Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

PRESS DAYS

28.04.2017 2 kommenttia

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Kuten olette ehkä insta storystani (@mettiforssell) huomanneetkin, viime päivät ovat kuluneet pitkälti eri pr-toimistoen pressipäiviä kiertäen. On hyvä, että varsinkin eri pr-toimistot järjestävät pressipäivänsä yleensä samana päivänä, joilloin on helppoa kiertää monta toimistoa kerralla. On ihanaa tavata mukavia kolleegoita, yhteistyökumppaneita sekä myöskin uusia ihmisiä! Uusien ihmisten ja suhteiden luominen onkin mielestäni bloggaajan työn yksi parhaimmista puolista!

Pressipäivillä olemme saaneet siis pienen katsauksen siihen miltä ensi syksyn mallistot näyttävät. Parhaiten mieleeni jäivät tällä kertaa Samsoe & Samsoe, Lindex sekä Tommy Hilfiger. Näiden kolmen edellä mainitun merkin syksyn vaatemallistoja odotan siis entistä innokkaammin, sillä ne näyttivät upeilta! Lapsille suloisia juttuja tarjoili niin ikään Lindex sekä Name it.llä ja Newbiella oli todella söpöjä juttuja tulossa. Näimpäs myös Minna Parikan uuden malliston ja insta storyssani vilahtaneet vaaleanpunaiset glitter-pupukengät minun on pakko käydä ostamassa Lilialle heti heinäkuussa kun ne saapuvat liikkeeseen. Pakko vielä mainita, että lähes jokaisessa pr-toimistossa näkyi valtavat määrät eriaisia viherkasveja. Nyt on siis viimeistään selvää, että viherkasvit ovat sisustuksessa todella in. Sainkin pressipäiviltä mukaani pienen suloisen kaktuksen. Nyt täytyy löytää sille sellainen paikka, jonne perheen pienimmäisen sormet eivät yltäisi… #goodluckwiththat 😀

Nyt lähden ajamaan kuvauksiin. Tänään kuitenkaan kyseessä eivät ole blogikuvaukset vaan lehden kuvaukset. Päivittelen sieltäkin insta stotyani, joten seuratkaahan sieltä menoani 🙂

  1. Anni

    Ihanat saappaat sulla tuossa kuvassa! Mistä ne mahtaa olla? 🙂

    http://www.annimarian.com

    • Metti Forssell

      Kiitos! 🙂 Ne on (vanhat) nilkkurit Zarasta!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä