Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

Tommy Hilfiger Jacket / River Island T-Shirt / Üterque Leather Pants / APM Monaco Necklace / H&M Earrings / Chanel Bag / Mango Boots

Viime viikot ovat olleet todella kiireisiä. Työpäiviä, jotka ovat poikkeuksetta vielä kotona venyneet ilta- ja yötöiksi. Hetkellinen astetta kovempi rupeama ja positiivista kiirettä tottakai, mutta nyt koen vahvasti tarvetta pienelle hengähdyshetkelle. Vierestä olen seurannut ihmisten vappufiilistelyjä ja isoja suunnitelmia alkuviikolle. Vaikka tavallaan samaistun näihin iloisiin fiiliksiin, salaa toivon, että voisinpa vain skipata tänä vuonna koko juhlan. Ei leipomisia, ei koristeluja, ei suunnitelmia, ei vieraita, ei häslinkiä, ei mitään. Tiedän, että olen tosi tylsä kun ajattelen näin, mutta samalla mietin, että myös oman kehon ja fiiliksen kuunteleminen on tärkeää. Tällä hetkellä perheen kanssa vietetty kiireetön aika ja rauhoittuminen kotona kuulostaa itselleni vain paljon paremmalta vaihtoehdolta kuin vapun juhliminen. Onko se väärin? Miksi koen huonoa omaatuntoa jos skippaamme vapun juhlimisen tänä vuonna?

Oletteko te olleet koskaan vastaavassa tilanteessa? Oletteko kokeneet huonoa omaatuntoa, jos olette jättäneet esimerkiksi vapun, uuden vuoden tai jonkin muun juhlapäivän väliin?

Ps. Olen muuten käyttänyt lähes päivittäin tuota ihanaa (miestenosastolta) löytämääni Tommy Hilfiger armytakkia. Se on niin ihana! Se tuo juuri oikeanlaista rentoutta tähänkin asuun, jossa olen yhdistänyt takin nahkahousujen ja korkokenkien kanssa. Tässä myös toinen asu, johon yhdistin takin hetki sitten.

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

 

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Elle.fi kanssa

Juuri nyt on julkaistu ensimmäinen jakso Elle loves Metti Forssell netti-tv-sarjasta. Jee! Tässä ensimäisessä jaksossa kerron omasta tyylistäni kevyesti Q&A -tyyppisellä videolla. Jaksossa kuullaan muun muassa minun suosikit tämän hetken trendeistä sekä mielipiteeni siitä, mihin pukeutumisessa kannattaa panostaa ja missä pihistää.

Ensimmäisen jakso tulee siis tässä, olkaa hyvä! Toivottavasti pidätte <3 Ja kuten aina – avosylin otan vastaan kaikki ajatuksenne ja kommenttinne videosta. Kiitos kaikille jo etukäteen <3

Torstaisin julkaistavan nettisarjan jaksoissa tyylibloggaajamme Metti Forssell jakaa vinkkejä naiselta naiselle. Jaksoissa käsitellään naisten arkea ja juhlaa sekä sukelletaan välillä myös vakavampiin kysymyksiin. Vieraina nähdään tuttuja kasvoja kuin myös Ellen lukijoita.

Video filming by Valoon Photography

Olen monta kertaa blogissani tai muissa somekanavissani hehkuttanut nahkahousujen perään. Itse käytän nahkahousuja todella paljon, kuten olette varmasti ainakin blogistani huomanneet. (mm. tässä, tässä ja tässä asuja nahkahousujen kanssa). Nahkahousut vedän päälleni useasti, mutta varsinkin silloin kun pukeutumisinspiraatio on hukassa tai en yksinkertaisesti kiireessä kerkeä rakentamaan trendikästä asukokonaisuutta. Nahkahousuihin on helppo turvautua, sillä ne ovat aina tyylikkäät ja lähes jokaiseen tilaisuuteen (ja vuodenaikaan) sopivat. Saan nahkahousuista tasaisin väliajoin kysymyksiä ja usein minulta kysytään myös mistä parhaimpia nahkahousuja kannattaisi metsästää. Itse viihdyn ehdottomasti parhaiten skinny-mallisissa/leggins-tyyppisissä stretsaavissa nahkahousuissa. Ennen kaupoille lähtöä kannattaakin puntaroida hieman minkä mallisia nahkahousuja itselleen kaipailisi. Kollaasissa muutamia omia suosikkejani!

Miksi nahkahousut? 

– Nahkahousut ovat monikäyttöiset ja sopivat moniin erilaisiin tilanteisiin. Arkena neuleiden ja lenkkareiden kanssa tai vaihtoehtoisesti illalliselle kauniin yläosan kanssa.

– Miellyttävät päällä

– Kestävät aikaa ja kulutusta. Laadukkaiden nahkahousujen hankkiminen tuntuu valitettavasti lompakossa, mutta ajan myötä maksavat taatusti itsensä takaisin.

– Helppo puhdistaa

– Muodikkaat

 

Kuten ehkä instagram-storystani saatoitte huomata, eilen aloitimme kuvaamaan Elle loves Metti Forssell netti-tv-sarjaa. Viime viikot ovatkin kuluneet pitkälti suunnitellessa sarjaa ja ideoidessa tuotettavaa sisältöä. Eilen pääsimme siirtymään vihdoin ideoinnista ja suunnittelusta itse toteutukseen. Olen ollut suunnittelussa ja sisällön toteutuksen tuottamisessa hyvin vahvasti koko ajan mukana, mikä on ollut taas uudella tavalla innostavaa, opettavaista ja ajoittain myöskin haastavaa. Nyt sitä vasta käsittää kunnolla, kuinka paljon tällaisten projektien tuottamiseen oikeasti vaaditaankaan. Tällaisissakin projekteissa kun on niin monia ihmisiä, yhteistyökumppaneita ja muita liikkuvia tekijöitä, joita miettiä jatkuvasti. Kaikki tuotannossa täytyy huolellisesti suunnitella aina aikataulutuksesta itse kuvauksiin. Uuden asian äärellä ollaan, mutta innoissani otan uudet asiat vastaan ja haastan itseni. Onneksi mukana projektin toteutuksessa on aivan huikea tiimi ja yhdessä saamme varmasti erinomaisen lopputuloksen aikaiseksi. Valmiita jaksojakaan ei tarvitse enää kovin pitkään odotella, sillä ensimmäinen jakso tulee ulos jo ylihuomenna torstaina. Jännää!

Tähän loppuun haluan kertoa teille ihanasta mahdollisuudesta saada kesäkuun Elle-lehti ilmaisena näytelehtenä kotiovellesi kannettuna. Tästä ei käynnisty automaattisesti mitään pidempiä lehtitilauksia, vaan kyseessä on ainoastaan yksi irrallinen näytenumero. Lehden saa tuhat ensimmäistä lukijaa, joten toimi nopeasti, mikäli haluat itsellesi tämän upean kesäkuun näytenumeron! Pääset tilaamaan ilmaisen näytenumeron itsellesi tästä!

 

 

Photos: Roosa Siirilä / edit by me

 

 

 

Tommy Hilfiger Jacket / Filippa K T-shirt / Bershka Jeans / Ray Ban Sunglasses / Chanel Bag / Zara Heels

Armytakki on kuulunut kevään ja kesän takkisuosikkeihini jo monien vuosien ajan. Muutamia vuosia sitten hankin itselleni Aninen Bingin armytakin, jolle on tullut valtavasti käyttöä vuosien varrella. Tykkään yhdistellä armytakin rentoihin asukokonaisuuksiin, kuten tavallisen t-paidan ja farkkujen kanssa, mutta tuo se hauskaa kontrastia myös esimerkiksi valkoisen pitsimekon parina (mm. tässä ja tässä asussa armytakki-inspistä aikaisemmista asuistani).

Anine Bingin klassisen armytakin rinnalle olen kaipaillut jo pidemmän aikaa astetta isompaa ja rennompaa armyrotsia. Ilokseni löysin etsimäni takin kuluneella viikolla, hieman yllättävästä paikasta tosin. Itselleni täydellinen takki löytyi nimittäin Tommy Hilfigerin miestenosastolta! Takki osui alunperin silmiini, kun yritin metsästää miehelleni vihertävää kevättakkia. Tämän kyseisen takin malli ei valitettavasti kuitenkaan ollut hänelle sopiva, mutta minulle se oli juuri passeli. Takin malli oli täydellinen ja juuri väriltäänkin sellainen ihanan “puhdas” armyvihreä, josta itse erityisesti pidän. Täytyypä tulevaisuudessakin tehdä visiittejä miestenosastoille, jos sieltä tällaisia löytyjä tekee… 😀

Photos: Alexa Dagmar / edit by me

 

 

 

Zara Trench / & Other Stories Sweater / Acne Jeans / Gucci Bag / Louis Vuitton Boots

Maaginen perjantai on taas täällä! Ah miten ihana fiilis onkaan aloittaa viikonloppu näin superkiireisen viikon jälkeen. Tämä viikko on kulunut pitkälti ensi viikon Elle loves Metti -ohjelman kuvauksia suunnitellessa ja siihen liittyviä asioita hoitaessa. Tämän lisäksi on ollut erilaisia kamppanjakuvauksia sekä yhteistöiden suunnittelua, jotka aina lähtökohtaisesti vievät paljon aikaa. Perus bloggailua on siis ollut kuluneella viikolla yllättävän vähän ja sitäkin enemmän tapaamisia, puhelinsoittoja ja palavereja. Rakastan itse olla suunnittelemassa ja tuottamassa videoiden sisältöä, vaikka se hyvin aikaavievää puuhaa onkin. Koko ajan oppii jotain uutta, mikä on ihan fantastista.

Kuinka siistiä muuten, että nyt pystyy jo kevyemmillä takeilla liikkua ulkona? Tällä viikolla nahkatakki ja trenssitakki ovat olleet ainakin itselläni kovassa käytössä. Löysin myös eilen itselleni Tommy Hilfigeriltä aivan täydellisen armytakin. Se on niin täydellinen nyt tähän kevääseen sekä tulevaan kesään. Yritän saada teille pian kuvia tästä ihanasta takista sekä ideoita armytakin ympärille pukeutumiseen. Nyt jatkan matkaani ja toivottelen teille ihanista ihaninta viikonloppua!

Psst. Älkää unohtako, että tänään pystytte vielä hakea mukaan ensi viikon Elle loves Metti Forssell -kuvauksiin perjantaille 27.5. Tässä lisää ohjeita!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa

Rakastan laittautua erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin huolella. Laittautuminen ja asianmukainen pukeutuminen ovat tärkeä osa kunnioitusta tilaisuutta ja sen järjestäjiä kohtaan. Huolellinen ja asianmukainen valmistautuminen tuovat minulle itselleni myös hyvän ja itsevarman olon. Valitessani asua juhliin, pyrin aina valitsemaan päälleni vaatteen tai asun, jota minun ei sen enempää tarvitsisi miettiä. Haluan juhlissa keskittyä mekon alas kiskomisen tai vatsan sisään vetämisen sijaan itse tapahtumaan sekä muihin juhlissa oleviin ihmisiin.

Oikeanlaiset sukkahousut ovat yksi asia, joka tuo minulle juhlapukeutumiseen varmuutta. Tiukkojen juhlamekkojen kanssa muotoilevat ja tukevat sukkahousut ovat aina loistava valinta, tarvitsisit sitten vain vähän tai sitten vähän enemmän muotoilua. Tukevat sukkahousut tuovat ryhdikkyyttä asukokoisuuden lisäksi myös koko olemukseen. Pääsinkin yhteistyössä Norlynin kanssa testaamaan heidän Premium Control –sukkahousujaan, joissa vatsan, pepun ja reisien kohdilla on hieman enemmän tukea sekä muotoilevuutta. Sukkahousut muun muassa tukevat vatsaa sekä virkistävät jalkoja uudella tavalla. Olo on ryhdikäs, miellyttävä ja naisellinen. Valitsin itselleni sukkahousuista sun-värivaihtoehdon, joka kevyesti antaa jaloille kauniin päivetyksen. Norlynin sukkahousujen valikoimasta löytyy toki myös muitakin hyviä värivaihtoehtoja, kuten edellisessä postauksessa kerroinkin. Varsinkin tyköistuvien vaatteiden kanssa suosittelen lämpimästi tutustumaan nimenomaan näihin Premium Control -sukkahousihin. Sukkahousut ovat todella laadukkaat sekä istuvuudeltaan täydelliset. Hyvä fiilis kropassa näkyy myös ulospäin!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

Nyt saan vihdoin ja viimein jakaa kanssanne ihanan uutisen, joka on ollut suunnitteilla jo hetken aikaa. Huhtikuun lopussa Elle lanseeraa nettisivuillaan täysin uuden netti-tv-sarjan, joka kantaa nimeä Elle loves Metti Forssell. Kuten nimestäkin voi jo päätellä, tässä netti-tv-sarjassa tullaan käsittelemään aiheita lähellä minun sydäntäni. Luvassa on luonnollisesti paljon muotia, kauneutta, tyylejä ja hyvinvointia, mutta näiden aiheiden lisäksi jaksoissa sukelletaan myös pintaa syvemmälle ja nostetaan keskustelujen kautta esille myös hieman arkaluontoisempia aiheita.

Jaksoissa tulen jakamaan tyyli- ja stailausvinkkejä sekä vastaamaan lukijoiden erilaisiin tyyli-ongelmiin. Vastapainona pääsen myös kuuntelemaan ihmisten kiinnostavia tarinoita sekä keskustelemaan erilaisten ihmisten kanssa mieltä askarruttavista aiheista. Monien jaksojen aiheet ovat edelleen tarkoituksella päättämättä, sillä haluan tässä kohtaa heittää pallon teille. Tavoitteenani on aina tuottaa sisältöä, joka olisi mahdollisimman mieluista seurattavaa teille. Haluan siis tätäkin sarjaa tehdessä käsitellä jaksoissani aiheita, jotka kiinnostavat juuri teitä ja vastaavat teidän mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tarkoituksena on ratkoa juuri teidän tyylihaasteitanne, antaa vinkkejä sekä nostaa pöydälle teitä kiinnostavia keskustelunaiheita. Siispä nyt onkin erinomainen tilaisuus vaikuttaa tulevan netti-tv-sarjan aiheiden sisältöön. Onko sinulla mahdollisesti ongelmia vaatekaapin kulmakivien löytämisessä? Entä kaipaisitko vaihtelua työpukeutumiseen tai vinkkejä täydellisen valmistujaisjuhlalookin löytämiseen? Olipa tyylihaasteesi sitten mikä tahansa, lähden sitä innoissani ja yhdessä kanssasi ratkomaan. Ilolla otan ideoita ja ajatuksianne vastaan kommenttiboxin puolella.

Ja mikä vielä parempaa – nyt muutamilla lukijoillani on mahdollisuus päästä mukaan itse sarjan kuvauksiin! Etsimme sarjan ensimmäisiin jaksoihin mukaan lukijoita, jotka stailataan arki- tai juhlatyyliin. Toiseen jaksoon haemme henkilöä, jolla olisi jokin työ/arkipukeutumiseen liittyvä tyylihaaste ja toiseen jaksoon etsimme puolestaan henkilöä, joka kaipaisi neuvoa täydellisen kevätjuhlalookin aikaansaamiseen. Kuvaukset ovat Helsingissä jo ensi viikolla, maanantaina 23.4 ja perjantaina 27.4 klo 8-17. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti osoitteeseen elle@fokusmedia.fi ja kerro, miksi haluaisit päästä stailattavaksi. Olisi aivan mahtavaa, jos lähtisitte rohkeasti mukaan toteuttamaan tätä uutta ja ihanaa projektia kanssani! <3

Otan mielelläni vastaan aiheideoita jaksoihin sekä vastaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne kommenttiboxin puolella!

 

 

Elle loves Metti Forssell on 8-osainen netti-tv-sarja, joka alkaa Elle.fi:ssä 26.4. Torstaisin julkaistavassa nettisarjassa tyylibloggaajamme Metti Forssell jakaa vinkkejä naiselta naiselle. Jaksoissa käsitellään naisten arkea ja juhlaa sekä sukelletaan välillä myös vakavampiin kysymyksiin. Ensimäisissä jaksoissa pureudutaan työpukeutumiseen, etsitään juhlatyylin kulmakiviä sekä keskustellaan syvällisemmin muun muassa äitiydestä. Vieraina nähdään tuttuja kasvoja kuin myös Ellen lukijoita. Elle loves Metti Forssell toteutetaan yhteistyössä kaupallisten kumppaneiden kanssa.

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä