Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

HULLUNA OKRANKELTAISEEN

18.09.2018 1 kommentti

1. Jotex / 2. Meli Meli / 3. Jotex / 4. Marimekko / 5. Jotex

Tällä hetkellä sydämeni pamppailee vahvasti okrankeltaiselle värille. Miten tuo aikaisemmin hieman retro-viboja lähetellyt väri näyttääkin yllättäin niin modernilta. Meillä kodin sisustuksesta löytyy tällä hetkellä paljon harmaata, valkoista, kultaa ja marmoria ja mielestäni tämä okrankeltainen väri sopisi täydellisesti sisustuksemme  tuoden aavistuksen piristystä sen harmoniseen värimaailmaan. Bongasin viime viikolla instagramista tuon Meli Melin mielettömän kauniin nojatuolin, josta on vain muutaman päivän aikana nousut jonkin sortin pakkomielle. Nyt täytyy miettiä mihin huoneeseen (tällä hetkellä mietin eteistä tai olohuoneemme erkkeriä) nojatuoli(t) sopisivat parhaiten. Olen myös erityisen ihastunut noihin Jotexin keltasamettisiin koristetyynyihin. Pienelläkin muutoksella saisi ihanaa ilmettä esimerkiksi olo- tai makuuhuoneen ilmeeseen.

Mitä mieltä te olette tästä okrankeltaisesta? Sykkiikö sydämenne yhtä vahvasti tälle kauniille syysvärille kuin minun?

 

  1. Linda Snellman

    Ehdottomasti!!! 👍👍👍

    Vinkki: H&M home. Sieltä olen löytänyt tuota väriä! 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä