Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

TEHDÄÄNKÖ YHTEISTYÖTÄ?

31.10.2017 2 kommenttia

 

Heeey kaikki valokuvaajat, valokuvaajaksi-aikovat ja valokuvausta harrastavat! Kirjoitin parisen viikkoa sitten postauksen siitä, kuinka ajoittain kamppailen lisääntyvien töiden ja lapsiperheen arjen välimaastoossa. Bloggaaminen työnä mahdollistaa minulle sen, että pystyn tehdä töitä samalla kuin pieni poikamme on kotona kanssani. Olen superkiitollinen tästä tilanteesta, vaikkakin välillä hakkaan päätäni seinään kun muutamat tunnit siellä täällä eivät yksinkertaisesti millään riitä töideni tekemiseen. Bloggaminen vaatii paljon, sillä uutta materiaalia on tuotettava lähes päivittäin.

Siitä päästäänkin varsinaiseen aiheeseen, eli siihen, että etsin itselleni uutta/uusia valokuvaajia. Haluan ehdottomasti jatkaa myös samojen valokuvaajien kanssa, joiden kanssa olen työskennelleet tähänkin asti, mutta sen lisäksi olisi mahtavaa tehdä töitä myös uusien ihmisten kanssa. Viime aikoina olen huomannut, että lisääntyvät työt yhdistettynä omiin henkilökohtaisiin kiireisiin ovat ajaneet minut todella ikäviin pattitilanteisiin kuvien kanssa. Yhä useammin myöskin esimerkiksi yhteistyöt toteutetaan todella nopealla aikataululla, joka aiheuttaa haasteita varsinkin kuvaamisen kannalta. Sen vuoksi haluaisinkin yrittää vähentää omaa (lisääntyvää) stressiäni  ja löytää “kuvaajien joukkoon” 1-2 ihmistä lisää, joiden kanssa tehdä yhteistyötä!

Wearing:
Zara Blazer
H&M Turtleneck
Mango Pants
Chloé Bag
Mango Boots

Jos sinua siis yhtään kiinnostaa valokuvaus (lähinnä muoti-, streetstyle- ja kauneuskuvaus) laitathan rohkeasti viestiä minulle! Saat myös ehdottomasti vinkata tästä ystävällesi, mikäli tuttavapiirissäsi olisi joku osuva tyyppi tähän hommaan 🙂 Olisi mahtavaa päästä työskentelemään uusien kivojen kanssa. Ymmärrän hyvin mikäli ette halua postauksen kommenttikenttään julkisesti kommentoida ja minulle saakin mielellään laittaa viestiä asian tiimoilta sähköpostiini: metti.forssell@hotmail.com

<3

Pics: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

 

 

 

  1. Nea

    Voi kunpa asuisin lähempänä, tää olis niin kiva juttu! Toivottavasti löytyy sopivat tyypit! 🙂

    • Metti Forssell

      Kiitos Nea! <3 Olen saanut valtavasti viestejä (jee), joten eiköhän tämä "kuvauspulma" ole pian ratkaistu 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä