Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

RAIKAS SINIVALKORAITA

18.04.2017 10 kommenttia

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Gina Tricot Shirt (*gifted)

Gina Tricot Jeans (*gifted)

Ray Ban Sunglasses

Chloé Bag

Zara Shoes

Ihan maanantaifiilis mutta mennäänkin jo tiistaissa – kuinka mahtavaa! Loman jälkeen paluu arkeen tapahtui minulla varsin nopeasti kun päiväni alkoi tänään aamupalaverilla ja jatkuu toiseen asiakastapaamiseen aivan kohta. Itselläni on todella energinen fiilis ja tuntuu, että tuon neljän päivän aikana sain todella latada akkujani. Kuten eilisessa postauksessa kirjoitinkin, nautin valtavasti kiireettömästä pääsiäisestä kun suunniteltuja menoja ei ollut ollenkaan. Ei tarvinut tehdä oikeastaan mitään ja kerrankin sai vain rentoutua. Nyt levänneenä ja uudelleen energisenä huomaan kuinka tärkeää tuo hetkellinen levähtäminen ja rauhoittuminen olikaan. Toivottavasti teillä oli myös rentouttava pääsiäinen?

Aikaisemmin tässä postauksessa puhuin klassisesta pukeutumisesta ja siitä kuinka virkistävää on välillä pukeutua myös niihin klassisempiin, “ei-hetken-trendi” -vaatteisiin. Trendejä vahvasti seuraavana koen, että välillä on itselleni jopa virkistävää valita vaatekaapista jotain ihan tavallista ja klassisempaa kuten esimerkiksi valkoinen kauluspaita tai bleiseri. Sinivalkoraidallinen kauluspaita ja vaaleansiniset farkut ovatkin hyvin basic-yhdistelmä, mutta mielestäni ihanan raikas valinta tähän kevääseen. Todella yksikertainen asukokonaisuus, johon kultaiset korut tuovat kuitenkin hieman lisämaustetta. Tykkään. Mitä mieltä te olette tästä keväisen yksinkertaisesta lookista?

Aurinkoista viikkoa kaikille! Toivottavasti tämän kauniin auringonpaisteen kaveriksi saisimme myös hieman korkeammat lämpöasteet 🙂

Photos: Alexa Dagmar

Kommentit

Kommentoi
 1. Viivi

  Onpas kivan raikas keväinen asu! Pitää itsekin kaivaa viimeistään viikonloppuna kaikki kevätvaatteet esille. 🙂

  • Metti Forssell

   Kiitos Viivi! 🙂 Minuakin puhuttelee kaikki keveämmät ja raikkaat kevätvaatteet – vielä kun saataisiin nuo lämpöasteet hieman nousemaan! #kylläsekesäsieltävielätulee

 2. Marianne

  Casually chic – upea look 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon ihana xx

 3. Janina

  Ihan asu! Minulta taitaa löytyä juuri samat farkut ja ne ovat kyllä tosi kivat?

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Janina! Nuo farkut ovat ihanat – slimmit mutta suora lahje tuo vähän niihin kuitenkin hieman erikoisuutta 🙂

 4. Maija Viola

  Tosi hyvältä näyttää, vaikken itse yhdistäisikään noin samanväristä ylä- ja alaosaa. Kokeilin Zarassa valko-siniraidallista mekkoa eilen ja nyt tuli kyllä himo kotiuttaa se. 😀 Tosi freesin näköinen look! <3 Vitsit, kun illallakin tarkenisi kevätvaatteilla…

  • Metti Forssell

   Kiitos! Mä taas olen täysin hurahtanut yksivärisyyteen tällä hetkellä! 😀 Ja sanoppa muuta! Toivotaan, että nämä lämpöasteet tästä nyt nousisivat. Just luin uutisen, jossa sanottiin, että tämä kevät ollut Suomessa poikkeuksellisen kylmä :/ No kyllä se kesä sieltä vielä tulee – pakko tulla! 😀 xx

 5. Ellen

  Moikka, olisi kiva jos voisit blogissa esitellä vapuksi jotain asuvaihtoehtoja? Ehkä joku hieman juhlavampi ja toinen vähän rennompi asu vappuaatolle ja vappupäivälle..Olisi kiva nähdä sinun mielipiteet! ?

  • Metti Forssell

   Hei! Kiitos kivasta ideasta! Yritän ehdottomasti toteuttaa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä