Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

VYÖLAUKUN METSÄSTYS

07.08.2018 3 kommenttia

Viime syksynä etsiskelin itselleni täydellistä vyölaukkua, mutta tuloksetta. En oikein löytänyt sellaista laukkua joka olisi ollut “pakko saada”, joten jätin vyölaukku etsinnät lopulta sikseen. Kuitenkaan vielä vuodenkaan jälkeen en ole päässyt yli vyölaukkuhimostani ja varsinkin näin syksyn kynnyksella uuden kaunokaisen metsästys käy kuumana. Kokosin muutamia suosikkejani yläpuolen kollaasiin, sillä olisi kiva kuulla myös teidän mielipide. Itse tykkään ehkä eniten tuosta Pradan Cashier belt bagista (yläpuolella vasemmalla beige/musta) sekä Guccin Marmont belt bagista. Jokin kuitenkin niissäkin vähän mättää… en tiedä onko se vain yksinkertaisesti se, että näitä vyölaukkuja on näkynyt jo niin valtavasti joka puolella? Täytynee jatkaa vielä etsintöjä, sillä en hanki mitään mikä ei kolahda täysillä.

  1. Saara

    Mulla on ollut vähän sama ongelma, että täysin mieluista ei ole löytynyt. Omat lempparit ovat nuo molemmat kuvassa olevat Guccin vyölaukut✨

  2. Ei ikinä vyölaukkua

    Olen elänyt edellisen vyölaukkuboomin, ja se ei kyllä mieltä ylentänyt. Se mättää, muistot ovat niin karmeat. Ehkä jotain kuvia menneistä voisi löytyä, jotta ymmärrät mitä tarkoitan.

  3. Tiina

    Gucci on kyllä ollut jo vähän turhan paljon esillä mut toi Prada on kaunis. Itselläni on sporttisempaan menoon ihan sellainen rehellinen old school -tyylinen :D, nahkainen tosin ja sit FilippaK:lta siistimpään menoon. En halunnut tähän trendiin niin panostaa. Rahallisesti siis.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä