Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

YA NATURAE LUONNONKOSMETIIKKAA

12.10.2017 118 kommenttia

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Yliopiston Apteekin kanssa

Luonnonkosmetiikka kasvattaa osuuttaan kosmetiikkateollisuudessa jatkuvasti. Uusia luonnonkometiikka tuotteita ja tuotesarjoja tuodaan markkinoille, sillä niillä on kasvava kysyntä. Vielä reilu vuosi sitten luonnonkosmetiikka oli minulle varsin tuntematon käsite, mutta pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan yleistyessä olen itsekin perehtynyt tällaiseen kosmetiikkaan paremmin.

Kuten nimikin siihen jo vahvasti viittaa, luonnonkosmetiikka sisältää lähes 100% ainoastaan luonnollista alkuperää tai luontaisen kaltaisia raaka-aineita. Tuotteet eivät siis sisällä synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja tai muita raaka-aineita, jotka voisivat olla meidän ihollemme haitallisia. Tätä voisi ajatella esimerkiksi “olet mitä syöt”- periaatteella, että “olet myös sitä, mitä ihoosi imeytyvät”. Luonnon omat raaka-aineet kun ovat niitä kaikista ystävällisimpiä ihollemme.

Pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan Yliopiston Apteekin omaan YA naturae tuotesarjaan, johon kuuluu tuotteita kasvoille ja vartalolle. YA naturae luonnonkosmetiikka on valmistettu Suomessa ympäristöä säästäen ja mahdollisimman luonnonmukaisesti. Yhteistyön tiimoilta pääsin testaamaan tuotteita sekä nostamaan esille omia suosikkejani. Tuotesarja on erittäin laaja ja monipuolinen sekä hintalaatusuhde on käsittämättömän hyvä!

Päivä- ja Yövoide

Yksi oma suosikkini YA naturae -sarjasta oli päivä– ja yövoiteet kasvoille. Sarjasta löytyy sekä kuivalle iholle tarkoitetut kasvovoiteet kuin myös normaalille- ja sekaiholle tarkoitetut voiteet. Minulle tärkeää on, että kasvovoiteet kosteuttavat huolellisesti sekä jättävät kasvoille kevyen, pehmeän tunteen. Sheavoi, hyaluronihappo ja manteliöljy yhdessä pitävät huolen siitä, että kasvot pysyvät kosteutettuna pitkään. Aikaisemmin kokeilemani luonnonkosteusvoiteet eivät ole jostain syystä toimineen minulla vaan saaneet kirvelevän ja hieman jopa polttavan tunteen kasvoille. Nämä YA.n hellävaraiset kasvovoiteet soveltuivat kuitenkin hyvin myös minun herkälle iholleni.

Silmänympärysvoide

Lasten myötä olen alkanut käyttämään silmänympärysvoiteita säännöllisesti. Eipä ihme, sillä kun nukkuu niin vähän näkee väsymyksen ihan ensimmäiseksi silmistä. Tämä silmänympärysvoide sisältää mustaseljauutetta, joka lupaa vähentää turvotusta ja kirkastaa ihon sävyä. Itse tykkään säilyttää omaa silmänympärysvoidettani jääkaapissa, sillä aamulla viileän voiteen tehon tuntee kasvoilla nopeasti ja olo on jo saman tien virkeämpi. Goodbye väsyneet silmät ja tummat silmänaluset!

Vartalotuotteet

Vartalolle suunnattuja tuotteita YA naturae sarjasta löytyy myöskin monia ja omia suosikkejani ovat täyteläinen vartalovoide sekä hurmaavantuoksuinen kehäkukka & kookos suihkugeeli. En tykkää liian paksuista, rasvaisista tai huonosti levittyvistä vartalovoiteista, mutta samalla vaadin tuotteelta kuitenkin perusteellista kosteutusta. Tämä tuote sisältää paljon luonnon omia öljyjä, kuten oliivi-, argan- ja ruusunmarjaöljyjä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Tuote levittyy iholle helposti ja jättäen iholle hennon tuoksun sekä ihana pehmeän tunteen.

Kokonaisuutena YA naturae tuotesarja on mielestäni laadukas ja monipuolinen. Tuotteita löytyy todella laajasti eri tarkoituksiin. Tuotesarjan äärettömän hyvä hintalaatusuhde ansaitsee vielä maininnan toistamiseen. Tuotteiden hinnat liikkuvat nimittäin keskimäärin 5€-10€ välillä. Tämän viikon ajan YA-tuotesarja sekä YA naturae luonnonkosmetiikka ovat 20% alunnuksessa! Tuotteita löytyy Yliopiston Apteekeista, Ego -myymälöistä sekä verkkokaupasta.

Ilokseni saan vielä tämän postauksen yhteydessä järjestää teille iiihanan arvonnan! Arvon yhteensä kaksi kappaletta YA naturae luonnonkosmetiikkapakettia, toisen täällä blogissa ja toisen Instagramin puolella. Arvontapaketti sisältää kaikki YA naturae luonnonkosmetiikkasarjan tuotteet. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen yhteyteen mietteitäsi luonnonkosmetiikasta. Arvontaan voit osallistua sunnuntaihin 15.10.17 klo18 saakka. Kaikki tähän aikarajaan mennessä tulleet kommentit ovat mukana arvonnassa.

Onnea arvontaan!

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Niina

  Vartalovoide ja yövoide ovat mulla tuosta sarjasta käytössä, tykkään! Mielelläni ottaisin käyttöön muitakin sarjan tuotteita.

 2. -H

  Nyt raskaana ollessa tulee kiinnitettyä entistä enemmän huomiota siihen, mitä sitä ihoonsa (ja suuhunsa) laittaa, joten olisi ihana päästä hemmottelemaan itseään näillä luonnonkosmetiikkatuotteilla 🙂

 3. Saara

  Olen käyttänyt nyt vain luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa muutaman vuoden ja en vaihtaisi takaisin synteettisiin. Iho tuntuu pehmeältä ja kosteutetulta koko ajan. Kosmetiikasta en ole vielä löytynyt yhtä hyviä kuin synteettiset.

 4. Johanna

  Luonnonmukaisuus on tällä hetkellä selvä trendi mutta luonnonkosmetiikassa on myös syvempi ajatus muodin aallonharjalla ratsastamisen lisäksi. Kukapa nyt ei haluaisi iholleen mahdollisimman puhtaita tuotteita joilla on vielä oikeasti hoitava vaikutus. Lisäksi erityistä plussaa siitä että monet tuotteet vegaanisia ja eläinkokeettomia

 5. ammari

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Parabeenit yms myrkyt ovat minun kohdaltani mennyttä elämää ihan syystäkin. Tuotteet kuulostavat todella ihanilta.

 6. Eve

  On se jännä juttu miten iän karttuessa alkaa enemmän miettiä luonnonkosmetiikan tarjoamia tuotteita. Nykyään niitä on tietysti tarjolla enemmän ja niitä mainostetaan enemmän. Itseäni ne kiinnostavat ja olen halukas niitä kokeilemaan. Tällä hetkellä esim. Kokeilussa Samppoona ja hoitoaineena Rahuan tuotteet. Kiva kun myös blogeissa näistä kirjoitetaan, sitä kautta voi löytää uusia inspiroivia tuotteita. Kiitos siis vinkeistä?

 7. Miska

  Siirryin noin 5 vuotta sitten luonnonkosmetiikkaan, turvallista ja laadukasta. Ja sieltäkin löytyy ns luksusta jos sitä kaipaa. Tässä sarjassa hyvä hinta-laatusuhde. ??

 8. Mila

  Ihanaa, että markkinoille on tullut enemmän luonnonkosmetiikkaa!

 9. Oona

  Oon myös itse tykännyt todella paljon tuosta sarjasta ja itsellä on jo käytössä tuon päivävoide!

 10. Sofia

  Itse olen ajatellut myös siirtyväni luonnonkosmetiikkaan viimeaikoina. Etenkin herkkä iho meinaa ottaa nokkiin teollisista tuotteista. Tätä sarjaa pitää kokeilla, kiitos suosituksista! <3

 11. Siru

  Itse oon tosi kiinnostunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja tutustumaan paremmin, mutta toistaiseksi omat kokemukset ovat jääneet vähäisiksi. 🙂

 12. Ilona Kankaanpää

  Luonnonkosmetiikka… Hmm… puhuin kerran erään ystäväni kanssa siitä, ettei hän ole vuoteen pessyt hiuksiaan ”tavallisella” esim. lorealin tms. shamppoolla vaan vedellä huuhdellut ja käyttänyt ruokasoodaa tms. Itsekin aloin miettimään asiaa. Miksi ehdollista vapaaehtoisesti itsensä kemikaaleille, kun ympäristöstä irtoaa jo meihin niin mikromuoveja kuin muutakin roskaa, ihan jo sen tutun ja ”turvallisen” koti hanaveden kautta. Aloin tutkimaan asiaa ja päädyin lopputulokseen: maailmamme on täynnä kemikaaleja, jotka rehevoittävtä meriämme, tappavat pieniä eläimiä ja saastuttavat ilmakehää ja meitä itsejämme. Niimpä päätin tarttua tuumasta toimeen ja alkaa käyttää vain luonnonkosmetiikkaa itseni ja tämän maailman vuoksi. Ihanaa tehdä omilla valinnoilla hyvää kaikille. P.s mielestäni luonnonkosmetiikka on huippu juttu ja yhtähyvä teho kuin ns. normi tuotteissa.

  • Minna Enkenberg

   Minä olen käyttäynyt jo pitkän aikaa Lush´n vegaanisia shampoita, ja ne on todella ihania! Pesee hyvin ja tuoksuu taivaalliselta.

 13. Kepa

  Mukana arvonnassa! Oma suhtautumiseni luonnonkosmetiikkaan on ollut aika jäykkää, mutta alettuani tilata Jolieboxia on se muuttunut aina vaan myönteisemmäksi etenkin ihonhoitotuotteiden kohdalla 🙂 Kiva että on taas tullut uusi hinnoiltaan kuluttajaystävällinen merkki markkinoille.

 14. Emmi

  Tykkään luonnonkosmetiikasta koska voin huoletta levittää kasvoilleni voiteita ja nesteitä, tietäen että ne varmasti tekevät hyvää 🙂

 15. Marjut

  Mulla on jonkin verran kokemuksia, mutta lähinnä hyvin neutraaleja. Talviaikaan taistelen aina ihoni kanssa, will herkkä iho yhdistettynä talven tuomaan kuivuuteen asettaa omat haasteensa. Nyt olenkin miettinyt että pitäisi löytää jokin sarja ja vaihtaa heti kaikki puhdistus- ja kosteutustuotteet kerralla ja katsoa josko iho paranisi sillä.

 16. BIKKE

  Mahdollisimman luonnonmukaista saisi olla kun olen sytojen puolesta niin kuormitettu. Mieluusti ei hirmuisen hajustettua niin kuin bio luvil :).. Itsensä hemmottelu olisi aikas mukavaa syssyn pimeinä iltoina varsinkin kun merkki ei ole tuttu!

 17. Marika

  Itse olen tutustunut luonnonkosmetiikkaan pikkuhiljaa, koska tuntuu että ihoni reagoi vahvasti nykyään muihin tuotteisiin. Pari luonnonkosmetiikan kuorintavoidetta löytyy ja olisi kiva päästä kokeilemaan myös näitä tuotteita ja nähdä onko näissä eroa ns. Tavallisiin kosmetiikkatuotteisiin 🙂

 18. Katariina Reinikainen

  Erittäin hyvä, jos kosmetiikassakin luovutaan pikkuhiljaa myrkyllisimmistä ainesosista ja painotetaan ekologisia valintoja. 🙂

 19. Paulina

  En ole koskaan käyttänyt luonnonkosmetiikka, mutta kuultuani niiden toimivuudesta positiivisia kokemuksia kokeilisin itsekin mielelläni! 🙂 Nämä tuotteet sopisivat varmasti hyvin herkälle iholleni!

 20. Nina

  Hei Metti ja kiitos inspiroivasta blogista!

  Kokeilin alun perin luonnonkosmetiikkaa muutama vuosi sitten, kun minulle puhkesi periodalis dermatiitti, jonka epäiltiin johtuvan synteettisistä meikeistä. En kuitenkaan vaihtanut kuin muutamia tärkeimpiä meikkituotteita silloin. Nyt olen ensimmäistä kertaa raskaana (la huhtikuussa) ja olen alkanut miettiä toden teolla myös muiden tuotteiden vaihtamista. Monesti tuntuu, että luonnonkosmetiikka on jonkin verran kalliimpaa kuin tavallinen, eikä muutenkaan kaikkien tuotteiden vaihtaminen ole mahdollista kerralla. Olisi ihana saada tällainen paketti, josta voisin testata itselleni sopivat ja laittaa kiertoon jos on sellaisia, jotka eivät minulle sovi – kaikkien iho on kuitenkin niin yksilöllinen. Tällaisia mietteitä tänään. Ihanaa syksynjatkoa teidän koko perheelle!

 21. Iina

  Hyvä postaus??
  Minä viis veisasin nuorempana luonnonkosmetiikasta! Ajattelin että se on jotain huuhaata. Että kyllä sitä savea saa ojastakin? Nyt kyllä hävettää omat ajatukset! Olen käyttänyt jo jonkin aikaa Estelle&Thild sarjan sekä Madaran tuotteita. Tilasin Madaran alesta kasvoille tuotteita ja mietinkin tilauksen saapuessa että täytyy kyllä googlettaa löytyykö suomalaista luonnonkosmetiikka merkkiä. Suomalaisesta kosmetiikasta puhuttaessa mieleen tulee aina ensimmäisenä Lumene. Mutta suomalaisesta luonnonkosmetiikasta en muista aiemmin kuulleeni!
  Täytyykin käydä hakemassa ainakin tuo kookosta sisältävä suihkugeeli. Tyttäreni tykkää erityisesti kookoksen tuoksusta, mutta en ole vielä mistään löytänyt lapsille soveltuvaa kookossaippuaa. Kaikki kookokselta tuoksuvat,mitä olen löytänyt, ovat olleet aikamoisia ”parabeeni” hirvityksiä..
  Täytyy hyödyntää tuo alennus ja ostaa vaikka pari purkkia.
  Muiden hankintaan ei lompakon nyörit tässä kuussa enää taivu ?

 22. Sinna

  Käytän jonkin verran luonnonkosmetiikkaa, mutta en velä tätä sarjaa. Olisi kiva päästä kokeilemaan.

 23. Eveliina

  Mä en meikkaa ollenkaan arjessa. Hyvin vähän juhlissakin. Koen että ihoni voi parhaiten kun se saa hengittää ilman pakkelikerrosta. Kuitenkin ihonhoitoa pidän jokaiselle tärkeänä 🙂 tää hoitosarja onkin entuudestaan tuttu ja siksi kerrankin päätin arvontaan osallistua. Koen luonnonkosmetiikan ilmentävän itseäni. Etenkin näin ihonhoidon suhteen. Tää oli kiva postaus ja täällä olis innokas tuotepaketin vastaanottaja!

 24. Peppi

  Näin atoopikolle luonnonkosmetiikka on ihan must ja oonkin miettinyt, että millaisia nuo YA:n tuotteet on niin oli tosi kiva lukea niistä mielipiteitä! Olisipa tuossa YA:n sarjassa myös kasvokuorinta – perusmerkkien kuorinnat meinaa yleensä olla omalle iholle liian rajuja.

 25. Pilvi

  Tahtoisin kovasti kokeilla luonnonkosmetiikkaa! Näin opiskelijana budjetti vaan on vähän rajallinen, niin helposti tulee tartuttua markettituotteisiin.

 26. Jonsbe

  Olen pyrkinyt vaihtamaan kaiken kosmetiikan pikku hiljaa luonnonkosmetiikkaan. Pikku askelin ei ole niin suurelta tuntuva työ kerralla. Joskus toki mietityttää luonnonkosmetiikan reilusti kalliimpi hinta, alet siis hyödynnetään täällä ahkerasti.

 27. Nanni

  Kiinnostus luonnonkosmetiikkaan on noussut viime vuosien aikana. Vartalon ja hiustenhoidossa on jo jonkin verran luonnonkosmetiikkaa käytössä, mutta kasvojen ihonhoitoon en ole niitä vielä uskaltanut juurikaan tuoda kun oma ihoni reagoi uusiin tuotteisiin välillä hyvinkin voimakkaasti ja olen pelännyt vain iho-ongelmien lisääntyvän niiden myötä. Mutta tässä olisi sen kuuloinen sarja jota saattaisin itsekin uskaltautua testaamaan myös kasvojenhoidon osalta 🙂

 28. Susan

  Haluan, että ns. imeytyvät ja isoille pinnoille levitettävät tuotteet kuten vartalovoide, suihkugeeli, deodorantti ovat luonnonkosmetiikkaa. Kemikaalikuorma on valtaisa jo ravinnon osalta(tehomaatalous), sitä ei tarvitse ehdoin tahdoin lisätä kosmetiikalla. Hiusväreistä olen luopunut kokonaan, oma väri on se pukevin.

 29. Aino

  Luonnonkosmetiikan koostumus ja laatu kiinnostavat, mielelläni kokeilisin myös tätä minulle vielä uutta merkkiä! Vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta. 🙂

 30. Anna

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa kyllä suuresti. Itselläni on vain vähän kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta tätä sarjaa täytyy kokeilla! 🙂

 31. Matilda

  Olen viimeisen kahden vuoden aikana alkanut kiinnostua sekä käyttämään enemmän luonnonkosmetiikkaa. Uskon, että luonnonmukaisuus on loppujen lopuksi, no se luonnollisin vaihtoehto. Iloitsen, että nyt löytyy jo paljon eri vaihtoehtoja eri merkeiltä ja hintaluokista! Lisäksi pakkauksista ja tuotteiden tuoksuista on tullut tyylikkäämpiä vuosien aikana! Tämä on ehdottomasti paras buumi mitä kauneudenalalla on tapahtunut! Luonto on <3

 32. JohannaN

  Luonnonkosmetiikka on minulle kyllä aivan tuntematonta aluetta. Tai oikeastaan yhden Madaran puhdistusemulsion omistan, mutta en oikein osaa sanoa siitä juuta enkä jaata. Täytyy antaa uusi mahdollisuus luonnonkosmetiikalle ehkä jonkun toisen merkin kautta. 🙂

 33. Jutta Ruotsalainen

  Olin aluksi hyvin epäileväinen luonnonkosmetiikan suhteen, voiko siinä olla niin iso ero ”normaaliin”. Kun kokeilisin juuri kyseisen sarjan päivävoidetta oli pakko myöntää, että epäilykseni olivat aivan väärässä. Käytän päivävoidetta meikin alla ja ero meikin pysyvyyteen ja ihon kosteuteen ja kuntoon on huomattava!

 34. Nelli

  Luonnonkosmetiikka on eettistä❤️Ja luonnollinen kauneus kaikista kauneinta ❤️

 35. UllaM

  Luonnollisempi tuntuu aina paremmalta, joten olen mukana arvonnassa 🙂

 36. Iida Suunta

  Olen siirtynyt käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa, lähinnä sen vuoksi etten halua kehooni ylimääräisiä kemikaaleja. Luonnonkosmetiikka on sopinut iholleni ja hiuksilleni hyvin. Yritän siirtyä luonnonmukaisuuteen myös siivouksessa. Tätä merkkiä en ole vielä kokeillut, palkinto olisi ihana yllätys! <3

 37. Mariella

  Olen siirtynyt vähitellen yhä enemmän luonnonkosmetiikkaan, kun niiden laatuun voi yleensä aina luottaa ja valikoimaa riittää. Tämä sarja herättää mielenkiintoni!

 38. Jennakaroliina

  Oon aika samassa veneessä sun kanssa! Joskus about vuosi sitten tutustuin minäkin ekan kerran luonnonkosmetiikkaan ja siitä asti mulla on pyörinyt mielessä ostaa juurikin sitä parempaa ja luonnollisempaa kosmetiikkaa. Nämä tuotteet on mulle kuitenkin vielä tuntemattomampia, joten juuri siksi olisikin niitä kiva kokeilla 🙂

 39. Have an Ice Day

  Nykyään kiinnitän enemmän huomiota, mitä sitä kasvoihinsa laittaa ja mitä sitä kautta imeytyy. Olen muutamia luonnokosmetiikka sarjoja kokeillutkin ja aivan yhtä tehokkaita kuin ns. merkkituotteet.

 40. Lilli

  Kiinnostaisi kokeilla. sekaiho kasvoissa, erittäin kuiva iho vartalossa ja päänahassa. Ei vain saa aikaiseksi uusia koko kosmetiikka-arsenaalia kerrallaan 🙂

 41. Sanna

  Vuoden verran olen käyttänyt ihon hoidossa pelkästään luonnonkosmetiikkaa enkä vaihtaisi enää takaisin synteettisiin tuotteisiin. Atooppinen ja herkkä ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin.

 42. Riitta

  Olen kiinnostunut kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa ja tutustumaan paremmin, mutta kokemukseni ovat vielä vähäisiä.
  Vielä en ole itselleni sopivaa sarjaa löytänyt.

 43. Pauliina

  Luonnonkosmetiikka on ehdottomasti oma ykkösvalinta, sillä kemikaaleja saa tahtomattaankin ympäristöstä ihan liikaa. Ihana arvonta 🙂

 44. Heli

  Ihana asia, kiitos paljon postauksesta! Mahtava juttu, että löytyy luonnonkosmetiikkaa edullisin hinnoin ja myös pienissä pakkauksissa, että voi kokeilla miten tuote toimii ja vasta sitten ostaa isomman koon. Pidän luonnonmukaisuudesta ja aidoista asioista. Kyllä Iso-Äiti jo tiesi mihin kaikkeen luonnon antimia voi käyttää. Ilman postaustasi olisi jäänyt nämä minulta huomaamatta!

 45. Outi

  Luonnonkosmetiikasta käytössä alumiinittomat deodorantit. Mielelläni kokeilen muitakin tuotteita.

 46. Suviva

  En ole koskaan kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta haluaisin kyllä testata ja nyt siihen olisikin oiva mahdollisuus. ☺

 47. Annikki

  Mua on aina kiinnostanut kokeilla luonnonkosmetiikkaa, mutta en osaa sanoa miksi se vain venyy ja venyy. Kiva kuulla tällaisesta uudesta ja edullisesta tuotesarjasta! Toivottavasti arpaonni suosii, pääsisi nimittäin kerralla luonnonkosmetiikan makuun 😀

 48. Siiri

  On kyllä mukava että luonnonkosmetiikasta on kokoajan enemmän puhetta! Luonnollisuus on niin hyväksi herkälle suomalaiselle iholleni 🙂

 49. Lau

  Oi kiva arvonta, noita tuotteita olenkin miettinyt kokeilevani! Olen jo kaksi vuotta käyttänyt pelkästään luonnonkosmetiikkaa enkä siitä enää luovu. Ehdottomasti mukana arvonnassa :)!

 50. Micaela

  Moi,

  Haluaisin todella päästä testaamaan näitä tuotteita. Itselläni on todella herkkä iho useiden allergioiden takia, joten nämä voisivat sopia minulle hyvin. <3

 51. Lotta Ekholm

  Luonnonkosmetiikan fani haluaisi ehdottomasti tutustua tähän tuoteperheeseen!

 52. Jiihaa

  Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan muutaman vuoden sisällä lasten saannin myötä. Itselle kivempi lasten ollessa sylissä ja antamassa pusuja, ettei kasvoissa ole “myrkkyjä” eikä tarvitse miettiä saako lapsi voidetta tai meikkiä suuhunsa ja käsiin.

 53. Tanja

  Yhdistän luonnonkosmetiikan eettisyyteen ja ekologisuuteen. Markkinoille tulee koko ajan uusia luonnonkosmetiikka tuotemerkkejä. Haluaisin totta kai kokeilla niitä kaikkia!

 54. Maarit

  Siirryin raskaana ollessani täysin luonnonkosmetiikan käyttäjäksi. Kookosöljy oli silloin se mikä pelasti monesta pulasta. Sillä sai poistettua meikit, toimi kasvojen kosteuttajana, kasvavan raskausmahan ihon hoitajana, hoitona hiuksiin, …, onneksi nykyään valikoimat luonnonkosmetiikassa on hurjan hyvät.
  Silti tänäkin päivänä pidän yhtä kookosöljypurkkia myös kylppärissä 🙂

 55. Ulpu

  Kiitos vinkistä! En ole koskaan vielä kokeillut luonnonmukaista kosmetikkaa, oikeastaan vasta juuri hiljattain herännyt tähän ajatukseen. Kuormitamme itseämme valtavalla määrällä kemikaaleja ja haluaisin vähentää sitä omalla kohdallani. En vain oikein ole tiennyt mistä ”aloittaa”, mutta kirjoituksesi perusteella nyt tiedän mitä voisin kokeilla. Mielenkiintoista nähdä miten ihoni reagoi! Hienoa että nostit tämänkin asian esille ?

 56. SatuJi

  Luonnonkosmetiikka on vielä itselleni vieraampaa. Tämä olisikin huikea mahdollisuus päästä kokeilemaan sitä! 🙂

 57. Milja

  Olen noin vuoden ajan käyttänyt pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Ihoni on erittäin kuiva mutta olen onnekseni löytänyt sopivat tuotteet kasvoilleni. Minulla oli akne johon ei tehonnut kuukausien antibioottikuuri,kun vaihdoin luonnonkosmetiikkaan tuloksia alkoi näkyä nopeasti. Suosittelen kaikille luonnonkosmetiikkaa 🙂

 58. Findianlife

  Luonnonkosmetiikkaa on niin paljon saatavilla että on jo vaikea valita se sarja mikä itselle sopisi parhaiten. Mutta tämä sarja kuulostaa ihanalta kotimaisuudenkin ansiosta.

 59. ValMa

  Mielelläni kokeilisin tätä luonnonkosmetiikkaa, etenkin jos se sopii myös herkälle iholle. Omia kokeiluja ovat rajoittaneet juuri epävarmuus siitä että luonnonkosmetiikka ärsyttävää jo entuudestaan herkkää kasvojen ihoa. Hienoa että tämä sarja löytyy myös apteekista mistä ostan muutenkin ihonhoitotuotteita.

 60. Ava

  Luonnonkosmetiikka on mulle vielä ihan vieras käsite joten olisi mukava päästä tutustumaan siihen paremmin. Eli mukana arvonnassa 🙂

 61. Satu

  Luonnonkosmetiikka on aina kiinnostanut, mutta jostain syystä jäänyt kuitenkin kokeilematta. Mahtavaa, että tuotteita on enemmän tarjolla ja että asia on niin sanotusti tapetilla. 🙂

 62. Iisa

  Sarjan suihkugeeli ja vartalovoide on ollut säännöllisesti käytössä ja tykkään kovasti! Olisi kiva testata myös muita tuotteita.

 63. Roosa

  Luonnonkosmetiikka ei ole minulle kovin tuttua yksittäisiä tuotteita lukuunottamatta, mielelläni ottaisin kokeiluun! Olen ajatellut siirtyä enemmän luonnonkosmetiikan käyttöön eettisistä syistä.

 64. Merope

  Ostan mielelläni luonnonkosmetiikkaa jos hinta-laatusuhde on kunnossa. YA Naturae on kiinnostanut jo pidempään, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi testata.

 65. Marjaana

  Käytän jojoba ja kookosöljyä vartalolle ja kasvoille. Hiuksille arganöljyä. Tämä sarja olisi ihana lisä luonnonkosmetiikan ystävälle 🙂

 66. Marianne

  Itsekin yritän siirtyä entistä enemmän luonnonkosmetiikan käyttöön.
  Kiitos huippu vinkeistä 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

 67. Minna Enkenberg

  Olen todella kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, tietoisuus lisäaineista on todellakin herättänyt. Kärsin vielä 50-vuotiaanakin rasvoittuvasta ihosta ja kasvoille etsin nyt tuskaisena näitä luonnollisia vaihtoehtoja, tähän mennessä kokeiluun päässeet eivät ole olleet kovin hyviä pitämään kasvojen ihoa mattapintaisena, eikä öljyyntyminen valitettavasti näytä nyt trendikkäänä “hehkuna” – vaan rasvaisuutena 🙁 Mutta jossain se oikea tuote odottaa…

 68. truonako

  Mulla kiinnostus luonnonkosmetiikkaan tuli vegaaniuden myötä. Edelleen lähes kaikki kaupassa myytävät kosmetiikat on testattu eläimillä, joten en halua sellaisia käyttää. Luonnonkosmetiikkaa ei taas testata eläimillä, joten päädyin luonnonkosmetiikan pariin. Lisäksi kotonani havittelen kemikaaliton koti -tilaa, joten luonnonkosmetiikka oli oiva jatko tässä projektissa.

 69. Sara

  Mukana arvonnassa! Luonnonkosmetiikka kiinnostaa.

 70. juppe

  Ihanaa!

 71. Ansku

  Ihana arvonta! Tuotteet kuulostavat todella mahtavilta uutuuksilta hinta-laatusuhteensa ansiosta, täytyykin poiketa apteekin kautta hypistelemässä tuotteita.

 72. Jenni

  Oi ihana arvonta! Käytän ainoastaan luonnonkosmetiikkaa ja kokeilen ilolla uusia merkkejä. 🙂

 73. Loujii

  Olen ottanut luonnonkosmetiikan osaksi ihonhoitoruttineita tutustuttuani Mossan tuotteisiin. Nämä YA:n tuotteet houkuttelevat myös, pakkauksetkin ovat kauniita.

 74. K

  Olen asteittain siirtynyt enemmän luonnonkosmetiikan puolelle. Blogiasi tulee luettua aina silloin tällöin. Kirjoitat ajankohtaisista aiheista, tyylikkäästi. 🙂 Mukavaa alkanutta syksyä!

 75. S

  Olen kuullut paljon kehuja luonnonkosmetiikasta mutta jotenkin en ole vain saanut hankittua niitä itselleni kokeiluun. Olen siis mukana arvonnassa! 🙂

 76. Aino

  En oleoo aikaisemmin kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta tämä arvonta olisi hyvä tapa päästä kokeilemaan!

 77. J

  Ko. sarjan yövoidetta kokeillut ja tykkäsin kovasti! 🙂

 78. NannaEA

  Luonnonkosmetiikka on alkanut kiinnostaa myös minua. Tällä hetkellä käytän silmänympärysvoidetta joka on luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettu, mutta täytyy tutkia myös muita voiteita ja puhdistusaineita. Kiva arvonta!

 79. Annie

  Aivan mahtavaa olisi päästä testailemaan noita tuotteita,omat luonnonkosmetiikkasuosikit löytyvät toistaiseksi Madaran valikoimista

 80. Eeva

  Viime kuukausien aikana olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Tämä sarja on vielä testaamatta, joten mielellään mukana!

 81. Pia Hassinen

  Aivan ihana postaus! Olen itse siirtynyt enemmän ja enemmän luonnonmukaisuuteen, joten tämä sarja kiinnostaa kovasti. Eritoten kasvovoide (päivä-), sopisiko minun herkälle iholle, joka käyttäytyy talven tullen ihan omiaan.

 82. Rea

  Olisi kiva päästä kokeilemaan minulle uutta luonnonkosmetiikkaa.

 83. Niina

  Vahvat hajusteet ärsyttää ja saa pään kipeäksi ja siksi lunnonkosmetiikka on hyvä vaihtoehto.

 84. Eriannara

  Aivan liian vähän tulee satsattua ihon hyvinvointiin. Olisin ikionnellinen jos pääsisin testaamaan tuota YA Naturae luonnonkosmetiikkaa, josta ei vielä kokemusta ole.

 85. Linda

  Tiedän teoriatasolla paljon luonnonkosmetiikasta ja vaiheittain olen täysin sen käyttöön siirtymässä. En siis osta uusia tuotteita muuten kuin luonnonkosmetiikkana. Minulle ihoni hyvinvointi on tärkeää varsinkin kun olen kokenut, millainen ihoni on huonovointisena kun olen hoitanut sitä väärin. Kiva arvonta ja mukava kun luonnonkosmetiikkaa tuodaan yhä enemmän esille!

 86. Tiina

  Kiitos tästä postauksesta! Matkani luonnonkosmetiikan pariin alkoi pari vuotta sitten ja purkki kerrallaan matka on jatkunut. Paluuta entiseen ei enää ole. Olen iloinen, että markkinoille on tullut myös YA:n kaltaisia edullisia vaihtoehtoja. Mielelläni kokeilisin tätäkin sarjaa joten mukana arvonnassa 🙂

 87. Emilia

  Itse olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo muutaman vuoden. Onneksi markkinoilla on nykyään paljon enemmän vaihtoehtoja luonnonkosmetiikasta. Ihoni on myöskin ollut paljon parempi, kun siirryin luonnonkosmetiikkaan.

 88. Kaisa

  Kärsin atooppisesta ihosta sekä lukuisista allergioista, joten olisi kiva päästä kokeilemaan uutta sarjaa luonnonkosmetiikan saralta.

 89. T

  Luonnonkosmetiikka on hyväksi iholle mutta myös ympäristölle <3

 90. Maisa

  Olen viimeiset pari vuotta käyttänyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaa. YA:n tuotteita en ole vielä testannut, mutta paljon hyviä kokemuksia kuullut!

 91. Noora

  En ole koskaan kokeillut vielä luonnonkosmetiikkaa mutta olisin todella kiinnostunut kokeilemaan 🙂

 92. Minna

  Uusi tuttavuus luonnonkosmetiikan maailmassa! ?

 93. ak

  Luonnonkosmetiikka on hyväks iholle ja ympäristölle. Ja usein tuntuu, että vaikka valitsis edullisemman luonnonkosmetiikan tuotteen ni jo siinä on paljon hyviä ja ravitsevia aineita verrattuna “normi” kosmetiikkaan.

 94. Sannah

  Käytän iholleni ainoastaan luonnonkosmetiikkaa joten tämä paketti olisi kyllä huippu!

 95. Tuuli

  Käytän nykyään pääasiassa luonnonkosmetiikkaa, kaikkia hyviä korvaavia tuotteita entisten suosikkien tilalle en ole vielä löytänyt. Tämä paketti olisi erittäin tervetullut syksyn piristys 🙂

 96. Päivi

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. En ole aiemmin testannut tätä sarjaa, jos nyt onnistaisi arvonnan kautta.

 97. Petra

  Mulla on aina ollut vähän hankala iho ja olen jo monen vuoden ajan yrittänyt etsiä omalle iholle sopivia tuotteita ja erityisesti meikkejä. Tuntuu, että kokeilinpa mitä tahansa, aina menee ihan metsään. Nyt kun olen raskaana ajattelinkin seuraavaksi kokeilla ja toivottavasti kokonaan siirtyä luonnonkosmetiikkaan. Harmi vaan, että ovat kuitenkin vähän kalliimpia kuin ns. normituotteet, joten ei ihan kaikkea raski itse kotiin ostaa ja kokeilla.

 98. Fanny

  Täytyy myöntää, että käytän aika vähän luonnonkosmetiikkaa / en tunne alaa kovin hyvin. Olisi kuitenkin kiva päästä kokeilemaan, mitä kaikki hypettää ?

 99. Suvis

  Pyrin käyttämään lähes pelkästään luonnonkosmetiikkaa, mutta tähän sarjaan en ole päässyt vielä tutustumaan! 🙂

 100. Sari

  Olen siirtynyt pääasiassa luonnonkosmetiikkaan. Tätä sarjaa en ole vielä kokeillut.

 101. Nanna

  Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita!

 102. Eoifa

  Luonnonkosmetiikka kiinnostaa todella paljon! Olenkin jo löytänyt hyviä tuttavuuksia hiusten ja naaman puhdistukseen. Tämä merkki on itselleni uusi ja mielelläni kokeilisin.

 103. anna s.

  Käytän sekä luonnonkosmetiikkaa ja muuta kosmetiikkaa. Yleensä tarjousten mukaan 🙂

 104. Tiina Särkiniemi

  Luonnonkosmetiikka on todennäköisesti eettisempää, joten siksi suosin sitä. Myös luonnolliset raaka-aineet tekevät iholle hyvää.
  Opiskelijana joudun kuitenkin välillä ostamaan myös muita tuotteita taloudellisista syistä, vaikka luonnonkosmetiikkaa rakastankin. Haluaisin kokeilla tätä sarjaa!

 105. Sandra

  En ole aikaisemmin luonnonkosmetiikkaa käyttänyt! Olisi kiva kokeilla:)

 106. SatuJii

  Mukana arvonnassa ? olen pyrkinyt suosimaan viime vuosina luonnonkosmetiikkaa, koska haluan kuormittaa mahdollisimman vähän elimistöäni sisäilmasairastumisen myötä. Oluiden huippua päästä testaamaan YA naturaen tuotteita ❤️

 107. Krista

  En taida käyttää nyt juuri mitään luonnonkosmetiikkaa. Joskus olen käyttänyt yhden vartalovoiteen, jonka sain lahjaksi. Mia Höytö – tuotteiden esittelijä kertoi kerran I Love Me -messuilla, ettei luonnonkosmetiikka voi koskaan olla yhtä tehokasta kuin synteettinen kosmetiikka. Pidän siitä että käyttämäni tuotteet ovat nimenomaan tehokkaita.

 108. Johanna

  Olen myös itse tykännyt YA luonnonmukaisista kasvotuotteista ja sopivat hyvin minun sekaiholle .

 109. hilda hissu

  Monesti näitä tuotteita olen katsonut, mutta en ole vielä ostanut 🙂 Luonnonkosmetiikka on minulle luksusta 🙂

 110. Hanna

  En ole kokeillut luonnonkosmetiikkaa, mutta kiinnostaisi

 111. Johanna

  Olen vuosikausia käyttänyt luonnollisia aineita ihoni ja hiusteni puhdistuksessa. Kananmunaa hiustenpesuun ja kahvinpuruilla kuorinta…yms. En siis yleensä käytä kaupasta saatavia purnukoita vaan valmistan itse.
  Joten, voitteko kuvitella sitä ihanuutta kun joskus hemmottelee itseään ja käyttää valmiita tuotteita:)
  Ripsiväri ja roll on ovat vielä eysinnässä. En ole vielä löytä.yt hyvää. Nyt kokeilussa Bohon ripsari. Saa nähdä kuinka käy 🙂

 112. Jossu

  Aiemmin olin skeptinen luonnonkosmetiikkaa kohtaan- BodyShopin ihania vartalotuotteita lukuunottamatta – mutta kuluneena vuotena olen “löytänyt” ne omasta kaapistani esim deodorantin ja ihovoiteet. Ajatus lähti siitä, että aloin miettiä miten suurelle määrälle kemikaaleja sitä kehonsa altistaa pelkän kosmetiikan kautta.

 113. Sini

  Muutamia luonnonkosmetiikan tuotteita on käytössä, mutta mielelläni käyttäisin luonnonkosmetiikkaa enemmänkin. 🙂

 114. katerina

  Olisi ihana päästä tutustumaan ja testaamaan minulle aika tuntematonta luonnonkosmetiikkaa.

 115. Mirja

  Ihoni on niin herkkä ettei läheskään kaikki tuotteet sovi. Luonnonkosmetiikassaa olisi kiva kokeilla. Sitä jumittuu tiettyihin turvallisiin tuotteisiin eikä taloudellisesti ole viisasta ”tehdä kokeiluja”. Voitto mahdollistasi kokeilun 🙂

 116. nellis

  Luonnonkosmetiikka on minulla vasta tutustumisen asteella. Ilolla ja uteliaisuudella mukaan arvontaan.

 117. B

  Luonnonkosmetiikka aika uusi tuttavuus mulle, mutta mielelläni kokeilisin 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

Tilaa Elle

Seuraa Elleä

[ap_instagram_slider]