Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

KUVAILE TYYLIÄSI

22.07.2017 2 kommenttia

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Shein Top/ Zara Skirt/ Gucci Bag/ Steve Madden Sandals

“Millainen on tyylisi?” – on yksi useimmiten kysytyistä kysymyksistä minulle. Siihen vastaan yleensä kertomalla tyylini olevan klassisen naisellistä, jota tykkään maustaa hetken trendeillä. Toisin sanoen poimin hetken suosikkitrendejä omaan pukeutumiseeni ja sovellan niitä omaan tyyliini sopivaksi. En kopio trendejä suoraan pukeutumiseeni vaan pikemminkin otan vaikutteita siitä muodista, joka miellyttää eniten juuri omaa silmääni. Vuosien myötä tyylini muuttunut myöskin astetta kokeilevammaksi. Nykyisin yhdistelen rohkeammin erilaisia asukokonaisuuksia ja otan vaikutteita tyyleistä, jotka aikasemmin kuvittelin olevan liian kaukana omasta pukeutumistyylistäni. Huomaan esimerkiksi huppareiden, löysien t-paitojen, lenkkareiden ja muiden sporttisten vaatekappaleiden lisääntyneen vaatekaapissani huimasti viime vuosien aikana. Olen ottanut sporttisemman ja rennomman pukeutumisetyylin vahvaksi osaksi arkipukeutumistani.

Miksi sitten otan asian esille juuri näiden asukuvien yhteydessä? Siksi, koska mielestäni näissä asukuvissa kulminoituu hyvin tyylini. Farkkuhame, joka on klassinen vaatekappale, mutta samalla tämän kesän kuuma trendi. Valkoinen paita, joka on klassinen valinta, mutta paidasta tekee mielenkiintoisen ja trendikkään sen suuret pussihihat ja runsas vyötärönauha. Mokkaiset sandaalit, jotka ovat monta vuotta vanhat, mutta edelleen lukeutuvat suosikki kesäkengikseni. Olalla roikkkuu hetken it-laukku, Guccin Dionysus ja käsissä kultaisia koruja, sillä kultaiset sirot korut ovat aina olleet suosikkejani. Asusta löytyy siis samalla paljon klassisuutta mutta myös hetken trendejä. Mitä mieltä olette lookista?

Olisi todella kiva kuulla myös minkälaisia tyylejä löytyy lukijoideni joukosta? Miten te kuvailisitte omaa tyyliänne ja onko tyylinne muuttuneet jotenkin vuosien varrella? Mitkä asiat ovat mahdollisesti vaikuttaneet tyylinne muuttumiseen? 

Iloista ja aurinkoista viikonloppua kaikille! xx

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

 

 

 1. Roosa

  Olet aivan ihana Metti! 🙂

 2. Marianne

  Upeita asukuvia ja ihana aihe postaukseen <3
  Oma tyyliäni voisin kuvailla "classic with a twist" – käytän paljon perusvaatteita joita yhdistelen trendikkäiden, värikkäiden ja välillä vähän hullujen kappaleiden kanssa 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä