Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PIENIÄ JA ISOJA HETKEN ILOJA

30.10.2017 6 kommenttia

 

Iloista uutta viikkoa kaikille! Tähän viikon alkuun halusin tehdä positiivisuutta herättävän postauksen (päätin tehdä näin kun katsoin aamulla ulos ikkunasta ja alkoi kiukuttaa). Siksipä aloin miettimään mitkä asiat, pienet tai isot, saavat minut iloiseksi juuri tällä hetkellä! Kun aloin kirjoittamaan asioita ylös huomasin, että listasta tulikin yllättävän pitkä. Listan läpikäytyäni huomasin, että mieli olikin jo muuttunut iloisemmaksi ja fokus vaihtunut hyytävästä tuulimyrskystä ja kiukutuksesta positiivisempiin asioihin!

Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi tällä viikolla? Minulle ne ovat muun muassa nämä asiat:

* Sain vastattua kaikkiin loppuviikkona tulleisiin e-maileihin. Nyt inboxini on (ainakin hetken) tyhjä.

* Sain hoidettua tekemättömiä paperihommia, joita aina pitkitän viime tippaan. Ai että kun tuntuu hyvältä saada hoidettua pitkään “to-do”-listalla olevia (tylsempiä) juttuja.

* Rauhallinen aamupäivä, sillä Lucas nukkui megapitkät päiväunet tänään. Taisi pikkuinen olla hieman väsynyt eilisistä Halloween-juhlista!

* Nurkan takana häämöttävä loma. Kyllä, L O M A! Niin ihanaa! Olen odottanut lomaamme jo niin pitkään, että vasta tänään havahduin ajatukseen, että tämän viikon lopussahan me jo lähdetään. Oujee.

* Jos sää alkaa vähänkin ärsyttämään (tai siis mitä JOS, KUN se ärsyttää) niin ajattelen jo ensi viikon lämpötiloja, aurinkoa ja uima-altaita.

* Fiilistelen sisustusta tällä hetkellä. Haluaisin tosi kovasti sisustaa ja ostoslistalla on jo vaikka ja mitä. Kovasti himmottaisi hankkia kotiin esimerkiksi tumma samettisohva! Mutta tuskin on kovin käytännöllinen lasten kanssa.. Kokemuksia? Toisaalta onko mikään kaunis asia/esine käytännöllinen lasten kanssa, haha 😀

* Saan energiaa ja iloa hyvästä musiikista! Olen vihdoin ja viimein saanut hankittua langattoman kaiuttimen keittiöön ja rakastan laittaa heti aamutuimaan Spotifysta lempibiisini soimaan. Koko perhe tykkää!

* Kynttilät – RAKASTAN! Tykkään sytyttää aamulla keittiöön muutamia kynttilöitä heti kun herään. On ihanaa kun voi pitää huoneen muuten pimeänä ja herätä uuteen päivään rauhallisesti kauniissa kynttilänvalossa. Tykkään myös sytyttää makuuhuoneeseen muutamia kynttilöitä ja makoilla sängyssä ennen nukkumaanmenoa. Niin rentouttavaa. Kokeilkaa!

Wearing:
Soft Goat Sweater
Zara Skirt
Club Monaco Earrings
Gucci Bag
Maje Boots
Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. JohannaN

  Pitäisi itsekin muistaa kirjoittaa positiivisia asioita ylös, kun kiukuttaa. Huomaa heti, että “olotila” paranee! 🙂
  Oi vitsit, kun pääsisi itsekin lomalle. Vaikka se kunnon, luminen talvi ei olekaan vielä tullut, mutta kylmyys ja pimeys alkaa jo tympimään. 😀 Ihanaa lomaa teille jo nyt.

  • Metti Forssell

   Totta, pienellä jutulla kiukusta eroon! Ja mulla on ihan sama kuin sulla, että kylmyys ja varsinkin tuo pimeys on niitä kurjimpia! :/

 2. Anna

  Mihin lähdette lomalle?

  • Metti Forssell

   Menemme asunnollemme Espanjaan 🙂 Helppo pienten lasten kanssa tässä vaiheessa, vaikkei siellä mikään hirveän lämmin enää olekaan… Tammikuussa ajattelimme suunnata sitten jonnekin kaukokohteeseen lomalle ns. “varmaan aurinkoon” 🙂

 3. Marianne

  Ihana ja inspiroiva postaus 🙂
  Aika ajoin on hyvä pysähtyä pohtimaan asioita, niin pieniä yksinkertaisia kuin suuria jotka tuovat iloa jokapäiväiseen elämään <3
  Itse pidän yllä niin sanotun "gratitude listan" kirjoittamista 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  • Metti Forssell

   Se kannattaa aina aika ajoin. Tulee väkisinkin hyvä mieli 🙂 <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä