Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
OK

RESORT LOOK

29.03.2017 15 kommenttia

 

 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Zara Top, Pants (old) & Heels

Zara Earrings

Hermes Bracelet

Louis Vuitton Clutch

Leveät lahkeet = rakastan! Kukkaprintti = rakastan! Kultaiset asusteet = rakastan! Tässä yksi loman asukokonaisuuksista, josta tykkään hirmuisesti. Kukkatoppi on ihanan ilmava ja kesäinen. Tykkään erityisesti sen leikkauksesta ja siitä, että toinen käsi on paljaana ja toisella puolella on pitkä röyhelöinen hiha. Nuo valkoiset leveät housut puolestaan tuovat kokonaisuuteen ihanaa kesäistä raikkautta ja kultaiset asusteet viimeistelevät lookin. Mitä mieltä sinä olet tästä resort-lookista?

Photos: Hanna Väyrynen

Kommentit

Kommentoi
 1. Kicki

  Amazing loooook so fresh! Mun on pakko saada toi toppi! ? Ihanaa kun kesä tulee!!!

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon! 🙂 Toi on ihana, kannattaa hankkia! 😉

 2. Tuula

  Niin henkäyksen kevyt ja kaunis. Olet kyllä uskomaton löytämään asukokonaisuuksia.☀️

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Tuula! Kukkatopilla ei voi mennä vikaan 😉 Ihanaa viikonloppua 🙂

 3. -H

  Aivan täydellinen look!!!

  • Metti Forssell

   Voi kiitos niin paljon <3

 4. Emilia

  Hei! Minkä kokoinen tuo toppi on? Pakko saada<3

  • Metti Forssell

   Mulla on topista koko xs! 🙂 Se on kyllä ihana ja löytyy ihan tämän hetken mallistosta 🙂

 5. Ida

  Upea paita! Tästä asusta sai kyllä tosi kivasti inspistä 🙂

  Olisi tosi kiva joskus nähdä kotipostaus, vai oletko kenties jo tehnyt sellaisen? Kiinnostaisi kovasti nähdä myös sisustustyylisi 🙂 Onko tää tietoinen päätös, että oot jättänyt lapset pois blogista, vaikka he instagramin storyissä aika suuressa roolissa ovatkin? Jos ei, niin jokin “lasten suusta”-tyylinen postaus voisi olla hauska 🙂

  • Metti Forssell

   Ihan mahtava kuulla, että asu inspiroi <3 Kotiamme en tule kokonaisuudessaan esittelemään, mutta sisustuspostauksia on tulossa lähiaikoina blogiin 🙂 Makuuhuoneemme on nimittäin kokenut muutosta, joten ainakin siitä ajattelin postata 🙂 Ja kyllä, lapsiamme en hirveästi esittele blogissa enkä kirjoita lapsiaiheisista jutuista, sillä blogissa pääpaino on muodissa ja kauneudessa. Mutta kuten sanoit lapsemme näkyvät insta-storyssani jatkuvasti, joten sieltä voi seurailla sitten sitä menoa 😀 <3 En missään nimessä sulje pois vaihtoehtoa kirjoittaa lapsista/lapsiin liittyvistä aiheista jos siihen tulee innostus. Ja aiheita ja postausideoita saa aina mielellään heittää 🙂 Esimerkiksi juuri tällainen ehdottamasi "lasten suusta" kuulostaa hauskalta idealta 🙂

 6. Pirjo

  On on on taas kerran aivan ihana asukokonaisuus ?

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon Pirjo! 🙂

 7. J

  Sinulla on ihana tyyli ja saan siitä inspiraatiota! Ongelmani on kun rakastan leveälahkeisia housuja, mutta en tykkää pitää korkokenkiä. Millaiset matalat kengät kävisi leveälahkeisten housujen kanssa?

  • Metti Forssell

   Kiitos paljon, ihana kuulla 🙂 Tällaisten vähän “hienompien” leveiden housujen kanssa pukisin itse esimerkiksi kauniit matalat sandaalit. Leveälahkeisten farkkujen kanssa voi hyvin laittaa vaikka lenkkarit 🙂

 8. Saija

  Olet todella kaunis näissä kuvissa, asu on myös ihana. 🙂 Pukisin sen mielelläni päälle kesällä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Toimitus suosittelee

Tilaa Elle

Seuraa Elleä