Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

NÄKYMÄTÖN ELEGANSSI

27.03.2018 67 kommenttia

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Norlynin kanssa

Sukkahousut ovat naisille välttämätön hyödyke. Jo pelkästään Suomen kylmän ilmaston vuoksi monet naiset turvautuvat sukkahousuihin lähes päivittäin. Käytännöllisyyden lisäksi sukkahousut ovat myös kauniit jalassa ja mielestäni viimeistelevät huolitellun asukokonaisuuden. Itse ollut aikanaan ollut hieman kehno käyttämään sukkahousuja, mutta vuosien varrella tapani ovat muuttuneet, kun olen löytänyt oikeanlaisia sukkahousuja eri tarkoituksiin. Pikkuhiljaa olen oppinut käyttämään sukkahousuja paremmin ja arvostamaan niiden kauneutta ja laatua ihan eri tavalla. Olinkin todella iloinen, kun pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Norlyniin ja heidän Premium-sukkahousuihinsa.

Norlynin uudistuksen myötä tuotteiden pakkaukset ovat saaneet uuden raikkaan ilmeen sekä myöskin sukkahousujen värisävyt ovat kokeneet uudistuksen. Itse olen todella tarkka ihonsävyisten sukkahousujen sävyistä. Suosien eniten kauniisti ja luonnollisella tavalla päivittäviä sävyjä, joita ilokseni huomasin, että Norlynin mallistossa oli monia. Premium-mallistosta löytyy itseasiassa neljä erilaista ihonsävyä: ivory, powder, sand ja sun. Uudistetut ihonsävyt ovat saaneet innostuksensa luonnosta ja sävyt vastaavatkin kauniisti luonnollisuuden trendiä. Sävykirjosta omat suosikkini ovat muun muassa klassinen powder sekä selvästi päivittyneempi sävy sun. Klassinen powder sopii mielestäni loistavasti esimerkiksi työkäyttöön erilaisten hameiden ja mekkojen kanssa, kun halutaan pitää kokonaisuus tyylikkään harmonisena. Astetta enemmän väriä sääriin antavat sand ja sun olivat myös todella ihania. Varsinkin kun näin alkukeväästä sääret ovat vielä todella vaaleat, saa näiden sukkahousujen avulla kauniin päivetyksen sääriin.

Hetken aikaa Norlynin Premium-sukkahousuja käyttäneenä voin todeta niissä parasta olevan luonnolliset ja päivettävät värisävyt, istuvuus sekä laadukkuus. Sukkahousut näyttävät kauniilta ja oikeasti tuntuvat todella hyvältä päällä. Mikäli sinulla siis on tarvetta uusille sukkahousuille, suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Norlynin valikoiman. Hintalaatusuhde tuotteilla on erinomainen. Edullisen hintansa puolesta ei uskoisi, että kyseessä on oikeasti niin laadukkaat sukkahousut. Norlynin tuotteita löytyy laajalti päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Tämän yhteistyön tiimoilta pääsen myös arpomaan teille kahdet upeat Norlyn Premium -sukkahousut! Mikä on sinun suosikkisävysi sukkahousuissa? Kerro se kommentilla ja käy seuraamassa Instagramissa @norlynfi niin olet mukana arvonnassa! Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 1.4.18 klo 21:00 asti. Onnea arvontaan!

Photos: Niki Strbian

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Eve

  Voi ei, minulla kun ei ole edelleenkään tuota instagramia… :Dd tiedän olevani vähän jäljessä ja ystävätkin naureskelevat, mutta tää olis kyl ollut niin mun arvontani muutoin.

  Mä käytän sukkahousuja kesät/talvet, suosin paljon pukeutumisessa hameita ja mekkojakin ja toisaalta vilukissana sujautan usein housujen ja farkkujenkin alle sukkahousut.

  Kiitos metti kuitenkin inspiraatiosta, vaikken harmikseni voikaan osallistua ig:n puutteen vuoksi… mä olisin noista ehkäpä tuo sand ja sun olis ihana kesäksi! Täytyy nyt kuitenkin varmaan itse tehdä hankintoja tällä kertaa 😀

  P.S ilo oli taas kuunnella sun ja hannan podcastia ?

  Kiitos ihanasta blogista ja nauttikaa lomastanne, toivotaan sinne lämpöä ja aurinkoa ?☀

 2. Päivi

  Powder näistä. Käytän yleensä mustia sukkahousuja. (En valitettavasti käytä Instagrammia. Mutta haluan osallistua arvontaan, jos se vain on mahdollista.)

 3. Jenni

  Sand on lemppari 🙂

 4. St'rawberry

  Powder. Käytän yleensä aina mustia ja ehkä voisi kokeilla ihonvärisiäkin joskus.. 🙂

 5. Alisa

  Itse käytän paljon mustia sukkahousuja sekä hieman päivettäviä ihonvärisiä sukkahousuja! Varsinkin talvisin tulee kyllä huomattavasti enemmän käytettyä mustia sukkiksia, mutta näin kevään kynnyksellä alkavat ne oleman liian “tunkkaisia” asuun! 😀
  Olisi ihana päästä testaamaan sävyjä powder ja sun! ? Uskon, että nämä sopisivat hyvin kevätsääriin nyt kun aurinkokin on alkanut näyttäytymään! ☀️?

 6. KaroliinaT

  Noihin Norlynin uudistettuihin tuotteisiin tutustuin hetki sitten itsekin, kun kävin Stockalta hakemassa uusia sukkahousuja. Töissä joutuu päivittäin käyttämään sukkahousuja, joten niiden kulutus on todella suurta. Tällä hetkellä käytössä on sun ja paksuutena 30den. Kesällä voi sitten vaihtaa ohuempiin. 🙂

 7. Pälvi

  Sand 🙂

 8. Teija

  Seuraan ja mustia tulee yleensä käytettyä!

 9. Paulina

  Sand! 🙂

 10. Ella

  Sand on lempparini ?

 11. Aura

  Powder!

 12. Elina

  Powder on super kivan näköinen. 🙂

 13. Anu

  Sand olisi sopiva väri kevään juhliin.

 14. Sukkahousumies

  Itse käytän sukkahousuja, vaikka olenkin mies. Pääasiassa ne on housujen alla lisälämmikkeenä, mutta välillä olen käyttänyt niitä shortsienkin kanssa. Sand on noista mieleisin väri.

  • Eki

   Niin minäkin olen sukkis mies👍

 15. Marika

  Sand.

 16. Kalle

  Sun

 17. Sara

  Sand! 🙂

 18. Sabina

  Sand 🙂

 19. Maarit

  Sun 🙂

 20. Veronica

  Näistä sand, muuten musta

 21. Delle

  Käytän sukkuksia vain juhlissa. Suosikkivärini on silloin musta. Powder näistä.

 22. Sanni

  Sand

 23. mallukka

  Sand

 24. Kirsi-Marja Virtanen

  Sun on itselle sopivin. Sukkahousuja enemmän tulee käytettyä stay uppeja mutta arkipukeutumisessa sukkahousut toimii. Instassa seurataan jeps ?

 25. JennaO

  Powder on suosikkini! 🙂

 26. Tanja

  Powder ja Sun kiinnostaa

 27. kirsi

  Sun <3

 28. elina

  sun

 29. milja

  Sand 🙂

 30. Heini

  Sand 🙂

 31. Terhi Ylöstupa

  Powder ?

 32. Niina

  Sukkahousut usein päivittäin/viikottain käytössä ja pääsääntöisesti suosin mustaa sävynä. Juhlissa tulee tulee käytettyä enemmän ihonvärisiä. Näistä tuotteista powder vaikuttaa sopivimmalta mun käyttöön, joten mukana ollaan arvonnassa!?

 33. Heli

  Kiitos mahtavasta postauksesta! Itse en vielä ole instaan mennyt mutta kai se aika nyt vihdoin koittaa. Mutta sukkahousuihin mennäkseni – suosin paljon mustaa ja tummi värejä. Onpa ihana huomata, että ruskean sävyjä on tullut noin paljon – kerrassaan ihana. Olet oikeassa, että keväällä tarvitaan sääriin väriä ja sitä olen purkista yrittänyt ottaa. Ehdottomasti tasainen ja miellyttävämpi on laittaa kauniit sukkikset päälle. Suuri kiitos Norlynille, että on uusia vaihtoehtoja !!

 34. vuokko Korhonen

  Sand

 35. Linda

  Sun ????

 36. Annu

  Sand näyttää sävynä parhaimmalta.

 37. Aurora

  Sand on itselle sopivin ?

 38. Petra

  Näistä väreistä sand ja sun on ehdottomasti omat lempparit.

 39. Pipsa

  Sand

 40. Riikka-Miina Happonen

  Sand on paras

 41. Päivi

  Sun näyttää ihanalta

 42. Kreeta

  Sun on aivan täydellinen sävy! 🙂

 43. Camilla

  Ehdottomasti Sun!!

 44. Ronja

  Sun-sävy on mun lemppari 🙂

 45. Marjatta Reiman

  Sand on värini.

 46. Linda

  Powder!

 47. Mini

  Powder näyttää sopivimmakta talvisen kalpeisiin jalkoihini ?

 48. Myy

  Powder olisi sopivin

 49. Lena

  Powder talveen, sand kesään.

 50. Henna

  Luulen, että Powder olisi sopivin sävy minulle ☺️

 51. SAMP

  Powder kalpeisiin sääriini!

 52. Päivi

  Powder olisi paras.

 53. Martina Åvall

  Powder

 54. Maarit Lind

  Olen aina ollut sukkahousujen vihaaja, mutta juttusi luettuasi, mikäli kyseessä oikeasti on näkymätön eleganssi, saatan jopa innostua hameiden ja mekkojen käytöstä ja näin ollen myös sukkahousujen käytöstä? Suosikkivärini olisi sun??

 55. Annette

  Sun on paras ☀️

 56. amy

  Itselleni valinta olisi varmastikin Powder

 57. Liisanen

  Sand

 58. Laura

  Yleensä sun, mutta nyt haluan tutustua näihin ja vertailla mikä olisi itselleni paras! ?

 59. Tanja

  Powder

 60. oona

  Sand ?

 61. Mari

  Työelämässä tarvitsen sukkahousuja jatkuvasti, koska työskentelen alalla, jossa bussines casual on arkipäivää. Powder ja sand ovat suosikkejani, joskus sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen!

 62. Minna

  Powder kuulostaa monikäyttöiseltä.

 63. Merja Inkiläinen

  Kyllähän se suosikkiväri on beige.

 64. Sari

  Sun ?

 65. Petra

  Näistä sävyistä varmaan sun. Käytän sukkahousuja melkeinpä läpi vuoden. Ja mustien ja ihonsävyisten sukkahousujen lisäksi myös muita tummia sävyjä ja kuviosukkahousujakin. Useimmiten jalassa 40 denierin sukkahousut, 20 denieriset joskus. Ohuetkin sukkahousut saavat olla vähän ruskettavat. Mustien sukkahousujen rinnalle olen löytänyt mm. mariininsiniset ja viininpunaiset. Ja mukava kokeilla aina uusia eri sävyisiä sukkahousuja.

 66. Tiina Liukkonen

  Olen trans nainen sukkahousujen koon löytyminen vaikeeta.kun kaikilla eri valmistajilla eri koko mitat.itte oon 178cm En pitkä Jalkanen jalkaterä 40

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä