Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

MY OUTFIT FROM NYC

11.09.2017 5 kommenttia

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Zara Blazer
Samsoe & Samsoe Dress
Gucci Belt
Ray Ban Sunglasses
Sfera Earrings
Gucci Bag
Zara Boots

 

Nyt on New Yorkista palattu takaisin koti-Suomeen! Olipas ihana ja työntäyteinen reissu. Kolmen päivän minireissu aikaeroineen tuntuu kyllä hieman kropassa ja sitäkin enemmän virkeystasossa. Jetlag nimittäin painaa päälle, mutta eiköhän se tästä viikon mittaan ala helpottamaan. Saavuin eilen aamulla kotiin ja luonnollisesti päivä vierähti täysin perheen kanssa. Lapset olivat niin suloisia kun tulin kotiin, en kestä <3

New York oli kaikinpuolin huikea ja kaipuu takaisin on jo kova! Päällimmäisenä mielessä hulppeat kattoterassit ja rakennukset, uskomattomat näkymät, vilisevät kadut, keltaiset taksit ja ystävälliset ihmiset. Olisi mahtavaa, jos ensi kerralla pystyisi järjestämään menot niin, että saisi töiden lisäksi järjetettyä hieman aikaa myös kaupungilla kiertelemiseen ja muihin huveihin! Nycissä on niin paljon nähtävää ja koettavaa, että ei sitä ihan muutamissa päivissä käydä läpi! 😀 Sain ig-storyn puolella paljon kyselyitä hotelleista, ravintoloista yms. muista vinkeistä liittyen Nyciin. Tosiaan reissumme oli todella työntäyteinen emmekä sen vuoksi kerenneet paljon muuta tehdä, mutta silti minulla tarttui muutamia hyviä vinkkejä varastoon Nycin reissua varten. Voisin kirjoittaa niistä oman postauksen jos kiinnostaa! Laittakaa ihmeessä myös kysymyksiä kommenttiboxiin jos tulee jotain mieleen, niin vastaan mieellään 🙂

Iloista uutta viikkoa kaikille!

Photos: Hanna Väyrynen/ edit by me

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Vmmm

  Ihana, ihana, ihana asu!

  • Metti Forssell

   Kiitos kiitos kiitos <3<3<3

 2. Viivi

  Upea asu! Nyc on kyllä ehdottomasti yksi lempikaupungeistani. Postaus Nycin hotelleista ja rafloista etc olisi hyödyllinen! 🙂

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon! Tämä on munkin lemppareista vähään aikaan 🙂 Ja Nyci <3 Love it! Kaipuu takaisin on jo kova!

 3. Linduli

  Hei Metti! Ajattelin kysyä, että minkä malliset nuo sinun Raybanin aurinkolasit ovat? Aivan ihanat 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä