Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

ARKIASU MARRASKUISESSA ESPANJASSA

09.11.2018 5 kommenttia

Eilisessä postauksessa kerroin teille kasvaneesta ihastuksestani käärmekuosia kohtaan. Kävimme pyörimässä kaupungilla muutama päivä sitten ja poikkeuksetta jokaisessa kaupassa oli paljon esillä erilaisia käärmekuosisia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Ei ainakaan jäänyt epäselväksi mikä on trendikästä juuri nyt. Itse poikkesin nopeasti espanjalaisessa Stradivarius-liikkeessä, josta lähti mukaan tämä tumma tekonahkahame. Ihastuin sen a-linjaiseen lyhyeen malliin sekä syväntummanruskeaan sävyyn. Mielestäni nahkahameen parisi sopii täydellisesti oversized-neule sekä uudet löysät mokkasaappaani, jotka löysin noin kuukausi sitten &Other Storiesta.

Marraskuussa Espanjan sää on mukavan lämmin. Aamut ja illat ovat tosin melko viileitä, kun taas päivisin (ja varsinkin auringossa) saattaa olla todella kuuma. Onkin aina vähän haasteellista pakata tavaroita tänne, sillä pitää ottaa mukaan kaikkia vaatteita aina villaneuleista uimapukuihin. Itse yleensä tykkään pukea täällä arkiasuna esimerkiksi erilaisia mekkoja ja hameita, joihin yhdistän neuleen/takin tarvittaessa. Lapsille housut/hame ja t-paita ja päälle neuletta, takkia ja jopa pipoa tarvittaessa. Toisaalta meille suomalaisille tämä pukeutuminen tällaisiin lämpötiloihin ei ole kovin haasteellista – ajattelee vain perus Suomen kesää ja miettii mitä silloin pukisi päälleen.

Zara Sweater
Stradivarius Skirt
Chanel Bag
Ray Ban Sunglasses
Stradivarius Earrings
&Other Stories Boots

 

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Merja

  Tulimme juuri lomaltamme ja huvitti kun paikalliset olivat pukeutuneet tosi lämpimästi jopa talvisesti, vaikka asteita oli +20 päivittäin.

  • Metti Forssell

   Haha joo! Katukuvasta erottaa jo kaukaa ketkä on paikallisia ja ketkä turisteja – toiset ovat untuvatakeissa ja toiset vetelevät shortseissa 😀

 2. Anna

  Siis tää asu on niin upea!! 🤩🤩🤩

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Anna! Tykkään itsekin <3 Täällä Espanjassa on just täydellinen saa minihame + bootsit kombolle!

 3. Marre

  Asun talvisin Espanjassa muutamia kuukausia ja pukeudun enemmänkin niinkuin paikalliset, tämä marraskuu täällä Costalla on ollut aika pilvinen joten nilkkurit ja toppis on useinkin mun valinta. Turistit eroittaa kaukaa kevyine kesäasuineen 😁
  Espanjalaiset naiset pukeutuvat rohkeammin kuin suomalaiset, hauskaa hupia on esim istuskella Malagan vanhankaupungin kahvilan terassilla katselemassa…
  Mukavaa lomaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä