Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

NEW IN: CLASSIC & COMFY

30.07.2017 6 kommenttia

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Hermés Oran Sandals, colour Gold

Vielä on kesää jäljellä, eikö vain? Niin uskottelin itselleni kun päätin ostaa uudet sandaalit viime viikolla. Ostoslistallani ovat pitkään olleet nämä klassiset Hermésin sandaalit, jotka viimein sain sitten tilattua Hermés nettisivuilta. Lasten myötä korot jäävät yhä useammin kaappiin ja jalkoihin valikoituu matalat ja mukavat kengät. Siksi päätin satsata uusiin mataliin ja klassisiin sandaaleihin. Kyseessä kun ei ole pelkästään rantasandaalit vain nämä nahkaiset kaunokaiset sopivat erinomaisesti myös kaupunkikäyttöön.Vähän emmin mustan ja ruskean välillä, mutta päädyin kuitenkin ruskeisiin, sillä mustia kenkiä minulta löytyy jo aivan liikaa…

Koko: Vastaa normaalia kokoa

Materiaali: Kauttaaltaan lehmännahkaa. Pohja myös nahkaa.

Malli: Aavistuksen leveä.

Mukavuus: 9/10

Hinta: 480€. Hinta tosin vaihtelee nahan tai materiaalin mukaan.

Toivotaan, että Suomessa lämpimiä päiviä vielä riittäisi pitkälle elokuulle, jotta uudet kengät pääsisivät mahdollisimman paljon käyttöön.

My latest shoe purchase, Hermés Oran sandals. These flat shoes have been on my shopping list for years and now I finally decided to purchase them. I actually ordered them from Hermés´ online store. I decided to go with the light brown color (color called “gold”) as I already have too many black shoes in my closet. I love the sandals and they are super comfy and also so classic and pretty. I´m going to wear these a loooot… 

Kommentit

Kommentoi
 1. Ninni

  Oioi! Luulin kenkiä huomattavasti arvokkaammaksi, kun Hermes on yleisesti Chanelin tasoa. Ihanat ovat, aion kyllä hankkia ehottomasti samat.

  Kysyin sen verran kasvatuksestasi, kun stooreissa puhut lapsille jatkuvasti “rakas” “kulta” yms. Tuntuu, että otetta lapsiin ei ehkä aina ole tai sitten vain olen katsonut väärin. Onko teillä ikinä mitään jäähy systeemiä vai oletko enemmän vapaakasvattaja?

  • Metti Forssell

   Kiitos, nämä ovat kyllä kivat kesäkengät 🙂

   Kyllä meillä on lapsille selkeät säännöt ja tiukat rajat. Silloin kun on niin sanotusti “tilanne päällä” lasten kanssa, harvemmin silloin tulee vain kaivettua puhelinta esille, jotta senkin puolen minusta/lapsista näkisi…
   Itse en ole edes ajatellut tätä kutsumanimi-asiaa näin ennen kuin nyt mainitsit asiasta. Kutsun lapsiani lähes poikkeuksetta kullaksi tai rakkaaksi, samoin miestäni. Se on vain tapani ollut aina 😀 Mutta ymmärrän, että siitä saattaa tulla “lepsu” mielikuva minusta kasvattajana. Näin asia ei kuitenkaan ole 🙂 Minusta on vain ihana kutsua omia rakkaimpiani rakkaiksi <3

 2. rar

  Moikka! Tuli mieleen viimeaikaisista blogikuvistasi, että oletko ruvennut käyttämään kuvissa “tehokeinona” rakeisuutta vai onko kuvat vaan muuttuneet kauttaaltaan huonolaatuisiksi? Asukuvissa se näyttää tarkoituksenmukaiselta, mutta tämän postauksen kohdalla aloin viimeistään epäilemään.. 😀

  • Metti Forssell

   Hei! Joo olen lisännyt editoinneissani hieman rakeista fiilistä kuviin. Se näyttää mielestäni kivalta ja tuovat kuviin erilaista tunnelmaa. 🙂

 3. Marianne

  Itse omistan samaiset sandaalit mustina – ovat mukana jokaisella matkalla mutta sopivat myös kaupunki kesään ja sitäpaitsi huippu mukavat 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

 4. Mari / Marin silmin

  Metti, varoitus, nuo Oranit on sitten superliukkaat, jos pidät niissä alkuperäisen nahkapohjan. Omillani olen meinannut ottaa jo aika monet lipat, eli varovainen saa tosiaankin olla.

  Minä tosin sanoisin mallia kapeahkoksi. Minulla on kapea jalka ja ne oli minulle just passelit. Moni on sanonut että malli on kapea, tiedä sitten.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä