Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PARHAAT KENGÄT SYKSYYN

29.10.2017 2 kommenttia

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Timberlandin kanssa

Olen vannoutunut korkokenkien käyttäjä. Rakastan korkokenkien tuomaa naisellista ryhtiä ja tyylikkyyttä pukeutumiseen. Lasten myötä olen kuitenkin hyvin nopeasti huomannut etteivät korkokengät ole ne ihanteellisimmat jalkaan tuplarattaita työntäessä. Olen tietoisesti alkanut hankkimaan itselleni kenkiä, jotka olisivat matalapohjaisia ja erityisesti mukavia jalassa. Koska lasten kanssa kaupunkien kadut voivat vaihtua nopeastikin leikkipuiston hiekkalaatikoihin, vaadin kengiltä myös laadukkuutta, kestoa ja monikäyttöisyyttä.

Timberlandin klassinen ja ajaton design yhdistettynä laatuun on yhdistelmä, jota olen suosinut jo monet vuodet. Timberlandin kenkiä olen käyttänyt pääsääntöisesti vapaa-ajalla ja nimenomaan ulkoillessa kun haluan laittaa päälleni mukavat kengät, jotka lämmittävät ja kestävät säässä kuin säässä. Nyt ilokseni pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan ja testaamaan Timberlandin uusia Courmayeur Valley Chelsea kenkiä, jotka ihastuttavat tyylikkyydellään. Tässä ihanat kengät, jotka sopivat ulkoilun lisäksi paremmin myös kaupunkikäyttöön. Kengät, jotka voi pukea niin lounastreffeille ravintolaan kuin myös lasten kanssa leikkipuistoon. Täydellistä! Timberlandin Courmayeur Valley Chelsea kengät ovat erittäin mukavat jalassa, sillä kenkä on suunniteltu todella kevyeksi. Tämä on erittäin iso plussa, sillä monet ulkoilukengät ovat lähtökohtaisesti jo aika raskaat. Kenkien sisävuoresta löytyy vielä miellyttävä villa/puuvilla neulos, joka lisää käyttömukavuutta. Kengistä löytyy neljä ihastuttavaa väriä; harmaa, musta, klassinen Timberlandin kullanruskea, sekä päälläni näkyvä sammaleen vihreä! Itse ihastuin erityisesti vihreään sävyyn, joka sopii mielestäni todella kauniisti murrettujen syyssävyjen kanssa ja on kivaa vaihtelua ainaisten mustien kenkien rinnalle.

Wearing:
Sand Knit
Acne Jeans
Gucci Bag
Ray Ban Sunglasses
Timberland Shoes

Uskon vahvasti, että nämä bootsit tulevat olemaan yhdet käytetyimmistä kenkäpareistani seuraavan puolen vuoden ajan! Kuten vaatteilta, vaadin kengiltäkin monikäyttöisyyttä ja nämä Timberlandit sitä todella tarjoavat. Mikäli sinullakin on kenkäkaapissasi tyylikkään ajattomien ulkoilukenkien kokoinen aukko, suosittelen lämpimästi kurkkaamaan Timberlandin valikoiman heidän uudessa Forumin liikkeessä!

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

 

  1. anna

    Saako noita kenkiä minkä värisinä?

    • Metti Forssell

      Kenkiä löytyy värit musta, harmaa, ruskea (Timberkandin klassinen kullanruskea sävy) sekä tämä päälläni näkyvä vihreä! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä