Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

SYYSASU + LIVE PODCAST

08.09.2018 1 kommentti

Zara Sweater / Iro Paris Skirt / Gucci Bag / Ray Ban Sunglasses / Maje Boots 

Edellisessä postauksessa toin esille ruskeansävyisiä suosikkineuleitani syksyyn ja nyt tässä asussa näkyykin yksi niistä käytössä. Olin aikaisemmin viikolla hoitamassa kaupungilla juoksevia sekä muutamassa palaverissa ja halusin pukea päälleni jotain syksyistä, mutta keveää. Kaivoin kaapista käyttöön taas nuo rakastamani Maje ylipolvensaappaat, jotka ovat täydellinen pari erilaisten mekkojen ja myös tällaisten minihameiden parina. Lyhyehkön hameen kaveriksi halusin yhdistää asuun muhkean neuleen, joka tuo balanssia asukokonaisuuteen. Mielestäni on hauskaa myös yhdistellä eri ruskeansävyjä keskenään, joten yhdistin asuun Gucci kuosillisen Dionysus laukkuni. Kokonaisuus toimii mielestäni kivasti! Tänä vuonna olen kyllä poikkeuksellisen hurahtanut erilaisiin ruskeansävyihin syyspukeutumisessa, vaikka edellisinä vuonna erilaiset harmaat ja musta ovat olleet enemmän “minun värejä”. Nyt jokin näissä ruskeissasävyissä vain kovasti viehättää ja vaihteluhan virkistää, joten ei valittamista!

Ennen kuin toivottelen kaikille ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua haluan vielä muistuttaa, että tänään 8.9 klo 14 alkaen minä ja Hanna teemme live-podcast lähetyksen Helsingin Stockmannin tavaratalosta. Jos siis pyöritte keskustassa niihin aikoihin tänään, tulkaahan ihmeessä kuuntelemaan ja katsomaan miten teemme podcastiä! Ihanaa viikonloppua!

 

  1. Julia

    Ihana syysasu! Mitä meikkivoidetta käytät? Käytin itse aiemmin myös sitä Lumenen Nude Perfection Fluid Foundationia, ja harmistuksekseni kyseisen meikkivoiteen valmistuksen lopettamisen jälkeen en ole löytänyt vielä toista vastaavaa tuotetta. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä