Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

AUTUMN LOOK

24.08.2017 1 kommentti

 

Wearing:

Zara Blazer/ Sandro Dress/ Gucci Bag/ Maje Boots

Monet ovat kyselleet erilaisten toimisto- ja työvaate asukokonaisuuksien perään viime aikoina ja teidän toiveistanne inspiroituneena olen itsekin pukeutunut enemmän perinteisiin “toimistovaatteisiin” kuten bleisereihin, kauluspaitoihin tai suoriin housuihin. Kiva, että innostuitte ehdottamastani 1 vaatekappale, 3 lookia -ideasta ja tällä hetkellä eniten kannatusta ovat saaneet bleiseri tai ihan perinteinen valkoinen kauluspaita. (Jos et tiedä mistä kyse, lue täältä!) Vielä saa mielellään laittaa ehdotuksia tulemaan ja yritän saada teille lisää työlook-inspiraatiota blogiini mahdollisimman pian!

Eilen aamulla pyörähdin Lindexin syksyn lastevaatemalliston lanseeraustilaisuudessa tällaisessa asukokonaisuudessa. Koska ulkona on jo ihan syksy, päätin kaivaa varastosta esiin rakastamani Majen ylipolvensaappaat. Kesäinen mekko saa hyvin lisää käyttöaikaa kun yhdistää sen kanssa esimerkiksi pitkät saappaat. Mekon päälle olisi voinut vielä heittää muhkean neuleen, mutta toistaiseksi pelkkä bleiseri riitti.

Täytyypä muuten vielä mainita miten superihania lastenvaatteita monilla merkeillä on juuri tänä syksynä (mm. Lindex, Newbie ja Gugguu omia suosikkeja). Mahtavaa huomata, että laadun ja mukavuuden lisäksi lastenvaatteisakin panostetaan todella paljon styleen! Niin muodikkaita juttuja meidän pikku fashionsitoille!

Photos: Hanna Väyrynen

 

 

 

  1. Marianne

    Bleiseri on syksyn must-have vaatekappale. Niin käytännöllinen ja moni käyttöinen. Odotan innolla 1 vaatekappale, 3 lookia postauksiasi – huippu kiva idea 🙂
    xx
    http://mariannelle.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä