Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

MAISEMA KUIN SADUSTA

10.01.2019 Ei kommentteja

Keskiviikkoaamun näkymä ikkunasta oli jotain maagista; Kaivopuisto oli kuin winter wonderland. Lunta oli satanut lähemmäs 20 senttiä ja puiston puut olivat kuin suoraan jostain sadusta. Päätimmekin mieheni kanssa lähteä kahdestaan aamukävelylle ja ihastelemaan tuota uskomattoman kaunista lumimaisemaa. Nappasimme kahvit mukaan ja kävelimme rauhassa ympäri Kaivopuistoa – ihan täydellinen hetki. Ja olihan minun aivan pakko ikuistaa myös muutama kuva kameralle, jo pelkästään siitäkin syystä, että tällaiset maisemat ovat niin harvinaista herkkua meille eteläsuomalaisille. Voi kun tänä vuonna saisimme nauttia täälläkin päin Suomea oikein kunnon talvesta. Lumessa on taikaa!

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä