Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

LOMAN VIIMEISEN AAMUN AJATUKSIA

26.11.2017 10 kommenttia

Blogiani pidempään seuranneet ehkä saattavat muistaa minun joskus kertoneen, että en ole varsinainen aamuihminen. Lasten myötä olen kyllä tottunut heräämään aikaisin, mutta ei sekään ole minusta aamuihmistä tehnyt. Olen jopa yrittänyt opetella itsestäni enemmän aamuihmistä (tästä aiheesta kirjoitin jopa postauksen, jonka voit lukea tästä), mutta kaikista yrityksistä huolimatta en ole siinä kovinkaan hyvin onnistunut. Olen saanut vitsillä (toivottavasti :D) muutamia lahjoja (mukeja, t-paitoja yms.), joiden teksteissä viitataan vahvasti siihen kuinka minusta kannattaa pysyä kaukana silloin kun ole juuri herännyt. Omasta mielestäni en ole niin paha, mutta myönnettäköön, että tarvitsen kyllä aamuisin hetken herätellä itseäni uuteen päivään. Ja olen kiitollinen niistä kaikista viidestä kerrasta kun tämä vuoden aikana on mahdollista 😀 #mommylife

Lomallamme olen kuitenkin herännyt lähes joka aamu aikaisin ja rakastan sitä. On ihanaa aloittaa päivä rauhassa kun ei ole kiire minnekään. Ja kuka nyt voisi herätä huonoilla mielin uuteen päivään kun verhot avatessaan näkee meren ja palmut? Niimpä. Mutta uskon, että osaltaan myös se rentoutuminen ja stressittömyys ovat juurikin niitä suuria tekijöitä miksi aamuisin jalka nouseekin sängystä vähän nopeammin. Ennen Espanjaan tuloamme listasin asioita, joita toivon lomaltamme. Suurimpana niistä oli viettää perheen kanssa kiireetöntä aikaa yhdessä ja rentoutua kaikin puolin. Ilokseni voin sanoa, että se totetutui <3 Huomaan myös itsessäni eron eli loma tuli todella tarpeeseen. Kaikki stressi on poissa ja nyt on ihanaa palata taas Suomeen täynnä energiaa ja intoa.

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Katjuska

  Oletteko koskaan miettineet täysin tuonne Espanjaan muuttoa? 🙂 Esim. sitten kun lapset kouluiässä tms?

  • Metti Forssell

   Kyllä se on mielessä käynyt, mutta tämä olisi meille varmaan ajankohtaisempaa vasta kaukausemmassa tulevaisuudessa. Tällä hetkellä elämämme on vahvasti Suomessa, vaikkakin uskon, että tulemme varmasti asumaan vielä jossain vaiheessa myös ulkomailla. Onko se sitten Espanja vai joku muu maa, sitä en vielä osaa sanoa 🙂 Lähitulevaisuudessa on kyllä suunnittella viettää paljon enemmän aikaa täällä Espanjassa kuin aikaisemmin. Olisi ihanaa olla aina esim. marraskuusta huhtikuuhun poissa Suomesta eli skipata talvi… mutta katsotaan 🙂 Jos ei muuta niin viimeistään eläkepäiviä viettämään haha 😀

 2. Minna

  Hei.
  Mistä olet ostanut instastoryssa vilahtaneen tummanpunaisen neuleen? ?

  • Metti Forssell

   Moikka! Se on Massimo Duttin! 🙂

   • Lisa

    Olisiko tästä antaa vielä tarkempaa tietoa? Yritin Massimo Duttin sivuilta etsiä kyseistä viininpunaista? neuletta, mutta en löytänyt 🙁 näytti aivan superhyvältä tosiaan instassa!

 3. Jenni

  Moikka! Muistatko mitä kokoa tuo edellisen postauksen Guccin laukku on? Medium vai small? Mietin tuon saman ostamista mustassa nahassa, ja tuo sinun näyttää juuri sopivan kokoiselta! 🙂

 4. Jade

  Niin kauniita kuvia, juurikin rentoutuneita, stressittömiä ja kiireettömiä. Ihanaa että lomanne oli onnistunut ja saitte viettää kiireetöntä laatuaikaa perheenne kanssa ? Tervetuloa Suomeen.

  • Metti Forssell

   Oi kiitos <3 Vaikka samalla on hieman haikeat fiilikset lähteä lomalta on myös niin ihana palata Suomeen. Arki on parasta!! <3

 5. Josefiina

  Heippa Metti! Mistä se insta storyssa näkynyt college on jossa teksti “short tempered” tms..? 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä