Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Wellan kanssa

Olen aina ollut kiinnostunut hiuksista ja hiustenhoidosta. Minulla on luonnostaan paksut ja jouhimaiset hiukset ja viihdyn hyvin pitkässä tukkamallissa. Jotta hiusteni yleisilme ja kunto pysyisivät mahdollisimman hyvinä, pyrin pitämään hiuksistani hyvää huolta. Varsinkin kun vaalentaminen ja värjääminen kuluttavat hiustani useita kertoja vuodessa, haluan hyvillä hiustuotteilla sekä huolellisella hiustenhoidoilla pitää hiusteni yleisilmeen mahdollisimman hyvänä.

Hiusasioista kiinnostuneena olin iloinen kun pääsin yhteistyössä Wellan kanssa kokeilemaan heidän uutta Wellaplex –hoitoaan. Wellaplexin ainutlaatuinen teknologia auttaa korjaamaan hiusten sisäisiä sidoksia saaden katkeilevat, karkeat, kuivat tai muuten huonokuntoiset hiukset elävöitymään. Hoito luo tehokkaasti uusia sidoksia hiuksiin, saaden hiuksista vahvemmat, joustavammat ja helpommin hallittavat.

Wellaplex hoito tehdään kampaamossa, ammattilaisten tekemänä. Hoidossa käytetään kolmea eri tuotetta, joista kaksi ensimmäistä kampaaja laittaa hiuksiisi hoidon yhteydessä kampaamossa. Kolmatta tuotetta, joka tehostaa ja ylläpitää hoitoa, käytetään kotona kerran viikossa.

Kenelle Wellaplex hoitoa suositellaan?

– Värikäsittelyn yhteydessä erityisesti silloin kun värjätään huonokuntoisia ja vaurioituneita hiuksia

– Voidaan tehdä myös ilman värikäsittelyä, erillisenä tehohoitona vaurioituneille hiuksille

– Vähentää värjäyksen (varsinkin vaalennuksen) aiheuttamia vaurioita

– Vahvistaa katkeilevia hiuksia, joten hoito sopii erityisen hyvin silloin kun halutaan kasvattaa hiuksia

– Asiakkaalle, joka haluaa useita eri vaiheita vaativia värimuutoksia hiuksiin

– Asiakkaalle, joka haluaa rakennekäsittelyn

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Wellaplex –hoitoa! Vaikka hiukseni ovat paksut ja vahvat, en ehkä ollut ymmärtänytkään kuinka vaurioituneet hiukseni todellisuudessa olivat kaikesta vaalentamisesta ja värjäämisestä. Wellaplex hoito toi tehokkaasti kosteutusta, ihanaa pehmeyttä, kiiltoa sekä lisävahvuutta hiuksiini. Vielä kun hoidon jälkeen nappastiin latvoista kolme senttiä pois on olo hiuksissa todella hyvinvoiva ja freesi, ihanaa! Hyvinvoivilla hiuksilla kohti syksyä! 🙂

 

Missguided Swimsuit

Huomenna näissä tunnelmissa Espanjan auringon alla! Kuten ehkä kerroinkin teille aikaisemmin, kesällä meillä ei ollut varsinaista lomaa mieheni töiden vuoksi. Hänellä oli yksi pidennetty viikonloppuvapaa kesäkuussa, jolloin suuntasimme koko perheen voimin Tukholmaan. Nyt näin elokuun päätteeksi hänellä on vielä toinen tuollainen pidempi viikonloppu vapaa, joten suuntamme tänään muutamaksi päiväksi ihan kahdestaan aurinkoiseen Espanjaan! Oi miten tätä onkaan odotettu, että pääsemme hetkeksi yhdessä lomailemaan ja rentoutumaan <3 Ihanat vanhempiani tulevat hoitamaan lapsiamme muutamaksi päiväksi, että me pääsemme mieheni kanssa hetkeksi hengähtämään <3 Isovanhemmat varautukaa siis muutamaan erittäin aktiiviseen ja touhurikkaaseen päivään <3

Itkuahan minä täällä nyt väännän, mutta kyllä oloni varmasti helpottaa kunhan pääsemme aloittamaan tämän tripin! Lähteminen on aina se vaikein minulle… Iloista viikoan jatkoa kaikille ja palaan siis sitten seuraavan kerran Espanjasta! 🙂

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

Ensinnäkin, ISOISTA ISOIN kiitos ihan jokaiselle teille, jotka eilen katsoitte meidän jakson “Meidän Tarina” -ohjelmassa! Oli upeaa huomata miten niin moni teistä myötäeli meidän mukana koko jaksomme ajan ja tsemppasi ja laittoi maailman ihanimpia viestejä! Olette upeita!! <3 Teidän lämpimät sananne lämmittivät mieltämme enemmän kuin osaatte ehkä kuvitellakaan <3 Aikamoinen itkufestivaalihan jaksomme loppupeleissä oli (haha), mutta aihe ja koko ohjelma vain koskettivat meitä niin syvästi ettemme voineet herkistelyillemme mitään. Mutta emme taineet olla ainoita, joita ohjelma herkisti, sillä lähes poikkeuksetta jokainen saamamme viesti alkoi sanoilla “Itkin koko ohjelmanne ajan..” tai “Ensimmäiset 5 minuuttia jaksoanne takana ja jo nyt ripsarit poskilla..”. Olette myös ihanasti ja rohkeasti kertoneet mitä tunteita ja ajatuksia ohjelma ja tarinamme “sanoma” on teissä herättänyt. Monille katsojille on välittynyt läpi jaksomme ehkä se olennaisin sanoma, että keskitytään parisuhteissamme niihin oikeasti tärkeisiin asioihin ja unohdetaan turhat nahistelut tai liian pinnalliset asiat. Jokaisen meistä on hyvä pysähtyä joskus miettimään niitä asioita, jotka elämässä oikeasti merkitsevät, sillä ymmärrettäväähän on, että kiireisessä arjessa ne monesti unohtuu. Niin minullakin. Ja vaikka tässä tehtiin tv-ohjelmaa, oli sillä meille loppupeleissä paljon syvällisempi merkitys kuin olisimme koskaan osanneet kuvitellakaan. Tärkeimmät asiat elämässä ovat ilmaisia, clichee tai ei, totta se on! Ne ovat yleensä niitä ilmaisia asioita. Oli miten oli, kerrassaan mahtavaa oli olla mukana tekemässä uutta ohjelmaformaattia ja se, että se sai teiltä niinkin lämpimän vastaanoton merkitsee meille todella todella paljon! KIITOS <3

Wearing:

Zara Blazer & Dress

Gucci Belt

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Maje Boots

Ja sitten “varsinaiseen” postaukseen ja postauksen kuviin, sillä tässä tulisi ensimmäiset kuvat “1 vaate, 3 asua” -postaussarjaan. Postaussarjassa on siis yksinkertaisesti kyse siitä, että puen saman vaatekappaleen kolmella eri tavalla. Saitte ehdottaa minkä vaatekappaleen ympärille toivoisitte asuinspiraatiota ja eniten ääniä sai (musta) bleiseri! Bleiseri onkin todella hyvä valinta, sillä sellainen varmasti monen naisen vaatekaapista jo valmiiksi löytyykin. Bleiserin ympärille tulette näkemään siis erilaisia asukokonaisuuksia, jotka myöskin (enemmän tai vähemmän) sopivat työpukeutumiseen. Huom! Haluan vielä erikseen korostaa, että työpaikkoja on erilaisia ja kaikki toteuttamani asukokonaisuudet eivät välttämättä sovi kaikkiin työpaikkoihin. Joihinkin toimistoihin esimerkiksi tämä asu saattaa olla liian raju, kun taas toisissa paikoissa tämä olisi täysin ok. Idea tässä onkin juuri se, että asut ovat hyvin muunneltavissa omaan työympäristöön ja tyyliin sopiviksi!

Oma suosikkini tällä hetkellä on mekon, bleserin ja saappaiden yhdistelmä. Koska vielä päivät ovat mukavan lämpimiä, kesäisempiäkin mekkoja pystyy vielä käyttään yhdessä esimerkiksi saappaiden kanssa. Mikäli haluaa hieman hillitympää fiilistä asuun, olisi tämän asun kanssa voinut pukea esimerkiksi mustat sukkahousut. Jaloissakin voisi olla vielä jotain astetta kevyempää kuten esimerkiksi sirot ballerinat tai avokkaat.

Yksi iso trendi kuitenkin tänä syksynä on vyötärölle kiedottavat vyöt! Mitä isompi ja massiivisempi vyö, sen parempi! Tällaisella asusteella saakin jotain uutta ja kivaa ilmettä esimerkiksi vanhan mekon piristeeksi. Vyö saa kantajansa muodot paremmin esiin ja tuo kiinnostavaa lisäilmettä asuun. Suosittelen kokeilemaan! Toinen trendi tänä syksynä, pallokuosi! Pallokuosi on samalla hauskan tyttömäinen ja klassisen tyylikäs.

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

 

Vaihtelu virkistää, joten tällä viikolla blogipostauksien viikon ensimmäisissä “asukuvissa” loistaa ihana pikkutyttäreni Lilia. Luin joskus ystäväni Kaisan blogista “10 faktaa tyttärestäni” -postauksen ja ajattelin, että sellainen olisi hauska toteuttaa joskus myös omassa blogissani. Olette myöskin toivoneet kovasti lapsiin ja lastenvaatteisiin liittyviä postauksia, joten tässä tulisikin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Idoita ja postaustoiveita lapsiin liittyvistä aiheista saa laittaa mielellään tulemaan, jos sellaisia toivotte blogissa enemmän näkyvän!

* Olen nokkela ja viisas tyttö. Olen aina oppinut asioita hyvin nopeasti ja uudet asiat kiinnostavat minua hirmuisesti.

* Olisi mahtavaa jos pelkillä mansikoilla, avocadolla, fetalla ja jätskillä voisi elää. Mamma sanoo että ei voi, mutta minä olen toista mieltä!

* Rakastan pehmolelujani, joita minulla on lähemmäs 40. Joka ilta valitsen kolme unikaveria sänkyyn kanssani ja peittelen heidät mukavasti tyynylleni ja laitan jokaiselle pehmolelulle oman peiton, ettei heille tule kylmä. Välillä joudunkin itse nukkumaan sänkyni jalkopäädyssä vain varmistaakseni, että pehmoleluillani on varmasti tarpeeksi tilaa sängyssäni.

* En malta odottaa, että pikkuveljeni oppisi leikkimään. Olen yrittänyt opettaa hänelle miten leikitään nätisti nukkekodilla, mutta hän ei vielä osaa. Siksipä nukkekodilla saakin leikkiä vain minä ja joskus minun luvalla myös mamma tai pappa. Olen nimittäin hyvin tarkka nukkekodistani ja sen pienen pienistä esineistä. En halua, että kukaan tulee laittamaan kahvikuppia tai sohvapöytää väärään paikkaan. Olen hyvin tarkka!

* Rakastan isovanhempiani ja heidän luona yökyläily on parasta mitä tiedän. On hauskaa kun siellä minua hemmotellaan ylenpalttisesti ja saan aina tahtoni läpi.

* Jos asiat eivät mene niin kuin haluan, osoitan pettymykseni hyvin voimakkaasti. En pelkää kiljua.

* Tykkään tosi paljon vaatteista, koruista ja erilaisista pinneistä. Minua harmittaa kun mamma ostaa minulle tylsiä mustia ja harmaita vaatteita, kun haluaisin vain, että kaikki vaatteeni olisivat pinkkejä. Vaatteissa saa olla myös glitteriä ja miellään joku Disney -hahmo, kuten Frozen tai Minni Hiiri. Koska olemme mamman kanssa hieman eri linjoilla vaateasioiden suhteen, olemmekin sopineet, että minä saan päättää mitä laitan päälleni dagikseen ja kun menemme kylään tai kaupungille silloin annan mamman päättää.

* Olen hyvin tarkka ja valikoiva kenen kanssa haluan olla ja kuka milloinkin saa leikkiä kanssani tai leluillani. Yleensä on parasta jos minä päätän kenen kanssa leikin ja mitä leikitään.

* Rakastan temppuilua, pomppimista ja kiipeilyä ja siksi HopLop on yksi suosikkipaikoistani. Mamma on luvannut viedä minut tänä syksynä jumppakouluun, jota odotan innolla!

* Rakastan mammaa, pappaa ja Lucasta tosi paljon. Sanon heille sen joka päivä monta kertaa.

Lindex Fur Coat (*gifted)/ Zara Sweater/ H&M Jeans/ Minna Parikka Shoes (*gifted)

 

 

 

 

 

Kuten teistä jotkut ovat saattaneetkin huomata, olemme mieheni kanssa mukana huomenna alkavassa uutuusohjelmassa “Meidän Tarina”. Kyseessä on uusi ohjelmaformaatti, jossa pariskunnat pääsevät aikamatkalle omaan tulevaisuuteensa. Parit maskeerataan niin, että ensin he näkevät itsensä noin 30 vuotta nykyistä vanhempina ja lopulta vielä 60 vuotta nykyistä iäkkäämpinä. Keskusteluohjelmassa pohditaan tulevaisuutta sekä paneudutaan miettimään sen mukana tulevia syvällisempiä aiheita. Koska olen saanut teiltä valtavasti viestejä (varsinkin ig-storyn puolella) ohjelmaan liittyen, ajattelin tiivistää muutamia ajatuksiani tänne bloginkin puolelle ja näin vastata teidän kysymyksiin samanaikaisesti. Kysymyksiä ja kommentteja saa edelleenkin laittaa tulemaan, vastailen niihin enemmän kuin mielelläni 🙂

Kun meitä aluksi pyydettiin ohjelmaan mukaan, emme olleet niin kiinnostuneita formaatista. Konsepti siitä, että vanhennetaan 60 vuotta eteenpäin ei kuulostanut järin houkuttelevalta, päinvastoin. Myöhemmin meille kuitenkin näytettiin traileri Hollannissa esitetystä samasta ohjelmasta, joka muutti epäilyksiämme ohjelman suhteen paljon parempaan suuntaan. Kyseessä olikin uudenlainen, erittäin mielenkiintoinen ja tunteita herättävä formaatti. Kiinnostus mukaan lähtemisestä kasvoi ja lopulta päätimme lähteä rohkeasti mukaan kurkistamaan leikkimielisesti tulevaisuuteemme.

Kuvasimme meidän jaksoa yhden kokonaisen päivän aikaisemmin tänä keväänä. Aloitimme aamulla ennen auringonnousua ja lähdimme studiolta puolenyön jälkeen. Studio oli kuin aavekaupunki, sillä kaikki (aina maskeeraushuoneesta ja vessoista lähtien) oli peitetty mustilla jätesäkeillä. Mustilla jätesäkeillä siksi, että emme missään vaiheessa päivää pystyisi heijastuksista näkemään miltä näytämme vanhennusmaskeissa. Ei edes pienen pientä vilausta esimerkiksi vessan kraanojen heijastuksista. Idea oli, että näkisimme toisemme sekä itsemme ensimmäistä kertaa vasta kameroiden edessä.

Olimme toisestamme erossa lähes koko päivän, ainoastaan sen pienen hetken kun kamerat rullasivat pääsimme näkemään toisiamme. Muuten istuimme maskeeraustuoleissa, jossa yhden maskeerauksen tekeminen kesti noin 4-5h. ( Tämä ohjelma on muuten isoin koskaan Suomessa toteutettu maskeerausprojekti ja iso hatunnosto kaikille mukanaolleille huipputaitaville maskeeraajille! ) Emme myöskään saaneet pitää puhelimia tai tietokoneita itsellämme vaan päivä kului pitkälti  maskeeraustuoleissa istuen. Voitte vain kuvitella sitä ajatuksenjuoksua ja jännitystä oman pään sisällä. Samalla jännitin miltä tulen näyttämään, mutta loppupeleissä oman puolison näkeminen jännitti minua vieläkin enemmän. Emme myöskään saaneet etukäteen tietää mitään keskustelumme aiheita, joten kaikki mahdolliset kysymyksetkin pyörivät ajoittain mielessä.

Jollain tavalla se kaikki odottelu, tietämättömyys ja jännitys toisen näkemisestä ”vanhempana” vaikuttivat vahvasti ajatuksiimme ja tunteisiimme. Onhan se aikamoinen shokki nähdä jo pelkästään itsensä, mutta vielä puolisokin muutaman tunnin jälkeen 30 vuotta vanhempana. Yllätyin kuinka voimakkaasti reagoinkaan toisen näkemiseen vanhennettuna. Vanhentuminenhan on maailman luonnollisin asia, mutta kun vanhentuu 60 vuotta yhden päivän aikana, onhan se tunteita herättävää, jollain tasolla pelottavaa ja vain yksinkertaisesti todella outoa. Vaikka vanhennusmaskit tuntuivatkin aluksi pelottavilta, en usko, että olisimme kuitenkaan koskaan voineet päästä niin syvällisiin tunteisiin ja ajatuksiin tulevaisuudestamme ilman maskeerauksia. Kun visuaalisesti näkee miltä toinen saattaisi näyttää vuosikymmenien päästä, nostaa se ajatukset ja tunteet ihan uusille leveleille.

Pitkään pohtimisen ja pähkäilyn jälkeen olen kuitenkin iloinen, että päätimme lähteä mukaan ohjelmaan. Vieläkin hieman jännittää vatsanpohjassa miltä lopullinen jaksomme tulee näyttämään, sillä emme itsekään ole nähneet jaksoamme. Kuvauspäivä oli sellaista jännityksen, odottelun ja tunteiden vuoristorataa, että en edes muista mistä asioista silloin keskustelimme. Mutta huomennahan se kaikki selviää kun ohjelma alkaa MTV3 -kanavalla klo21. Kuka on kanssani jännittämässä mukana? JAIKS! 😀

ps. valitettavasti tämän paljastavampia kuvia en voinut vielä ennen jaksomme ulostuloa julkaista. Se miltä saattaisimme näyttää 30 ja 60 vuoden päästä selviää siis vasta huomenna… A P U A!

Kuvat: mtv

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lidl.n kanssa

Muistatte ehkä kun reilu pari viikkoa sitten kerroin teille olevani mukana Lidl.n tämän syksyn upeassa #LETSWOW -kampanjassa? Lidl siis lanseeraa ensi kuussa vaatemalliston, jonka suunnittelutyöstä on vastannut huippumalli Heidi Klum. Mallistosta löytyy trendikkäitä ja samalla tyylikkäitä vaatteita ja asusteita ihan jokaiselle kuluttajalle ja vielä erittäin kohtuulliseen hintaan. Esmara by Heidi Klum -mallisto tulee myyntiin Lidl.n myymälöihin syyskuun 18. päivä. Oletteko valmiina?

Yksi Esmara by Heidi Klum -malliston suosikkituotteistani on tämä leopardikuosinen mekko. Leokuosi on ihanan naisellinen ja tyylikkään rohkea samaan aikaan. Koska leokuosi on jo itsessään räväyttävä kuosi, tykkään pitää leopardikuosin kanssa muut vaatteet ja asusteen mahdollisimman yksinkertaisina. Musta nahkatakki ja yksinkertaiset bootsit sopivatkin mielestäni erinomaisesti juuri tämän mekon kanssa. Paksu vyö kiedottuna vyötärölle saa kantajan muodot ja vyötärön esiin paremmin antaen asukokonaisuudelle lisää mielenkiintoa sekä samalla ryhtiä!

Miten pukea leopardimekko?

Arkeen – Rennon takin, kuten esimerkiksi nahka- tai bombertakin kanssa. Jalassa jotain mukavaa ja matalaa, kuten esimerkiksi mukavat nilkkurit tai söpöt tennarit, joita molempia itse asiassa löytyy Esmara by Heidi Klum -mallistosta!

Juhlaan – Korkeiden korkojen ja juhlavien asusteiden kanssa. Kiiltonahkamusta tai erisävyiset punaiset ovat kiinnostava yhdistelmä leokuosin kanssa. Syksyn klassikkosävy viininpunainen näyttää myös erityisen hyvältä tämän kuosin kanssa!

Töihin Paksujen mustien sukkahousujen ja bleiserin kanssa. Jalassa korkokengät tai esimerkiksi sirot ballerinat. Syksyä kohti mentäessä ballerinat voi vaihtaa nilkkureihin tai saappaisiin.

Wearing:

All Saints Leather Jacket/ Esmara by HEIDI KLUM/LIDL Dress/ Gucci Belt/ Ray Ban Sunglasses/ Chanel Bag/ Zara Boots

*Esmara by HEIDI KLUM -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin ma 18.9.2017.

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

 

From left: Benetton*/ Zara/ Zara/ Zara/ Missguided*

Yksi tämän syksyn kuumimmista kuoseista on klassinen ruutukuosi. Vaikka kyseessä onkin kaiketa hyvin klassinen syyskuosi, kiinnostaa se tänä sesonkina muotikansaa erityisen paljon. Ruutukuosia näkee paljon muun muassa ulkotakeissa, bleisereissä, housuissa ja hameissa sekä myös jonkin verran asusteissa. Harmahtava ruutukuosi on klassisen tyylikäs sekä ihanan trendikäs samaan aikaan!

Miten puen ruutukuosin?

Arkena: Ruutuhame yhdessä muhkean neuleen kanssa. Värikkäät syysneuleet  sopivat hyvin yhteen neutraalin harmaan ruutukuosin kanssa. Arkena jalkaan mukavat nilkkurit tai esimerkiksi tennarit.

Töihin: Raikas valkoinen kauluspaita ruutuhameen kanssa tai kauluspaita ruudullisen kotelomekon alla. Kotelomekon kanssa sopii myös vyötärölle solmittava paksu vyö, joka on myös iso trendi tällä hetkellä.

Ulos: Ruudullinen toppi nahkahousujen ja korkeiden korkojen kanssa! Lisää juhlavuutta halutessasi asukokonaisuuteen sopivilla asusteilla ja korulla.

 

 

 

Wearing:

Zara Blazer/ Sandro Dress/ Gucci Bag/ Maje Boots

Monet ovat kyselleet erilaisten toimisto- ja työvaate asukokonaisuuksien perään viime aikoina ja teidän toiveistanne inspiroituneena olen itsekin pukeutunut enemmän perinteisiin “toimistovaatteisiin” kuten bleisereihin, kauluspaitoihin tai suoriin housuihin. Kiva, että innostuitte ehdottamastani 1 vaatekappale, 3 lookia -ideasta ja tällä hetkellä eniten kannatusta ovat saaneet bleiseri tai ihan perinteinen valkoinen kauluspaita. (Jos et tiedä mistä kyse, lue täältä!) Vielä saa mielellään laittaa ehdotuksia tulemaan ja yritän saada teille lisää työlook-inspiraatiota blogiini mahdollisimman pian!

Eilen aamulla pyörähdin Lindexin syksyn lastevaatemalliston lanseeraustilaisuudessa tällaisessa asukokonaisuudessa. Koska ulkona on jo ihan syksy, päätin kaivaa varastosta esiin rakastamani Majen ylipolvensaappaat. Kesäinen mekko saa hyvin lisää käyttöaikaa kun yhdistää sen kanssa esimerkiksi pitkät saappaat. Mekon päälle olisi voinut vielä heittää muhkean neuleen, mutta toistaiseksi pelkkä bleiseri riitti.

Täytyypä muuten vielä mainita miten superihania lastenvaatteita monilla merkeillä on juuri tänä syksynä (mm. Lindex, Newbie ja Gugguu omia suosikkeja). Mahtavaa huomata, että laadun ja mukavuuden lisäksi lastenvaatteisakin panostetaan todella paljon styleen! Niin muodikkaita juttuja meidän pikku fashionsitoille!

Photos: Hanna Väyrynen

 

 

 

Tilaa Elle

Seuraa Elleä