Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

YUMMY NEW BAG

14.06.2017 14 kommenttia

 

GG Marmont Mini Velvet Bag

Minulla on ollut pitkään aikeissa ostaa Guccin Marmont-sarjan samettinen pikkulaukku. Se on minusta syötävän ihana! Espanjassa päätin sitten tehdä pikavisiitin Guccin liikkeeseen, aikeissa ostaa tämä kyseinen laukku mustana. Tykkään Marmont sarjan muistakin laukuista, mutta samettipintaiset laukut ovat minusta ylivoimaisia ja niin trendikkäitä! Valinta nahkaisen ja samettisen välillä ei siis ollut vaikea, mutta sitäkin enemmän päänvaivaa aiheutti väri! Perusmustaa lähdin ostamaan, mutta kaupasta lähtikin sitten mukaan vaaleanpunainen herkkulaukku?

Tämä ihana herkullisen pinkki samettilaukku huusi nimeäni ja en vain yksinkertaisesti voinut vastustaa sen ostamista. Ajattelin kesän valkoisia vaatteita, farkkua ja monen monia muita asuja, joiden kanssa tämä laukku olisi täydellinen. Sillä hetkellä (ylläri) en keksinyt yhtään asua tai väriä, jonka kanssa tämä laukku ei sopisi. Tykkään siitä, että laukku on “spesiaali” eikä minua haittaisi, jos laukkua tulisi käytettyä ainoastaan kesäisin. Niimpä impulisiiviostoksena herkkulaukku lähti mukaani <3

Impulsive purchase from Gucci. I just fell in love with this little bag, love the yummy pink colour especially. This bag is the p e r f e c t bag for the summer! Can`t wait to combine it with different looks. Crazy bag lady has fallen in love once again 😉

Mainos alkaa
Mainos päättyy

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Jade

  Niin kaunis laukku ja miten ihana väri. Väri sopii myös syksyn kanervien kanssa eli ei pelkästään kesälaukku ?

  • Metti Forssell

   No ihan totta! Kiitos paljon! 🙂

 2. T

  Sori, että kysyn nyt ihan muuta, kuin postaukseen liittyvää, mutta kuinka monta senttiä sulla on tyvikasvua ennen kuin laitat tyviraidat? Mulla vaaleat hiukset, nyt tyvikasvua reilu pari cm. Ei kovin kivalta näytä. Kauanko tarvii vielä odotella ennen kuin raidat järkevä laittaa. Kiitos jo etukäteen vastauksesta. Niin ja aivan ihana laukku ?

  • Metti Forssell

   Mä käyn kampaajalla noin kahden kuukauden välein. Talvella tyvikasvu tulee helpommin näkyviin, koska kesällä aurinkokin vaalentaa hiuksia luonnollisesti. Pieni tyvikasvu ei itseäni haittaa, tykkäänkin enemmän hieman luonnollisemmasta vaaleasta 🙂

 3. M

  Hieno laukku! Ja nyt yksi kysymys: Mitä kokoa olet tilannut mekkoja ja uimapukuja Miss Guidedilta? (olen suunnilleen saman kokoinen kuin sinä) Ja vastaavatko ne hyvin kokoaan?

  • Metti Forssell

   Olen aina tilannut kokoa 34 ja se on yleensä ollut sopiva 🙂 Mielestäni heidän 34 vastaa aika hyvin kokoa xs.

 4. Miina

  Upea laukku! Olen menossa Elokuussa Marbellaan, onko Marbellan Guccin liikkeessä hyvä valikoima? Onko esim. vöitä ja löytyyköhän sieltä Guccin Soho Disco bagia?

 5. Maikki

  Sinä ja laukku kuulutte selvästi yhteen, niin sinun näköinen laukku 🙂

 6. Marianne

  Onpa herkullisen värinen <3
  xx
  http://mariannelle.com/

  • Metti Forssell

   Kiitos Marianne, no eikös olekin <3 In love!

 7. Tuuli

  Tämä ihana herkullisen pinkki samettilaukku huusi nimeäni ja en vain yksinkertaisesti voinut vastustaa sen ostamista. ….Mettii..Mettii…Mettiiiiiii…osta minut…osta minut….haluan mukaasi…..saat minusta uskollisen ystävän…. hih:D
  Upea laukku kerrassaan. Niiiin nätti. Muuten kuinka pitkä olet?

  • Metti Forssell

   Kiitos. Olen 176cm 🙂

 8. Tuula

  Teit kyllä Metti loistavan valinnan värin suhteen. Ei aina kannata ajatella liian “järkevästi” värin suhteen eli musta vaan. Laukun tehtävä on myös herättää katseita ja osaat kantaa sen niin tyylillä.

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon! Olen tyytyväinen valintaani 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä