Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

MAANANTAIN ASUA JA AJATUKSIA

17.12.2018 2 kommenttia

Heeei kaikki! Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Vaikka jouluaatto lähenee (enää viikko omg!), toivottavasti pystyitte nauttimaan suhteellisen rauhallisesta viikonlopusta ilman turhaa joulustressailua?

Meillä oli aivan ihana viikonloppu, johon mahtui kaikenlaista puuhaa aina töistä juhlintaan. Lauantaina meillä oli vuorossaan jo kolmas (!) livelähetys Stockmannilla! Niin iso kiitos Stockmannille, että luottivat meidän osaamiseen ja rohkeasti lähtivät kokeilemaan tätä uutta juttua kanssamme. Nimittäin minun ja Hannan viime syksynä vetämä live-podcast oli ihka ensimmäinen podcast-nauhoitus Stockmannilla KOSKAAN ja nyt vuoden loppuun mennessä pääsimme tekemään heidän kanssaan jo kolmannen liven, uskomatonta! Iso kiitos siis kaikille, jotka olivat mukana toteuttamassa näitä livelähetyksiä <3

Lauantaina illalla postailinkin somekanaviini meidän pikkujouluista, jotka järjestimme ystävillemme. Oli niin hauska ja kaikin puolin onnistunut ilta, josta jäi itselleni luonnollisesti tosi hyvä fiilis. Vaikka juhlien järjestämisessä on aina oma hommansa, on se kuitenkin 100% sen arvoista. Kiitos siis kaikille ihanille ystäville, jotka olitte juhlimassa kanssamme pikkujouluja lauantaina!

Zara Coat

&Other Stories Turtleneck

Acne Jeans

Chanel Bag

&Other Stories Boots

Tänään minulla kotitoimistopäivä, kun yritän järjestellä viikon menoja ja tapaamisia järkevään järjestykseen. Myöskin tämän päivän to-do -listalla on saada hoidettua to-do -listallani olleita asioita! Eli siis pidemmittä puheitta sähköposti auki ja vastailemaan. Ihanaa viikkoa kaikille!

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

  1. Janeem

    Musta olis hauskaa kun tekisit postauksen sun menneistä asuista, esim. Mitä et pukisi enää päällesi:D Ihanaa joulun odotusta!

    • Metti Forssell

      Hei hyvä idea! Laitan tämän toteutukseen! 🙂 Ihanaa joulunodotusta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä