Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

RUUTUHAMEESSA

03.11.2018 6 kommenttia

Viime viikolla ig-storyn puolella esittelin muutamia uusia vaatehankintojani. Yksi ihana uutukainen on tämä ruudullinen vekkihame, jonka ostoa en yksinkertaisesti voinut vastustaa. Jokainen blogiani seurannut tietää, että tämän syksyn asukokonaisuudessa on näkynyt ennätysmäärä ruskean erilaisia sävyjä. Lämpimät värisävyt viehättävät silmääni enemmän kuin normaalisti paljon käyttämäni musta ja harmaa. Tänä syksynä olen käyttänyt myös paljon normaalia enemmän hameita – kiitos lämpimän syksyn. Hameet ovat ihanan monipuolisia vaatteita, joita voi yhdistää erilaisten yläosien ja kenkien kanssa luoden eri tilanteisiin sopivia asukokoanisuuksia. Tällä kertaa yhdistin uuden ruutuhameeni pariksi valkoisen neuleen ja mokkasaappaat. Täydellinen arkipäivän asu on valmis!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuinka moni muuten juhlii tänään Halloweenia? Tuntuu, että osa ihmisistä on juhlinut Halloweenia viime viikonloppuna, osa lokakuun viimeisenä päivä ja osa ihmisistä puolestaan juhlii sitä tänään… Eli siis milloin sitä Halloweenia nyt sitten oikein pitäisi juhlia? 😀

Zara Coat

H&M Knit

&Other Stories Skirt

Chanel Bag

Jimmy Choo Boots

Photos: Hanna Väyrynen / edit by me

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. HM

  En juhli halloweenia vaan sen sijaan sytytän kynttilän pyhäinpäivän kunniaksi. Rauhallista pyhäinpäivää!

  • Metti Forssell

   <3

 2. Janina

  Mun kanadalainen kaveri sanoi, että Halloween oli nyt keskiviikkona (silloin siis trick or treat kierrokset) ja yleensä tätä edeltävänä viikonloppuna aikuiset juhlii Halloweenia 😀

  • kaneliomena

   Joo Halloween on tosiaan aina lokakuun viimenen päivä, eli viime keskiviikkona mentiin trick or treating tai oikeestaan “guising” täällä Briteissä mistä tapa on alun perin lähtöisinkin, eikä Amerikasta niinkuin moni uskoo. All Hallows Eve eli kuolleiden ilta on siis päivä ennen pyhäinpäivää, joka on täällä Briteissä aina marraskuun ensimmäinen 🙂

 3. Nina Kåla

  Hei Metti!Juttelin eilen äitis kanssa ja asiaa taas riitti, myös vaatteista.Sanoin että minä löydän paljon ideoita blogistasi, kiitos. Heitin ajatuksen(ja tässä sinulle) että voisit joskus käyttää äitiäsi mallina. Hän on aina ihanasti pukeutunut mutta moni ikätoverimme pukeutuu liian vanhasti eikä ole silmää noukkia nuorten naisten muodista, ajan trendeistä itselleen sopivia. Teppi malliksi siis! Mukavaa syksynjatkoa – se tuntuu nyt ihanalta kun oikein kuuluu käpertyä muhkeisiin neuleisiin!

  • Metti Forssell

   Hei Nina! Kiitos ehdotuksesta! Ehdottomasti otan äitini malliksi, jos hän vain suostuu 🙂 Tämä olisi hauskaa vaihtelua blogini sisältöön ja varmasti toimisi inspiraatiota monille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä