Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SAIRASTUPA

03.02.2019 Ei kommentteja

Juuri pari viikkoa sitten keskustelimme kaverini kanssa siitä, miten onnekkaita olemme, että molempien lapset ovat pysyneet terveinä koko syksyn ja talven. No eipä mennyt kuin pari päivää ja molempien lapset kipeinä – niin perus! Tämä viikko on mennyt sitten sairastellessa, kun molemmat lapset ovat olleet flunssassa ja kuumeessa. Itsekin sain (varmaan lapsilta?) pienen pöpön kun oloni on ollut niin kuumeinen ja heikko. Mikä siinä muuten on, että lapset jaksavat aina olla niin superenegisia kipeinäkin? Itse kun ajattelisi, että silloin haluaisi lepäillä rauhassa ja katsoa lastenohjelmia, mutta jostain sitä energiaa riittää kuitenkin mielummin hippaan tai sängyllä hyppimiseen? Nyt onneksi kuitenkin alkaa helpottamaan ja huomenna alkaa taas tavallinen arkirytmi 🙂

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä