen kuullut niistä paljon hyvää!

 148. Mila

  Olen kokeillut jokus Doven päivettävää kosteusrasvaa, mutta en ole päässyt toivottuun tulokseen koskaan. Uuden tuotteen kokeileminen kiinnostaisi! ❤️

 149. Tuuli

  Olen kokeillut paljon erilaisia itseruskettavia tuotteita eri merkeiltä. Suosikkia ei ole ikävä kyllä löytynyt.

 150. Susanna

  Olen käyttänyt vain Doven ja Lumenen itseruskettavia. Ei ole jäänyt kauhean luonnollinen tulos. Olisi ihana kokeilla laadukkaita tuotteita. On jäänyt aina ostamatta.
  Seerumi tuntuisi omalta.

 151. Viivi

  Olen käyttänyt tähän asti Vita Liberatan “pikkusisko” tuotteita kuten NKD SKN Gradual Tan voidetta. Opiskelijana pakko käyttää noita edullisempia vaihtoehtoja, mutta olisi kyllä huippua päästä testaamaan näitä Vita Liberatan tuotteita, joita olen monesti halunnut kokeilla kun monet ovat niitä kehuneet paljon.

 152. Ansku

  Suosikki tuote on pitkään ollut Vita Liberatan phenomenal mousse! Mutta tuota seerumia en ole koskaan kokeillut ja olisi ihana päästä kokeilemaan 🙂

 153. Marika halonen

  En ole löytänyt hyvää ruskettavaa..liian oransseja tai jää laikuiksi kuorinnasta huolimatta..🙄

 154. Heli

  Ihana postaus – tästä tuoteperheestä en ole kuullutkaan. Mahtavaa, että siinä on sopivia tuotteita niin kasvoille kuin muulle keholle. Itse olen käyttänyt Yves Rocherin tuotteita, mutta aion kyllä hetimiten kokeilla tuota seerumia. Näin 50+ aikuisena naisena kuulosti mukavalta miten voin vaikuttaa seerumilla kasvoilleni. Iso kiitos!

 155. Jaana

  Niin huonoja aiempia kokemuksia,että kiinnostus heräsi antaa uusi mahdollisuus juuri näille tuotteille!

 156. Julia

  Doven asteittain päivettävää olen käyttänyt kesäisin jotten järkyttäisi kanssakulkijoita lakanan valkoisilla säärilläni (ihotyyppini ei rusketu) 😀 vita liberataa haluaisin kokeilla mutta en ole ”raskinut” ostaa kyseistä tuotetta sillä ovat sen verran hintavia.. minulle ei sovi kaikki itseruskettavat voimakkaan hajun takia. Olisi mahtavaa voittaa tuotepaketti jotta saisin kyseisen sarjan testiin!

 157. Oona

  Itse oon käynyt kauneushoitolassa ottamassa Vita Liberatan suihkurusketuksia ja kesäisin käytössä on ollut myös Vita liberatan mousse 🙂

 158. Annika Autonen

  Oma suosikkini on Vita Liberatan Fabulous tinted lotion. Levittyy hyvin, tuoksu neutraali, kosteuttaa ihoa ja rusketuksesta tulee kauniinsävyinen. Plussaa myös siitä, että rusketus kuluu tasaisesti haalistuen, eikä kulu läikikkäästi kuten monet muut tuotteet. 🙂

 159. Jonna

  Doven päivettävää voidetta tulee sipastua iholle kesän lähentyessä. Vita liberatan tuotteita olen kuullut kehuttavan monessa suunnassa, niitä voisin itsekin kokeilla.

 160. Johanna

  Vita liberatan lotion on ollut käytössä, clarinsilla myös hyviä! Tähän aikaan vuodesta tämä palkinto olisi enemmän kuin tervetullut!

 161. Anne

  Vita Liberatan suihkurusketus 😍

 162. Sirpa Pääkkö

  Olisi mukava päästä kokeilemaan nuita tuotteita, en voi olla paljoa auringossa kun olen niin vaalea että ihoni palaa herkästi ja on tullut iän myötä aurinkogerroosiota jota on hoidettu💕

 163. minna

  Doven klassikkoa käytetty täälläkin. Ida Wargin itseruskettavasta tullut myös uusi suosikki. Näitä olisi kyllä kiva päästä testaamaan nyt kevään kynnyksellä kun purkkiin on turvauduttava!

 164. Mini

  Muistan, kun aikoinaan parikymppisenä purkkirusketus oli muodissa ja silloin taisin käyttää Dovea. Muistiin on kuitenkin jäänyt itseruskettavien paha haju (ja oranssi iho ainakin valokuvista katsottuna), joten rusketusaineet ovat sittemmin jääneet. Ehkä voisin nyt yli kymmenen vuoden tauon jälkeen testata vita liberataa 😄

 165. H

  Marissa Carterin tuotteet 🙂

 166. Myy

  Doven asteittain päivettävää olen joskus kokeillut, mutta tuoksusta en kyllä pitänyt.

  • Päivi Saarela

   Olen kokeillut useita tuotteita, mutta en ole vielä löytänyt suosikkiani. Nämä Vita Liberatan tuotteet kiinnostavat erityisesti hoitavien ominaisuuksiensa vuoksi! ☀️

 167. Annastiina

  Eco by Sonya mousse ja ruskettava kasvovesi 👍🏼

 168. Henrika

  Vaahtomaiset vartalon ruskettajat 🙂

 169. Maarit

  Vita Liberatan self tan mousse myös täällä 😊

 170. Sarkku

  Vita liberatan moussea käyttänyt ennen ja ehdottomasti paras

 171. Oona

  Vita Liberatan Invisi, rusketus pysyy iholla pitkään, levitys on helppoa ja kuivuu nopeasti!

 172. Kiia Björklund

  En päässyt vielä kokeilemaan, mutta paljon olen lukenut hyvää. Mielelläni käyttäisin ja haaveissa olisi ihana päivetys läpi vuoden <3

 173. Mariane

  Mitään tämän merkin tuotteita en ole vielä päässyt käyttämään, joten olisi kiva kokeilla!

 174. Erica

  Dovea olen käyttänyt jo vuosia. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan Vita Liberataa sillä olen lukenut tuotteista ja kuullut paljon suositteluja useasta paikasta ja suusta 🙂

 175. Mm

  Olen tykännyt St Tropezin itseruskettavista tuotteista. Toi kasvoseerumi kiinnostaisi kovasti…

 176. Marjaana

  Vita Liberatan phenomenal mousse – ehdoton ikisuosikkini! 😍

 177. Anne Kilpi

  Viimeinen muistikuva itseruskettavista 80-luvulta… muistan yhä karmean tuoksun ja sotkun😂😂 nyt kevään korvalla olisi huikeeta päästä kokeilemaan👍👌

 178. Linda

  Juuri minulle osuva arvonta!😍 olen hyvin vaalea iholtani joten itseruskettava kuuluu ympäri vuoden viikoittaiseen rutiiniini, kuulunut jo noin 8-9 vuoden ajan🙈 tällä hetkellä käytän st Tropezin voidetta sävyssä Dark sekä Sunkissedin moussea. Edellinen purkki oli Vita Liberatan voide, mutta moussea en ole kokeillut vielä. Ehdottomasti kiinnostaisi tämä palkinto ja tulisi takuulla käyttöön💁🏼‍♀️😍

 179. Sonja Siljamäki

  Enpä ole aikoihin mitään ruskettavia tuotteita käyttänyt, mutta viimeisimpänä Doven itseruskettavaa. Olisipa ihana päästä testaamaan nuo kirjoittamasi tuotteet 😍

 180. Silja

  Dovea on tullut käytettyä lähinnä tottumuksen vuoksi. Muut ovat jääneet kokeilun asteelle. Olisi ihana kokeilla tätä sarjaa, paljon olen kuullut hyvää!

 181. Heidi

  Niin mielelläni kokeilisin näitä tuotteita. Näin aikuisena (lähemmäs 50v) arvostaisin kovasti seerumin muitakin vaikutuksia kuin rusketus ♥ ja vartalolle tekisi myös hyvää saada vähän väriä.

 182. Tua

  Vita Liberata vaahtorusketus on lempparini. Näitä muitakin olisi kiva kokeilla.

 183. Riikka

  Doven itseruskettava satunnaisesti käytössä ollut. Näitä olisi ihana päästä testailemaan!❤️

 184. Maria

  Omat ikilempparini ovat Vita Liberatan mousse ja myöskin heidän kasvoille tarkoitettu night mask! 😍

 185. saija

  Vaahtomaisia itseruskettavia olen kokeillut ja tykännyt eniten juuri Vita Liberatan vaahdosta. Mieluusti kokeilisin erityisesti tuota kasvoille tarkoitettua..:)

 186. Ida

  Tullut käytettyä vain doven päivettävää rasvaa.

 187. Auli

  Enpä ole uskaltanut kokeilla kun joskus on tuloksena ollut kellertävä väri. Näitä niin mielelläni kokeilisin 💜

 188. Jennie

  Tuota Gradualia olen käyttänyt ja nyt olisi uudelle putkille tarve!

 189. Johanna

  Vita Liberata Phenomenal Mousse

 190. Veera

  Doven päivettävää voidetta on tullut käytettyä!

 191. Ava

  Tuo seerumi alkoi houkutella kyllä samantien! 🙂
  Itse olen mennyt perus Dovella, mutta tämä merkki olisi kyllä mielenkiintoista testata.

 192. Mariia

  Vita Liberatan tuotteet on myös mun lemppareita! <3

 193. Maria

  Olen käyttänyt vain muutamia itseruskettavia tähän mennessä. Guerlain oli hyvä ja kasvoille clarins itseruskettavat tipat. Dove asteittain sävyttävä voide oli helppokäyttöinen, mutta aiheutti ikävää kutinaa jos sitä käytti ihokarvojen ajelun jälkeen. Olis kiva päästä kokeilemaan näitä paljon ketuhhtuja vita liberata tuotteita ensikertaa! 🙂

 194. Lottis

  Olen käyttänyt taannoin biothermin kasvoille levittävää itseruskettavaa ja se toimi ihan hyvin😊. Viat liberataa on kehuttu paljon, joten tekisi mieli kokeilla sitä vertailuksi.🤗

 195. Laura

  Kicksin oman valikoiman asteittain ruskettava voide, mutta sen tilalle voisin ehdottomasti ottaa nämä käyttöön!

 196. Emilia

  Olen käyttänyt kasvoille ja vartalolle vain päivettäviä voiteita.. Itseruskettavia en oo ikinä kokeillut tai ostanut, kun ei oo tienny mihin kanttis panostaa. Näitä ois ihana kokeilla!! 🙂

 197. Elkku

  Olen käyttänyt Dovea, mutta Vita Liberata kiinnostaa, varsinkin tuo kasvojen itseruskettava!

 198. Noora

  Suosikkini on Eco by Sonyan ruskettava kasvovesi, mutta vartalolle en ole vielä löytänyt hyvää tuotetta

 199. Annika

  En ole käyttänyt koskaan itseruskettavaa, mut tästä olis varmaan hyvä aloittaa

 200. Nanna

  Olen käyttänyt Doven kevyesti päivettävää voidetta jo pitkään. Postauksen tuotteita olisi kiva päästä kokeilemaan, sillä niistä olen kuullut paljon hyvää! 🙂

 201. Matilda

  Vita Liberatan suihkurusketus on mielekkäin!

 202. Kristel

  Olisi ihanaa päästä kokeilemaan noita tuotteita! En muuten käytä itseruskettavaa.

 203. Meeri

  Olen käyttänyt ainoastaan Doven päivettävää voidetta, mutta olen pitkään miettinyt että olisi kiva kokeilla jotain muutakin!

 204. Äs

  Naamalla käyttänyt Clarinsin tippoja kasvovoiteeseen sekoitettuna ja vartalolla Doven asteittain päivettävää. Näitä Vita Liberatan tuotteita olisi kiva päästä testailemaan! 😊

 205. Linda

  En ole aikaisemmin vita liberataa kokeillut, mutta uskoisin että mousse olisi mieleeni! Ihanaa kevättä♥️✨

 206. Ulla

  Asteittain ruskettavat ovat tuntuneet turvallisimmilta käyttää, Aco ja Dove yleensä. Olen muuten surutta laittanut samaa itsestäänruskettavaa naamaan kuin vartaloonkin. 🙂 Kalliimman tuotteen ostamiseen on iso kynnys, jos se ei täytäkään odotuksia, joten olisi kiva voida kokeilla ensin. 🙂

 207. Mia

  Minulla ei vielä ole suosikkia, joten kokeilisin näitä mielelläni.

 208. Niina

  Minulla on atooppinen iho ja siksi itseruskettavien käyttö ja sopivan tuotteen on haastavaa. En ole myöskään voimakkaan rusketuksen ystävä vaan haluan pitää lookkini skandinaaviseen ihooni sopivana. Mielelläni kuitenkin haluaisin kevyen päivetyksen talven kalpeuden sijasta ja kokemustesi perusteella olisi huippua päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

 209. Henna

  Doven kevyesti päivettävää voidetta olen käyttänyt ja nyt testissä on Dermosilin itseruskettava mousse. Nämä tuotteet kuulostavat kyllä myös hyviltä!! 🙂

 210. Lilyyy

  NKD SKN Pre-Shower Buildable Tan suihkuvoide sekä Vita Liberatan Body Blur kuuluu mun ultimate lemppareihin!

 211. Katja

  NKD SKN Pre-Shower 10 minute Tan on paras mitä olen kokeillut. Olen kuullut paljon hyvää Vita Liberatan tuotteista, joten olisi ihanaa päästä testaamaan tuotteita!

 212. Cindy

  Itseruskettavat on loistavia tuotteita päivetyksen ylläpitoon. 🙂 Olen tykännyt tuosta Vita Liberatan asteittain ruskettavasta voiteesta sen helppokäyttöisyyden ja tasaisen lopputuloksen vuoksi, mutta ainoana miinuksena on iholle jäävä hieman outo haju. Levitän voiteen aina suihkunraikkaalle ja kuoritulle iholle, mutta ihoni tuoksuu sen jäljiltä ikään kuin vähän kärvähtäneelle. Onko sulla Metti vikkiä, miten hajun saa pois iholta? Tuota Vita Liberatan kasvoseerumia ja vartalomoussea testaisin kyllä mielelläni, koska niistä minulla ei ole vielä kokemusta. <3 Olen 35 vee, joten seerumin anti ageing ominaisuus on ehdoton!

 213. Sofia

  Olen käyttänyt niin vähän itseruskettavia ettei ole löytynyt vielä omia suosikkeja, tätä tekis mieli kokeilla 😊 kuulostaa lupaavalta ❣

 214. Suvi Nieminen

  En ole ikinä käyttänyt itseruskettavia – aina vain unelmoinut testaavani etenkin noita seerumeita! Olisi varmaan aika testata kun kohta 28v kilahtaa mittariin!

 215. JMK

  Parhaimmiksi tuotteiksi itselleni olen kokenut Vita Liberatan Phenomenal Moussen vartalolle ja kasvoille Isabella Löwengripin Luminous Bronze Self tan dropsit. Päivetys tuo niin paljon hehkua iholle, että ovat ihan korvaamattomia tuotteita. Varsinkin Suomen talvessa kun aurinko vain vilkahtaa näkyviin välillä 🙂

 216. outi

  vita libertan-selftaning anti age serum !

 217. Kia

  Suosikkini on ehdottomasti tuo Vita Liberatan mousse sen helppokäyttöisyyden vuoksi, olisi kuitenkin ihana päästä testaamaan myös asteittain päivettävä voide ja seerumi!

 218. Sonja

  En ole käyttänyt kuin Doven asteittain päivettävää voidetta mutta näitä olisi todella kiva päästä kokeilemaan ☺️.

 219. Sirpa

  Vita Liberatan Invisi tan water!

 220. Mel

  Tuo Vita Liberata Self tanning gradual lotion on minunkin suosikki jo vuosia ollut. Olisi kiva päästä myös muita Vita Liberata tuotteita kokeilemaan.

 221. Anskuli90

  Suosikkini on ollu st.tropezin vaahto ja vita liberatan asteittain sävyttävä. Olisi ihana kokeilla seerumiakin!

 222. Kertu

  Vita liberatan mousse

 223. Sanna

  Olen aiemmin kokeillut vaahtomaisia itseruskettavia ja minusta ne ovat olleet kaikista helpoimpia levittää. 🙂

 224. Marja Lehmus

  Rusketusta purkista – erittäin hyvä 😎 näitä haluan kokeilla

 225. Jemmi

  Olen vähän laiska itseruskettavien suhteen, mutta tuo vaahto on todella helppo ja mukava käyttää 🙂

 226. Mira

  Oma suosikki vielä etsinnässä, Vita liberata vaikuttaa potentiaaliselta testattavaksi 🙂

 227. Maija

  Todella vaalean ja herkän ihoni takia sopivaa päivettävää tuotetta ei ole löytynyt. Näin keväällä iho suorastaan kohtaa valkoisuuttaan!

  Haluan välttää keltaisuuden ja voimakkaat tuoksut. Helppo ja luotettava tuote kiinnostaa!
  Vita Liberata kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Haluaisin tuotteet joiden avulla hehkua ja valmistautua kesän tuloon.☀️

 228. Eve

  En ole aiemmin uskaltanut kokeilla itseruskettavia koska olen pelännyt että jälki ei olisi laadukasta. Vita Libertan tuotteita kyllä kehutaan monien toimesta joten olisi ihanaa voittaa hyvät ja laadukkaat tuotteet jotka tulisivat tarpeeseen näin kesän kynnyksellä.

 229. Anneli

  Olen kokeillut Doven ja Acon ruskettavia tuotteita. Jotain uutta tekisi mieli kokeilla esimerkiksi juuri tuota Vita Liberatan moussea.

 230. Jenna

  Doven sävyttävä kosteusvoide ja clarins ruskettavat tipat esim. Oman kosteusvoiteen joukkoon. Olisi kiva päästä testaamaan noita kilpailun tuotteita, koska olen kuullut niistä paljon hyvää.

 231. Sarianna

  Ehdotonta suosikkia ei ehkä ole mut oon käyttänyt st tropezin jotain high shine gloss mikä tuo vähän väriä ja hehkua kun sitä tarvitsee ✨
  Olis kiva päästä testaa näitä mistä oon kuullut mut ei ikinä tullut testattua. Hyvää kevään jatkoa! ☺️

 232. Olivia

  Öh kröhöm… viimeksi kokeillut itseruskettavia joku 8 vuotta sitten. Olisi ihana kokeilla, veikkaan että kehitystä on tapahtunut.

 233. MillaK

  Mukana. Viat Liberatat lemppareita!

 234. Pinja

  Dove on ollut käytössä, mutta nämä kiinnostaisi!

 235. Anniina

  Olen käyttänyt vain Doven päivettäviä, mutta ehdottomasti kokeiluun pitää saada myös nämä vita liberatan!

 236. Mintsu

  En ole koskaan kokeillut tai käyttänyt itseruskettavia mutta tämän postauksen myötä vakuutuin ja haluaisin osallistua arvontaan, tuotteet vaikuttavat sen verran lupaavilta 🙂

 237. Kaarina

  Doven klassikkovoide on ollut minulla käytössä vuosia, ja nyt viimeisimpänä hankintana Vita Liberatan voide. Vaahtoa ja seerumia olisi huippua päästä testaamaan myös!

 238. Ann-Cathrine

  Aivan huipputuote tuo Vita liberata mousse !

 239. SariJ

  Vähitellen ruskettavat tuotteet ovat olleet hyviä, koska olen niin vaalea

 240. Katja

  Olen käyttänyt joskus ainoastaan Doven itseruskettavaa(en ole edes muistanut niitä taas hetkeen ennen tätä postausta) ja olisi kyllä kiva testata jotain laadukkaampaa itseruskettavaa😊

 241. Sara

  Mä rakastan juuri tuota seerumia koska se tuo kivan päivetyksen ilman huolta siitä että tulee rajoja tai rumia jälkiä!

 242. Taru

  Vita Liberatan tan water on ehdoton suosikki, mutta uusia suosikkituotteita mahtuu kyllä kylppärin kaappiin 😍

 243. K

  Olen käyttänyt Acon tuotteita, antaa väriä sopivasti ympäri vuoden!

 244. Tiia

  Vita Liberata 🥰

 245. mariiia

  En ole käyttänyt muuta kuin kasvoihin apteekista ostettavaa kasvoitserusketussuihketta. Haluaisin päästä kokeilemaan vita liberatan tuotteita, sillä niistä olen niin paljon kuullut hyvää!

 246. Lappe

  Ooh! Olen kerran raaskinut ostaa Vita Liberatan tuotteen ja se oli kyllä ihan HUIPPU! Kevyt päivitys tekee kyllä älyttömän paljon ihan itsetunnollekin.

 247. Jossu

  Vitalla mennään täälläkin! Tän hetken lemppari kalpealle talvi-iholle on self tanning tinted lotion sävy medium mutta kesän tullen tolle kolmikolle ois käyttöä 😊

 248. Pinja

  Olen käyttänyt aikaisemmin nkd skn gradual glow asteittain päivettävää itseruskettavaa. Olen kuitenkin aina halunnut kokeilla Vita Liberatan tuotteita, varsinkin tuota kasvoille tarkoitettua seerumia. Kuulostaa täydelliseltä! 🙂
  Näin talven jälkeen ihoni on todella kalvakka, joten tuotteet tulisivat todella tarpeeseen 😀

 249. Jennimbus

  Itse käytän hyvin vähän itseruskettavia koska mikään kokeilemani ei ole ollut mieleeni. Ainoastaan Clarinsin Itseruskettavat tiivistetipat ovat olleet ihan hyviä. Vita Liberatasta olen kuullut paljon hyvää ja näitä tuotteita pitää kyllä päästä testaamaan!

 250. Janina Grahn

  En ole raaskinut satsata näihin hieman arvokkaampiin tuotteisiin. Omassa käytössä on sekä lorealin että doven itseruskettavia ja toki nekin hyviä sillä ovat kulkeneet jo useita vuosia mukanani 🙂 Olisi kuitenkin kiva päästä kokeilemaan jotain uutta.

 251. ElisaV

  En ole ikinä itseruskettavaa kokeillut, mutta nyt heräsi kiinnostus päästä testaamaan!

 252. Riitu

  Olen etsinyt hyvää itseruskettavaa tuotetta joka levittyisi helposti ja saisi tasaisen värin. tämä tuote sarja kuulostaa hyvältä.

 253. Lisabel

  Olen käyttänyt vartalolle Doven asteittain päivettävää kosteusvoidetta ja kasvoille Clarinsin kasvovoiteeseen sekoitettavia “rusketustippoja”. Vita Liberatan tuotteet ovat olleet niin monen kehumia, että mielelläni testaisin myös niitä 🙂

 254. Laura

  Ainoastaan yhden kerran olen varsinaista itseruskettavaa ostanut ja se oli muistaakseni juurikin Vita Liberatalta. Pidin kyllä kovasti 🙂

 255. JennaO

  St Tropezin mousse on toiminut itselle. Näitäkin ois tosi kiva kokeilla! 🙂

 256. lisah

  Olen Vita Liberatan vannoutunut käyttäjä, joskin käyn usein suihkurusketuksessa, sillä en ole luottanut omiin levitystaitoihin. Näitä uskaltaisin ehkä jopa kokeilla!

 257. Maria

  En ole käyttänyt itseruskettavia aikoihin – eli nyt olisi mukava saada muuta itselle uusi tuote testiin 🙂

 258. Sofia

  Olen käyttänyt Clarinsin ruskettavia, mutta olisi ihana kokeilla näitä!

 259. Sarianna

  Dovelta olen käyttänyt jotain kevyesti päivettävää vartaloon ja kasvoihin acon tuotteita.

 260. Saia

  Vita liberata voidemainen ja ylläpitoon dove asteittain päivättävä voide. 👌🏼

 261. Essi

  Vitsit kuin kiva arvonta tässä kevään kalpeudessa! Oon pitkään miettinyt että alkaisin käyttämään itseruskettavaa talvisin, mutta toistaseks en oo vielä uskaltanu epätasasen ja feikin rusketuksen pelossa. Nämä tuotteet kuulostavat sen verta laadukkailta että uskaltaisin varmaan uhmata tuota mun pelkoa..:D

 262. Maija Pietinen

  Kasvoille olen käyttänyt itseruskettavaa kasvovettä sekä muuten perus dovea. Olis kiva päästä testaamaan tätä sun suosittelemaa merkkiä 👍

 263. Ann

  St. Tropez on ollut tähän asti suosikkini, mutta testaisin myös näitä mieluusti kun ovat kovin kehuttuja! 🙂

 264. Henna

  Tällä hetkellä käytössä clarinsin tipat/seerumi kasvoille mutta olisi ihana löytää vartalolle luottotuote näistä!

 265. Pia Lecklin

  Kiitos
  tosi tarpeellisesta postauksesta ja blogisi ja bodcastisi ovat aivan ihanat

 266. ofelia

  Collistar on kevyt ja hyvä.

 267. Jenny

  En ole vielä päässyt kunnolla kiinni itseruskettaviin vaikka ne nykyään kiinnostavatkin etenevissä määrin. Aco:lta olen käyttänyt astettain päivettävää ihorasvaa, mutta sen kanssa ennakointi tuottaa välillä vaikeuksia.

 268. Jutta

  Käytän Acon Sun selftanning itseruskettavaa, jossa on mieto tuoksu ja hyvä väri.

 269. Katjar

  En ole vielä löytänyt suosikkia, tämä voisi olla se!!

 270. Marjo

  Anti age

 271. Minna

  Ihan satunnaisesti käytän vain kasvoille Lorealin tuotetta.

 272. Tiina P

  Doven tuotteita olen satunnaisesti käyttänyt, mutta en tykkää sävystä, joka niistä tulee – sellainen oranssihtava. Nämä tuotteet vaikuttavat lupaavilta ja laadukkailta, kokeilu olisi tosiaan mieleen! <3

 273. Petra

  Omaa suosikkiani en vielä ole löytänyt ja mielelläni näitä kokeilisinkin!

 274. Lotta

  Ennen mun lemppari oli sellanen seppälän halpis itseruskettava 😀 niitä ei oo saanut pitkään aikaan, joten uudelle olis käyttöä! Uus suosikki pitäis löytää, toi mousse vaikuttaa super hyvältä. 🙂

 275. Tiina

  Itselläni käytössä Acon kevyesti päivettävä kosteusvoide, ollut ihan huippu!

 276. Janna

  Vitaliberatan tuotteet ovat itsellekkin luottotuotteita, kun tarvitsee nopean rusketuksen. Noista tuotteista en ole kuitenkaan mitään vielä kokeillut. 🙂

 277. Inna

  Jotain doven voidetta olen käyttänyt, mutta olisi kiva löytää uusi suosikki!

 278. Anna

  Mun suosikkituote kasvoille on clarinsin tipat, joita sekoitetaan oman kasvovoiteen sekaan, tosi hyvä tulos, eikä haise! 😊

 279. Anneliina

  Cocoa brown 1 hour tan mousse on ollut suosikki pitkän aikaa 🙏🏻

 280. Kirsi

  Kaikki Vita Liberatan tuotteet on huippuja, mutta tota naamalle tarkoitettua en ole vielä kokeillut niin sitä on kyllä pakko päästä testaamaan!! 🙂

 281. Else

  En ole koskaan kokeillut itseruskettavia, mutta nämä vaikuttavat sopivilta myös aloittelijalle 🙂

 282. Virva

  Clarins rusketustipat oman voiteen sekaan. Olisi kiva kokeilla jotain uutta 🙂

 283. Verna

  Vita Liberata Phenomenal Mousse 😍

 284. Mirja

  Eipä juuri ole kokemusta…tai jostain vuosien takaa 🙂 tahtoisin kokeilla just näitä, monet kehuu tuotetta.

 285. päivimari

  Kasvoihin Lancomen geeliä.

 286. SAMP

  Dovea ja Acoa olen kokeillut, mutta en oikein tykännyt. Vita Liberataa ja Löwengripin seerumitippoja olen haaveillut kokeilevani.

 287. Henna

  Aikoinaan olen kokeillut vain Doven asteittain ruskettavaa voidetta, mutta mielelläni testaisin jotain laadukkaampaakin ☺️

 288. Eveliina

  Tuo vita liberatan Mousse on itselleni tuttu mutta etsinnässäni on ollut jo pitkään hyvä itseruskettava kasvoille 😊 vita liberata ei varmaan tuossa(kaan) pettäisi 😍

 289. Rosa

  Tuo Vita Liberatan mousse. Ihan paras 🙂

 290. Heli

  En ole vielä käyttänyt mitään, mutta näistä ihanista tuotteista olisi kiva aloittaa kokeilu.

 291. Satu

  Niiin ihana arvonta!! En ole vielä koskaan aikaisemmin kokeillut itseruskettavia, mutta aikomuksena on ollut testata mahdollisimman pian. Vita Liberatasta olen kuullut pelkkää positiivista palautetta, joten testaisin enemmän kuin mielelläni heidän tuotteitaan. 🙂

 292. Terhi

  Vita Liberatan Phenomenal Mousse on myös mun kestosuosikki. Ihan parhaita itseruskettavia!

 293. Jenna

  Bondi Sands mousse!

 294. Josefiina

  Mousse on ollut mun suosikki! Seerumia ois ihana kokeilla kasvoille 🙂

 295. Lotta

  Käytössä on ollut Acon sun kissed -kasvovoide, jolta saa kivan päivetyksen kasvoille. Vartalon itseruskettavat olen kokenut aina tosi työläinä ja haastavina. Näitä olisi kiva kokeilla!

 296. Nina

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

 297. Annika

  Suosikkini itseruskettavista ovat Vita Liberatan Invisi Foaming Tan Water sekä Clarinsin Radiance-Plus Golden Glow Booster . 🙂

 298. Johanna Jäger

  Vita liberata on minunkin ehdoton suosikkini. Ihmeellistä, että väri ei tartualysvaatteisiin ja tuoksu ei ole itseruskettaville tyypillinen. Tuo seerumi kiinnostaa kovasti, se ei ole ennestään tuttu! Toivottavasti aurinko alkaa lämmittämään pian☀️. Onnellista kevättä toivottaen😊.

 299. Tiina

  Itseruskettavia ei ole tullut käytettyä, mutta olisi hienoa päästä testaamaan.

 300. Riikka Korpela

  Moi,
  Käytän Estee Lauder sävyttävää päivävoidetta, mutta vartalolle en ole käyttänyt hetkeen mitään. Joskus kokeilin Dovea.
  Kokeilisin näitä tuotteita mielelläni 😊

 301. Riikka

  Moi,
  Käytän Estee Lauder sävyttävää päivävoidetta, mutta vartalolle en ole käyttänyt hetkeen mitään. Joskus kokeilin Dovea.
  Kokeilisin näitä tuotteita mielelläni 😊

 302. Janette

  Suosikkini on ollut St. Tropezin mousse, mutta haluisin ehdottomasti päästä testaamaan myös näitä tuotteita Vita Liberatalta!

 303. Anu lainio

  Ei vielä mikään, olen näissä ihan untuvikko! Josko nämä tuotteet😍

 304. Anne-Maj

  Olisi kiva päästä kokeilemaan vita liberatan tuotteita, en ole näistä ennen kuullutkaan

 305. Pee

  Semmoset Clarinssin tipat, joita on voinu lisätä oman vartalovoiteen sekaan. 🙂

 306. Anna

  Vita Liberatan moussea ja naamiota olen käyttänyt ja hyviksi havainnut. Arvonnan tuotteet kiinnostavat kovasti🙂.

 307. Jenni

  Vita Liberatan mousse 👌😍.

 308. Jenna

  Vita Liberatan moussea olen myös käyttänyt, ja ollut tyytyväinen. Nyt tuote on loppunut, toukokuulla olemme lähdössä koko perhe ulkomaille, joten etukäteispäivetys pitää saada 👍🏻 Tuo seerumi kiinnostaa kovasti!

 309. Jossu

  Oon käyttänyt tota Vita Liberatan moussea, mutta viime aikoina käytössä on olleet enemmän asteittain päivettävät voiteet.

 310. Jossueue

  Oon käyttänyt tota Vita Liberatan moussea, mutta viime aikoina käytössä on olleet enemmän asteittain päivettävät voiteet.

 311. Saara

  Itse ostin jonkin aikaa sitten vita liberatan moussea, se on paras mitä oon koskaan testannut 😊

 312. Elina

  Itselleni on jäänyt niin traumat teini-iän itserusketus kokemuksista, että olen tyytynyt vain Doven kevyesti päivettämään voiteeseen..
  Todella innolla nyt kiinnostuin tästä merkistä, täytyykin käydä ostamassa! Myydäänkö sarjaa missä vai pitääkö tilata netistä..?

 313. Eeva

  En ole käyttänyt mitään, mutta näistä tuotteista olen kuullut hyvää!

 314. anna s.

  En ole koskaan käyttänyt, ensi vuonna olen menossa naimisiin joten jotain olen ajatellut kokeilla 🙂

 315. Miia

  Olen testannut Vita Liberatan tuotteista monia ja ehdottomasti parhaita itseruskettavia kaikki. 🙂

 316. Emilia

  Hei Metti,

  Minulla ei vielä ole suosikkia, koska koen että kaikissa tähän asti kokeilemissa tuotteissa on ollut jotain pientä tai suurempaa häikkää, yleensä tuoksu tai huono imeytyvyys, tai liian oranssi sävy. Kokeilisin mielelläni Vita Liberataa kun sitä niin lämpimästi suosittelit! Hyvää kevättä 😊

 317. Mia

  Vita Liberatan mousse on noussut suosikikseni pari vuotta sitten. Muita en olekaan vielä kokeillut. Tämä setti olisi ihan huippu.

 318. Helena

  Viime keväänä kokeilin Vita Liberata Phenomenal Moussea ja totesin tuotteen erittäin hyväksi. Kohta olisi taas aika “panostaa” rusketukseen.

 319. Iisa

  En ole koskaan ostanut itseruskettavia tuotteita joten olisi ihana päästä testaamaan näitä 🙂

 320. Saara

  Suosikkini on juurikin samainen Vita Liberatan Phenomenal mousse, mutta olisi kiva tutustua myös sinun suosittelemiisi kahteen muuhun tuotteeseen.

 321. Heli

  Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan, en ole koskaan testannut itseruskettavia!!

 322. Rita

  En ole koskaan käyttänyt oikein itseruskettavaa mutta mielellään ottaisin nämä testiin, sillä olen kuullut tuotteista pelkkää hyvää!

 323. Miia

  Vita liberatan valkopurkkinen mousse. Etenkin kasvoille haluaisin kokeilla tuota seerumia 😊

 324. Taru Hellsten-Hatanpää

  Moikka Metti 😍
  Mä oon ihan pihalla näistä itseruskettavista tuotteista ja nyt innostuin, kun näin ig:ssa sun Storyn. Ja lempparikseni voisin kuvitella moussen🖤

 325. Jasmiina

  Vita Liberatan mousse on mun lemppari. 🙂

 326. Piia

  En ole koskaan uskaltautunut itseruskettavia tuotteita kokeilemaan, vaikka tarvetta olisi kyllä ollut 😊 Olisi ihana päästä kokeilemaan laadukkaita tuotteita.

 327. Susan

  Nyt heräsi kyllä kiinnostus usean vuoden tauon jälkeen. Olisi ihana kokeilla tuota seerumia ja vähän jouduttaa kesän tuloa tällä poppakonstila😉☀️

 328. Juliet Pitkäniemi

  Mulla ei ole hyviä kokemuksia itseruskettavista tuotteista vaikka olen kokeillut tosi monia!! Olisi ihana voittaa tuotteet kokeiluun ja löytää siinä samalla itselle “luotto” tuote!!🙏🙏🙏

 329. Elina Tuhkanen

  Hei, kiinnostuin nuista seerumitipoista kasvoille. Mutta mitä kevyttä meikkivoidetta suosittelisit tasoittamaan kauniin rusketuksen, aikuiselle iholle.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä