Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

UNELMIEN HIUSTENKUIVAAJA

18.11.2017 8 kommenttia

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä BaBylissin kanssa

Minulla on pitkät ja paksut hiukset. Ja vaikka kuinka tykkäänkin pitkästä tukastani, en tiedä oikeastaan mitään ikävämpää puuhaa kuin hiusteni pesu. Ei siksi, että hiustenpesu itsessään oli vaivalloista puuhaa vaan nimenomaan hiustenpesun jälkeinen pakollinen puuha – hiustenkuivaus! Jos en huolellisesti kuivaa hiuksiani jokaisen pesun jälkeen, lopputulos on… no sanotaan, että vähemmän viehättävä. Olinkin todella iloinen kun pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan BaBylissin uuteen Digital Sensor hiustenkuivaajaan, joka lupaa kuivata hiukset extra nopeasti ja vieläpä erittäin hellävaraisesti. BaBylissin Digital Sensor sarja sisältää digitaalisen tunnistimen, joka mukauttaa laitteen lämpötilan käyttötarkoituksen ja hiustyypin mukaan. Uuden teknologian myötä tuote kuivaa hiukset tasaisella lämpötilalla, jolloin hiuksiin ei tule vaurioita.

Vaikka olen aina ollut kiinnostunut hiustenhoidosta ja kuvitellut, että hoidan hiuksiani parhaalla mahdollisella tavalla, en ole huomioinut hiustenhoidossani hiustenkuivaajan mahdollisia haittavaikutuksia. Minulla hiustenkuivaaminen kestää todella pitkään, sillä paksun ja pitkän tukan saaminen täysin kuivaksi on pitkä prosessi. Pitkäaikainen kuivaus ylikuumentaa hiuksia helposti ja samalla vaurioittaa niitä. BaBylissin Digital Sensorilla minulla kesti kuivata hiukseni yli puolet nopeammin ja automaattisen lämmönsäätelyn vuoksi hiukseni ovat olleet kuivausten jälkeen helpommin muotoiltavissa, sillä ne eivät ole karheat ja pöyhkeät ylikuumentamisen vuoksi.

Korostaakseni BaBylissin Digital Sensor hiustenkuivaajan vaikutusta, en ole käyttänyt tämän postauksen kuvissa hiuksissani hiustenpesun jälkeen mitään hoitoaineita tai muita hiustenhoitotuotteita. Jo pelkällä hiustenkuivaajalla lopputulos on näinkin mahtava! Käytetyn hiustenkuivaajan eron siis huomaa hiuksissa merkittävästi! Tässä onkin oiva lahjaidea esimerkiksi kauneudenhoidosta kiinnostuneelle äidille, tyttärelle tai puolisolle. (BaByliss Digital Sensor hiustenkuivaajia myyvät Suomessa Gigantti-myymälät). Erinomainen laite, joka tekee hiustenkuivaamisesta jopa ihan miellyttävää puuhaa!

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Mel

  Off-topic kysymys: mistä tuon neulen olet saanut? Tosi kaunis beige sävy 🙂

  • Metti Forssell

   Kiitos! Se on Lidlin cashmere neule 🙂

 2. Jenna

  Innostuin tästä heti, kunnes klikkasin gigantin sivuille ja näin hinnan 🙁

  • Metti Forssell

   Hinta on ehkä hieman normaalia hiustenkuivaajaa korkeampi, mutta on kyllä sen arvoinen! Sen lisäksi hiustekuivaaja kestää käytössä monia vuosia 🙂

 3. Ritu

  Unelmien hiukset sulla 🙂 Täytyypä toivoa tuota kuivaajaa pukilta joululahjaksi 🙂

  • Metti Forssell

   Kiitos! Minulla on tosi paksu tukka ja hiusten kuivaaminen on ollut mulla aina tosi pitkä prosessi… Piti aina pitää taukoja, ettei tule ihan hirveä hiki heti suihkun jälkeen haha. Nyt ei onneksi enää 😀

 4. Johanna L.

  Sulla on kyllä todella upeat hiukset! (ja tähän sellainen sydänsilmäemoji :D) Tarvitsisin itsekin uuden föönin, mutta tuon hinta on ehkä hieman liian korkea omaan makuuni. Toisaalta hiustenkuivaaja kestää käytössä yleensä useamman vuoden eli siinä mielessä pieni sijoitus voisi olla paikallaan 🙂

  • Metti Forssell

   Totta! Hiustenkuivaaja kestää kyllä käyttöä erinomaisesti! Ja tämä on kyllä näiden eurojen arvoinen sijoitus 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä