Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ASSISTENTIN TARPEESSA

12.12.2018 7 kommenttia

Blogiala on muuttunut valtavasti viime vuosien aikana. Nyt ei enää puhuta yksin  bloggaamisesta, vaan ala on muuttunut kokonaisvaltaisempaan sekä monikanavaisempaan vaikuttamisen suuntaan. Kun reilu kolme vuotta sitten itse aloitin bloggaamisen ammatikseni, oli blogi luonnollisesti oma pääkanavani. Blogi on edelleen äärimmäisen tärkeä kanava itselleni, mutta sen ohelle on tullut myös muita vahvoja vaikuttamisen kanavia, kuten instagram, instagram-stories, youtube sekä uusimpana podcast. Näiden kaikkien kanavien pyörittämisessä on oma hommansa ja välillä tuntuu, että tästä kaikesta työmäärästä on vaikea selvitä yksin.

Puhuimme Hannan kanssa muutama viikko sitten julkaistussa podcast-jaksossa arjen apureista. Jaksossa puhuin siitä, kuinka viime keväänä mietin ensimmäistä kertaa assistentin palkkaamista itselleni. Kädet olivat täynnä töitä, ja koska kuopuksemme oli kotona kanssani, oli minulla töihin laitettava tuntimäärä päivässä äärimmäisen rajallinen. Elämä tuntui tuolloin yhdeltä tulipalojen sammuttelulta ja ajoittain tuntui jopa ahdistavalta tehdä luovaa työtä kovan paineen alla. Kun sain tuon kevään rupeaman päätökseen, päätin ettei enää koskaan näin! Syksyllä kuopuksemme aloitti päiväkodin, joka helpotti minua luonnollisesti äärimmäisen paljon. Tuntui täydelliseltä luksukselta saada itselleen kokonaiset työpäivät. Alkusyksystä oli siis ihana tunne, että kyllä pystyn yksin kaiken handlaamaan ja halusinkin olla itse vastuussa kaikesta. Nyt kuitenkin kun minun ja Hannan uusin aluevaltaus podcast on alkanut työllistämään meitä paljon enemmän, huomaan tuon painetta nostattavan kiireen olevan taas liian tuttu tunne. Siispä…

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Haluaisimme Hannan kanssa löytää meille yhteisen sometaitoisen assistentin!  Tosiaan “Arjen apurit” -podijakson jälkeen sain useita kymmeniä sähköpostiviestiä, jossa te ihanasti tarjouduitte auttamaan työjuttujen kanssa. Nämä viestit saivat meidät pohtimaan tätä assistentti-ideaa uudelleen ja päätimme, että kyllähän me ihan ehdottomasti sellaisen tarvitsemme!!

Siispä nyt etsimmekin henkilöä, jolla olisi hyvä visuaalinen silmä, erinomainen taito käyttää somea (instagram, instagram-stories, facebook) sekä mielellään kokemusta valokuvaamisesta (+ kuvien- ja videoiden editoiminen plussaa!) Etsimme lähtökohtaisesti assistenttia auttamaan meitä yhteisen podcastimme kanssa, mutta haluaisimme löytää henkilön, jolla olisi tulevaisuudessa mahdollisuus lisätä työmäärää ja auttaa meitä myös omissa henkilökohtaisissa työtarpeissamme. Mikäli kiinnostuit, niin laitathan meille sähköpostilla avoimen hakemuksen osoitteeseen metti.forssell@hotmail.com sekä info@hannavayrynen.com. (muista laittaa toinen meistä kopioksi viestiin, jotta molemmat näemme kaikki viestit) Olisi mahtavaa, jos liittäisit vielä CV.si sekä mahdollisesti pienen visuaalisen inspiraatiokollaasin sähköpostiviestiisi.

Kiitos tuhannesti ja toivottavasti kuulemme teistä pian!

Kommentit

Kommentoi
 1. I

  Moikka!
  Vaatiiko työ jatkuvaa läsnäoloa Helsingin seudulla vai onnistuuko myös etänä? 🙂

  • Ninni

   Samaa mietin! 😊

 2. Satu

  Mistä tämä ihana takki on? 😍

  • Metti Forssell

   Tämä on H&M! 🙂

   • Saara

    Mikä koko sulla on tästä takista?

 3. Saara

  Moikka Metti! Mikä koko sulla on tästä takista? Onko koska ostettu? 🙂

  • Metti Forssell

   Mulla on takista koko S/36! Takki on itse asiassa viime vuoden mallistosta, mutta olen nähyt H&M.n tämän vuoden valikoimassa ihan samanlaisen 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä