Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

FARKKUHAME, KESÄN YKKÖSVAATE

11.06.2018 7 kommenttia

Zara Sweater / Tommy Hilfiger Skirt / APM Monaco & Pernille Corydon Necklaces / Mango Bag / Ray Ban Sunglasses / Stradivarius Shoes

Ne, jotka ovat katsoneet Elle loves Metti Forssell -nettisarjaa saattavat ehkä muistaa, että ihan ensimmäisessä jaksossa kerroin suosikki kesäasuni olevan farkkuhame valkoisen yläosan kanssa. Farkkuhame on ollut jonkin sortin luottovaatteeni jo vuosia, sillä huomaan useimmiten rakentavani suosituimmat kesäasuni nimenomaan farkkuhameen ympärille. Farkkuhame on helppo ja monipuolinen vaatekappale, jonka kanssa voi yhdistää niin klassisen kauluspaidan, silkkitopin kuin myös esimeriksi rennon neuleen riippuen tilaisuudesta.

Itse yhdistin tällä kertaa farkkuhameen kanssa valkoisen off-shoulder neuleen, joka mielestäni sopii hauskasti malliltaan juuri kyseisen farkkuhameen parina. Molemmissa vaatteissa kun leikkaus menee vinosti samaan suuntaan on yhdistelmä mielestäni aika hauska. Valkoisen ja vaaleansinisen yhdistelmä on klassisen tyylikäs sekä sen lisäksi kesäisen kevyt ja raikas. Asukokonaisuuden kanssa yhdistin verkkolaukun, joka tuo kesäistä leikkisyyttä kokonaislookiin.

Valkoinen farkku on myös erityisen pinnalla juuri nyt. Näin yhdistin valkoisen farkkuhameen arkityylissäni!

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Eve

  Kivan rento mutta kuitenkin huoliteltu asukokonaisuus💕

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Eve! <3

 2. Sandra

  Onpa ihana asu ❤ Kiitos inspiroivasta blogista!

  • Metti Forssell

   Kiitos kauniista sanoistasi Sandra! Kiitos kun seuraat! 🙂

 3. Katariina

  Milloin olet ostanut tuon neuleen? Mahtaisiko löytyä vielä? 🙂

  • Metti Forssell

   Moikka! Muistaakseni siitä on jo vähän aikaa, olisiko ollut joskus helmi-maaliskuussa..? Kannattaa kuitenkin kurkata netistä 🙂

 4. Jenni

  Tämä asu on kyllä niin mieleeni! Ihanasti menee tosiaan nuo vaatteiden leikkaukset keskenään ja muutenkin raikas ja kesäinen asu. Pitää alkaa etsimään itsellekin taas farkkuhametta, kun teiniaikoina sain yliannostuksen siitä 😀 Silloin farkkuhame vaan piti olla mahdollisimman mini ja viileämpinä aikoina yhdistettynä leggingseihin. Apua 😀 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä