Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

TÄYDELLISET VALKOISET NILKKURIT

20.02.2018 10 kommenttia

Muutama viikko sitten tässä postauksessa kerroin teille valkoisten nilkkureiden olevan kevään kenkätrendi numero 1. Etsin pitkään täydellisiä yksilöitä juuri minulle ja nyt lopulta löysin oman suosikkiparini! Etsinnässä oli hyvin klassinen malli, jossa mielellään saisi olla pyöreän kärjen sijasta piikkikärki. Nämä Kurt Geigerin nilkkurit täyttivät kaikki kriteerit. Ihastus on suuri <3

Kurt Geiger Boots

Nämä kaunokaiset ovat päässeet käyttöön jo useamman kerran, joten pian on luvassa asuinspiraatiota kenkien ympärille täällä bloginkin puolella. Valkoiset kengät raikastavat asukokonaisuuksia ihanasti ja ovat niin täydelliset (toivottavasti) kohta alkavaan kevääseen!

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Vauvan odottaja

  Moi Metti! Aiheesta kolmanteen. Mitkä vaunut teillä on käytössä? Tai oli silloin kun oli yksi lapsi? Mitä suosittelisit? Olen yrittänyt kuvista välillä katsoa että mitkä teillä on mutten ole saanut selkoa.

  • Metti Forssell

   Meillä on Bugaboot nyt ja oli myös silloin esikoisen kanssa. Nyt on tuplarattaat, mutta Lilian kanssa yksin malli oli Bugaboo Buffalo! 🙂

 2. Lilli

  Hei. Onko sinulla vinkkiä korkkareiden käyttöön? Miten jalat jaksavat ja venytteletkö korkkari päivän päätteeksi? Kuljetko pääsääntöisesti koroissa vai millaisissa? On kyllä kauniit kengät..

  • Metti Forssell

   Moikka! Korkkareissa on tärkeää, että kenkä oikeasti istuu jalkaan hyvin. Itse en osta enää koskaan kenkiä (vaikka kuinka kauniit ne olisivatkin!) jos ne eivät istu kunnolla jalkaani. Käytän korkoja paljon, mutta lasten kanssa liikkuessa matalapohjaiset tennarit/nilkkurit/bootsit ovat useimmiten kenkävalintani. 🙂

 3. Marianne

  Täydelliset <3
  xx
  http://mariannelle.com

  • Metti Forssell

   Kiitos! Tykkään itsekin tosi paljon! 🙂 <3 Ihanaa viikonloppua xx

 4. Emmi

  Moi Metti!
  Kysymys ei liity nyt tähän postaukseen, mutta saako kysyä missä parturissa kävitte hiljattain leikkauttamassa Lucaksen hiukset? Instanssa näkyi nimittäin ihana autotuoli, josta oma samanikäisen poikani olisi haltioissaan ?

  • Metti Forssell

   Moikka! Kuule, se oli ihan vaan extemore tukanleikkuu Helsingin Stockmannin yläkerrassa 🙂 Mutta toi autotuoli oli kyllä huippu! Helpotti huomattavasti kun pikkuveijari pysyi edes hetken paikallaan! 😀 Iloista viikonloppua!

 5. Mirkku

  Moikka! Löytyikö nämä jostain liikkeestä vai tilasitko? Aivan ihanat 🙂

  • Metti Forssell

   Moikka! Kiitos 🙂 Tilasin omani Asoksen verkkokaupasta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä