Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

VAPPUASU

29.04.2017 6 kommenttia

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

H&M Top / Zara Pants / Ray Ban Sunglasses / Valentino Bag & Heels

Mikä sopisikaan paremmin vapunajan juhliin kuin hauskat ja värikkäät vaatteet? Oma vappuvaatteeni on tämä herkullisen värinen pinkki toppi, josta tekee erityisen hauskan nuo ylisuuret röyhelöt. Koska ilma on vielä niin järkyttävän kylmä, jätän suosiolla kaikki mekot vaatekaappiin odottamaan lämpimämpiä kelejä (soon please!). Nämä Zaran housut ovatkin näkyneet blogissani Dubain asukuvien yhteydessä (mm. tässä ja tässä) ja olen käyttänyt nyt housuja jo muutamia kertoja Suomessakin. Niiden alle kun ole helppo pukea vaikka paksummatkin sukkahousut, kun tämä kevät on ollut niin kylmä. Asun kanssa  vielä pitkä villakangastakki (kyllä – pitkä ja villaa!) ja vappulookini on valmis.

Mitä tykkäätte herkkupaidastani sekä koko lookista? Nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa vappua! Nauttikaahan pitkästä viikonlopusta kylmästä säästä huolimatta, haha 😀

This weekend we celebrate vappu here in Finland. It`s usual that people wear fun & colorful clothes when they are out celebrating. Because it is still so damn cold outside, I decided to wear something else than a regular spring dress. I would freeze. Instead, I will wear long white pants (definitely going to put some pantyhose underneath!) and this pink ruffle top. I think this combination looks fun and it`s perfect for vappu celebrations. Have a great weekend you guys!

Pictures: Alexa Dagmar/edit by me 

 

 

 

Kommentit

Kommentoi
 1. Petra

  OMG kuinka upealta näytät.. aivan ihana paita ja housut.. voi kumpa ilmat muuttuisivat pian keväisen lämpimiksi ja aurinkoiseksi..nyt kun katsoo ikkunasta niin voisi luulla että on talvi..
  Ilmoista huolimatta ihanaa vappua koko perheelle!!! <3

 2. Marianne

  Röyhelöt ja pinkki – tämän kevään ihanimmat trendit 🙂
  Todella kauris look <3
  xx
  http://mariannelle.com

 3. Aurora

  Ah ihanan pirteä toi paita ja sopii sulle niin hyvin 🙂

 4. Irja

  Aivan ihana asukokonaisuus. Saanko udella hieman hiuksistasi? Nimittäin ne ovat upeat. ? Ne on vissiin tehty raitojen avulla? Jos ovat niin ovatko ne tehty perinteisellä “foliolla peitetty” tyylillä vai uudella tekniikalla eli vedellään vapaalla kädellä raitoja?

 5. Maija

  Moikka! Onko laseissa mustat linssit? 🙂

  • Metti Forssell

   Moikka, joo on! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä