Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PALUU SUOMEEN & PALJON KYSYTTY NEULE

18.11.2018 Ei kommentteja

Viime viikot Espanjan auringon alla viettäneenä täytyy myöntää, että Suomen harmauteen paluu hieman jännitti. Somesta kun on voinut seurata ihmisten päivittelyjä tästä synkkyydestä, tuntui Espnajan auringon ja lämmön jättäminen jotenkin erityisen raskaalta. Miten taas totutella itsensä tähän lähes 24/7 pimeyteen? Auringonvaosta kun saa niin valtavasti positiivista energiaa ja jaksamista. Mutta onhan kotiinpaluu aina ihanaa – oli sää sitten mitä tahansa. Nyt on ihana alkaa sisustamaan kotia joulua varten sekä muutenkin tunnelmoimaan jouluntuloa. Sain juuri kotiin tilaamani joulukuusen, jonka ajattelin laittaa pystyyn ja koristella vielä marraskuun puolella. Mielestäni on ihana alkaa fiilistelemään joulua hyvissä ajoin ja kukistaa tämä marraskuun synkkyys joulutunnelmoinnilla.

Jouluaiheisia postauksia ennen vielä muutamia asuja Espanjasta. Sain valtavasti kyselyitä teiltä tästä valkoisesta oversized-neuleesta, kun se minulla instagrammissa näkyi. Neule on ostos espanjalaisesta Üterque liikkeestä, jonka mainitsinkin yhtenä suosikkiliikkeistäni missä shoppailla Marbellassa -postauksessa. Üterquella ei ole omaa liikettä Suomessa, mutta heidän nettikauppansa toimittaa Suomeen.

Üterque Sweater

Stardivarius Jeans

Massimo Dutti Silk Top

Ray Ban Sunglasses 

Chanel Bag

APM Monaco Necklace

Converse Sneakers

 

 

 

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä