Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KUKKAMEKOSSA

14.11.2018 Ei kommentteja

Tänä syksynä tummat kukkakuosit sekä tilkkumaiset (patchwork) kuosit ovat olleet pinnalla. Eläinkuosien ja syksyn ruskeiden sävyjen hurmoksessa kyseiset printit ovat jääneet itselläni vähemmälle käytölle vaikka niistä kovasti pidänkin. Moniväriset kukka- ja tilkkukuosit henkivät hieman rentoa bohomaisuutta, joka puhuttelee. Vaikka se ei täysin oma tyylini olekaan, tykkään silti ajoittain yhdistellä bohomaisia vaatteita ja asusteita omaan tyyliini.

Kuvien musta (boho)mekko on minusta ihana ja sopii loistavasti tänne Espanjan auringon alle. Mekon käpikuultavat hihat, suloiset röyhelöt sekä kaunis kukkakuvio tekevät siitä mielenkiintoisen. Yhdistin lookiin syksyn suosikkiasusteeni vyölaukun, hiuspannan ja rakastamani valkoiset saappaat!

&Other Stories Dress

Gucci Belt Bag

Stradivarius Headband

Zara Boots

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä