Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

NEULETAKKIA MÄ METSÄSTÄN

08.01.2019 2 kommenttia

Find here: Grey / Dark Brown / Black / White / Camel

Napillinen neuletakki on klassinen vaatekappale, joka on juuri heräämässä talviuniltaan. Neuletakkeja ei ole nähty vuosiin muodin trendipiikkinä vaan ne ovat pikemminkin kuuluneet klassisen vaatekaapin kulmakiviin jo vuosikymmenten ajat. Nyt kuitenkin neuletakit tekevät isoa tuloaan (tai näin ainakin ennustan ja toivon), joten nyt on oiva aika hankkia omaan vaatekaappiini tämä klassinen yksilö. Haaveilen jo korkeavyötäröisten farkkujen ja tyköistuvan neuletakin (neuletakki farkkujen sisään) ihanasta yhdistelmästä. Näkisin päälläni myös tyköistuvan kynähameen ja kauniin neuletakin naisellisen yhdistelmän. Olisi ihanteellista löytää itselleni yksi cashmere neuletakki ja toinen esimerkiksi puuvillasekoitetta oleva yksilö. Saa nähdä milloin ja mistä nuo täydelliset neuletakit itselleni metsästän, mutta etsintä on nyt virallisesti alkanut!

  1. Mia

    Oih, juuri lähti uutukainen neuletakki tilaukseen. Kiitos vinkistä, ihania mallistoja nyt saatavilla! 🙂

  2. Helen

    Neuletakki on ihan must.
    Se on niin hyvä esim. pikkumekon päälle.
    Nimim. Vilukissa 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä