Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

VARHAISKAALI GRILLISSÄ – TERVEELLINEN KESÄHERKKU

27.06.2018 Ei kommentteja

Monet teistä tietävätkin roihuavan rakkauteni paistettuihin ruusukaaleihin. Kevään aikana ruusukaalit vilahtelivat instagram storyssani moneen otteeseen, jolloin sain teiltä aina valtavasti kyselyitä niiden valmistukseen. Nyt ruusukaalien rinnalle on noussut toinen kaaliherkku: grillattu varhaiskaali! Varhaiskaali grillissä on terveellinen ja herkullinen lisuke grilliin. Sen lisäksi se on vielä maailman yksinkertaisin valmistaa!

Näin valmistat varhaiskaalit grillissä:

1. Lohko varhaiskaali puoliksi. Sitten leikkaa puolikas kaali neljäksi lohkoksi.

2. Jätä kanta kaaliin kiinni, jotta kaalilohkot pysyvät paremmin kasassa.

3. Sivele kaalilohkojen pintaan (oliivi)öljyä ja grillaa lohkoihin kaunis paistopinta. Vain muutama minuutti grillissä riittää, jotta kaali saa paistopinnan sekä hieman pehmenee.

4. Mausta suolalla ja pippurilla grillauksen jälkeen. Halutessasi kaalilohkoja voi maustaa runsaamminkin tai tarjoilla kaali esimerkiksi herkullisen kastikkeen kera.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä