Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

METIN JA HANNAN UUDET TUULET

18.02.2018 25 kommenttia

Pientä vihjailua on ollut ilmassa viime viikkojen aikana ja nyt saamme vihdoin ja viimein paljastaa mistä tässä kaikessa on oikein kyse. Ensi viikon maanantaina, eli huomenna, alkaa minun ja Hannan yhteinen podcast!

Podcastit ovat olleet nouseva trendi jo jonkin aikaa, mutta mikä podcast oikeastaan on? Podcast on verkossa julkaistava puheohjelma tai sarja, jota voi tilata ja kuunnella juuri itselleen haluamanaan ajankohtana. Me tulemme käsittelemään jaksoissamme tyylejä ja kauneutta, mutta sitäkin enemmän sukellamme pintaa syvemmälle ja keskustelemme aiheista, joita emme esimerkiksi blogeissamme niin usein nosta esille. Parisuhteista, ystävyyssuhteista, työ- ja perhelämän yhteensovittamisen haasteista, vanhemmuudesta, bloggaajan työstämme jne. Aiheita on laajasti ja nauhoitukset jatkuvat koko ajan. Olisikin siis aivan mahtavaa kuulla myös teiltä, minkälaisia aiheita toivoisitte meidän jaksoissamme käsittelevän? Mitä olette aina halunneet tietää meistä tai mihin aiheeseen toivoisitte kuulevanne meidän näkökannan?

Haluamme pitää podcastimme hyvin rentona ja välittömänä. Ne ovat kahden ystävyksen spontaaneja keskusteluja aiheista maan ja taivaan väliltä. Mukaan mahtuu paljon naurua, frendit vitsejä ja positiivista energiaa. Erona aikaisempaan on ainoastaan se, että nyt keskusteluitamme pääsevät muutkin kuuntelemaan. Jaan huomenna blogissa vielä tarkemmat ohjeet siitä miten ja missä podcastejamme voi kuunnella.

Olisi mahtavaa jos liittyisitte meidän seuraamme jo heti huomenna kun ensimmäinen jaksomme tulee ulos <3

Photos: Niki Strbian

Kommentit

Kommentoi
 1. Haidi

  Eikä miten mahtavaa ! Innolla jään odottelemaan huomista ensimmäistä jaksoanne 🙂

  • Metti Forssell

   Oi miten ihana kuulla! Kiitos tuhannesti <3

 2. Oona

  Hei jes ihan mahtavaa! Pieni ajatus minulla olikin, että jotai tälläistä olisi luvassa. Videonne jossa keskustelitte työn ja perheen yhdistämisestä oli niin huippu joten en malta odottaa podcastejanne! Ehdottomasti aijon kuunnella ☺️

  • Metti Forssell

   Aivan mahtava kuulla! Isoista isoin kiitos jo etukäteen <3

 3. Jade

  Onnea uuteen projektiin! Ehdottomasti olen mukana teidän yhteisellä matkallanne, molemmat lempi bloggaajani ??

  • Metti Forssell

   Kiitos tuhannesti Jade! <3

 4. JohannaL.

  Onpa hieno uutinen! Kuulutte molemmat suosikkibloggaajiini, joten odotan podcastia todella paljon. Kuulisin mielelläni keskusteluanne esimerkiksi itsetunnosta, ajankäytöstä ja siitä, mitä haluaisitte tehdä 10 tai 20 vuoden kuluttua 🙂

  • Metti Forssell

   Kiitos Johanna – aivan ihanaa kuulla! <3 Ja kiitos ehdotuksista, kuulostaa aiheet tosi hyvältä. Varmasti toteutetaan!

 5. Maria

  Ihan mahtavaa, odotan innolla 🙂

  Aiheita voisivat olla esim liikunta, syöminen, perusarki, nuoruus, tulevaisuus 😀

  Tää on kyllä ihan huippu juttu!

  • Metti Forssell

   Jes mahtavaa – aivan ihana kuulla! <3 Ja hei kiitos tosi paljon hyvistä aihe-ehdotuksista. Nämä kirjaan heti ylös 🙂

 6. Maarit

  Hei Metti, kiitos kun aina niin nätisti kirjoitat miehestäsi ja perheestäsi ❤ Parisuhteen vaaliminen ruuhkavuosi arjessa ja ystävällisyys joka päivä on tärkeä aihe. Mutta käytännössä välillä haastavaa ja helposti unohtuiuu. Valoisia kevätpäiviä!

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Maarit! Todella hyviä aiheita 🙂 Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita sinulle <3

 7. Sara

  Oi jes mahtavaa! Itse tykkään podcasteista, kun voi kuunnella samalla tehden jotain muuta 🙂

  • Metti Forssell

   No niimpä! Sehän niissä on just parasta kun samalla voi kuunnella podeja kun tekee ruokaa/kotiaskareita/työntää lastenvaunuja/työmatkalla you name it! <3

 8. Ines

  Voi miten ihanaa!! Täällä myös yksi korvapari joka kuuntelee heti! <3

  • Metti Forssell

   Ihana kuulla – kiitos kovasti <3

 9. Merikapteenin vaimo

  Upeaa naiset! Onneksi olkoon <3
  Kuulolla ollaan <3

  • Metti Forssell

   Voi miten ihanaa – kiitos paljon <3

 10. Iina

  Pitäkää aiheet samoina! Siis kaikkea sitä mitä on blogeissannekin ollut 🙂 Itseäni tällä hetkellä kiinnostaa eniten muoti ja hyvinvointi. Olenkin saanut nyt hyviä vinkkejä pukeutumiseen ja viimeksi eilen palasin blogiisi saamaan inspistä ja rohkeutta (työ)pukeutumiseen ja tilasinkin veromodalta pari ihanaa (ei niin minulle tyypillistä) paitaa..
  Oon välillä miettinyt että vitsit kun blogitkin voisi kuunnella ja itse pystyisi kommentoimaan kirjoittamatta 😀
  Huippua, että teitä pääsee nyt kuuntelemaan! Hyvä te!!

  • Metti Forssell

   Mahtavaa! Tottakai muotia ja kauneutta tulemme podcasteissamme käsittelemään 🙂 Jos oikein muistan jo toinen tai kolmas jakso olikin tyyleistä, jossa paneudumme mm. suosikki- ja inhokkitrendeihimme ja kerromme mitkä vaatteet/tuotteet olemme kokeneet kaikista toivimimmaksi ja tarpeellisimmaksi 🙂

 11. Jenni

  Mahtavaa, innolla kuuntelen teidän podcasteja! 🙂

  • Metti Forssell

   Jee mahtavaa, kiitos tuestasi! 🙂 <3

 12. Lina Simojoki

  Oi että podcastit on niiin ihania! Oon tosi innoissani teidän tulevista jaksoista ja siitä mitä mielipiteitä ja näkökulmia teillä on eri aiheisiin liittyen! <3 En kestä näitä kuvia, otte tosi kauniita molemmat <33

  • Metti Forssell

   Voi kiitos niin paljon <3 Ihana kuulla, että podcastimme kiinnostaa! Isot kiitokset jo etukäteen ja ihanaa uutta viikkoa sinne! 🙂

 13. Ilona

  Hieno blogi. Upeita kuvia. Olen iloinen, kun löysin sen. Suorastaan kuolaan niin sängynpäätysi kuin nojatuolisi perään. Olisin kiitollinen, jos kertoisit, mistä ne voisin hankkia myös itselleni?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä