Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

GUCCI VYÖ KÄYTÖSSÄ

22.09.2017 2 kommenttia

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Zara Blazer
Neo Noir/Dots Dress
Gucci Belt
Club Monaco Earrings
Chanel Bag
Maje Boots

 

Edellisessä postauksessa esittelin teille uuden asusteostokseni ja nyt pääsette heti näkemään tämän punaisen ihanuuden käytössä. Kuten kerrottu, takkien ja bleiserin päälle kiedottu vyö on paitsi hetken kuuma trendi, antaa se myös asukokonaisuuteen erityistä ilmettä. Vyöt saavat olla ohuita, paksuja, koristeellisia, yksinkertaisia tai jotain siltä väliltä. Pääasia on, että vyö kiedotaan nyt rohkeasti vyötärölle! Esimerkiksi ihan tavallinen musta bleiseri muuntautuu mahtavan erilaiseksi kun siihen päälle kietoo vyön.

Punainen väri sopii mielestäni kauniisti harmahtavan ruutujakun pariksi. Värikkäät asusteet saavat tummat ja harmaat asukokonaisuudet loistamaan ihan eri tavalla! Koska vaatekaappini on pääsääntöisesti hyvin musta-harmaa-valko voittoista, olen haalinut värikkäämpiä asusteita vaatekaappiini lisääntyvässä määrin näitä “tylsempiä” värejä korostamaan. (Muistatteko esimerkiksi tämän ostoksen kesältä?) Jotta asukokonaisuus ei olisi vähääkään tylsä, päätin vielä heittää joukkoon mukaan pallokuosisen mekon. Kuitenkin kaiken tuon ruudun, pallon ja värien keskellä asukokonaisuus pysyy mielestäni mukavan harmoonisena ja yhtenäisenä, mutta kuitenkin hauskan leikkisänä. Mitä mieltä te olette?

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 1. Marianne

  Mieletön asu! 🙂 <3
  10/10
  xx
  http://mariannelle.com

  • Metti Forssell

   Kiitos ihana <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä