Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

TRENDIVINKKI: ROIKKUVAT HELMIKORVAKORUT

28.01.2019 Ei kommentteja

Find here: 1. H&M / 2. Isabel Marant / 3. Mango / 4. H&M / 5. Mango / 6. Chloé / 7. Mango

Kaikkien trendivillitysten keskellä helmet ovat yksi klassisimmista ja tyylikkäimmistä koruvalinnoista. Pikkumustan tavoin eivät helmikorvakorutkaan ole koskaan poissa muodista. Helmikorvakorut voi pukea moniin eri tilaisuuksiin aina toimistolta iltamenoihin. Malleja on monia ja jokaisen tyyliin löytyy varmasti sopiva korvakorupari.

Tällä hetkellä yksi isoimmista korvakorutrendeistä ovat kultaiset korvakorut roikkuvalla helmiyksityiskohdalla. Tämän tyylisiä korvakoruja on näkynyt paljon niin muotilehdissä kuin muotivaikuttajien päällä ympäri maailmaa. Itse hankin omat “trendikorvakoruni” Alighlieri -merkiltä (kuvassa) viime kesänä ja olen käyttänytkin niitä lähes taukoamatta aina siitä lähtien. Korvakorut ovat juuri täydellisen kokoiset (ei liian suuret eikä liian pienet) ja sopivat moniin erilaisiin asukokonaisuuksiin aina arkisista juhlaviin. Aavistuksen roikkuvat korvakorut imartelevat kasvoja.

Yläpuolen kollaasiin olen kerännyt omia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta. Tarkkasilmäisimmät huomaavat, että nuo Mangon roikkuvat korvakorut (numero 3) ovatkin minun asukuvissa jo vilahtaneet. Mitkä kollaasin korvakoruista on sinun suosikkisi? Vai iskeekö tämä kullan ja roikkuvan helmen kombinaatio ylipäätään sinuun yhtä palavasti kuin minuun?

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä